Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tracy - tak super, doufám, že jste to pořádně pojistili, hihi
Já jsem teprve 7DC
tak to bude napínavý u Tebe! ![]()
Dávám si sem grafík, dej pleas taky ![]()
Já si to budu měřit jen občas, hlavně abych věděla ovu
tak tady je http://www.fertilityfriend.com/home/141f0d ale asi z něj moc nevykoukáš protože už nebudu měřit,nechám to náhodě.
Ps:Snad to teda vydržím,možná si změřím jen tak pro radost někdy
U mě taky nic, připadá mi to hrozná doba…teprve za týden ovu
Ale ty už jsi 5dpo! super, začne to být napínavý
Hledala jsem o víkendu tu tvojí diskuzi na rodině a nenašla. Nějak jsem se tam vůbec nevyznala.
Sunn - jsem teprve 5 dpo zajímavé to začne být jak budu 10 dpo.Ale začínám mít strach že mrchule zase přijde.Skoro jsem si tím jistá,dokonce mě už dneska trochu lechtaly vaječníky.
Ta diskuze najdeš ji na www.rodina.cz v sekci diskuze,ostatní a mezi námi ženami je hodně dole a jmenuje se to snažilky v červnu.to najdeš a přidej se k nám ![]()
Ahoj, koukám, že nám někdo přesunul diskuzi z testiku ![]()
No super, v těhotenství se bude určitě těhotnět jedna báseň.
Tracy tak jak se cítíš?
Sun- no koukala jsem tak to je supr.Jinak já se cítím uplně normálně absolutně žádný příznak nic.Tak nevím nevím…
Ahoj Tracy, jsem ráda, že jsi svojí diskuzi našla ![]()
Tak dneska koukám na graf a wunschkinder mi tam hodil ovulaci, že už byla…ale já cítím, že ještě ne. Pořádně mě bolí vaječníky a vždy jí mám až 16dc a dnes jsem 13. Ale ono mi to tam hodilo už 10tého. No nějak mi ty teplotky tentokrát skáčou, snad se upraví.
papa sunn
Ahoj Sun-ten skok není až tak strašný možná se ti to ještě změní.To by bylo hodně brzy na ovu ne?Jinak já mám pocit že to teď zase 100% nevyšlo.Absolutně žádný příznak,prsa nic.A čípek se mi včera už zdál měkčí a rozpláclejší takže už se připravuju příští týden na ms.Ach jo…
Jinak u nás v diskuzi budem mít teď nějaké těhule.2jsou uplně jasné,jedna je 17dpo a druhá 15dpo a teploty mají nádherné.
Ahoj holky! Tak ja taky zacala merit, tenhle cykus poprve. Zaregistrovala jsem se na wunschkinder a uvidime. Holky, do ty tabulky tam skoci samo, kdy mas mit ovulaci? Neob jste si to nejak zadaly? U me tam vubec nic neni, krome namerenejch teplot. Kouknete:
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
Ctu si vase prispevky a drzim pesti, at vam to vyjde ![]()
Tracy - nooo ono to někdy tušit nemusíš a stejně můžeš být! Ale jinak nechci dávat naděje…vím jaké je to pak zklamání, ale stejnak vydrž ![]()
Holky od vás to mají teda super!!! Teplotka fakt nezklame…
Mě už druhý den bolí vaječníky… to jsem nezažila…no ovu se asi blíží, možná dřív.
Sarik ahoj! To je fajn, že jsi se přidala… Taky jsem s kinderwunsch zápasila a pořád jsem hledala, kde se dá nastavit datum neočekávané ms… ale ono se ti to tam ukáže samo… počkej si a doplňuj:-)
Měřím takhle 3,5 měsíce a vždy to ukázalo ovu přesně a sedělo to, ted poprvé mi to ukázalo dřív, ale až doplním další teplotky, určitě se to změní… mi tam skočila nějaká nízká, no občas jsou výkyvy ![]()
Tak ať nám to vyjde , když už jsme ve skupině Těhotenství
![]()
sunn
Ahoj Sariku a Tracy,
tak fakt mám grafík zajímavej
to je tvar
a co vy?? dneska jsem musela měřit o 20 minut dřív, ale to snad nezmění teplotu?