Funguje měření bazální teploty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
12.7.06 15:12

Ahojte, ja som skusala v jednom cykle meranie teploty, ovulacne testy a zaroven i folikulometriu na ultrazvuku. Teplota bola ako z knizky, ovulacny test mi ukazal ze mam plodne dni na 15.den a na ultrazvuku ten folikul stale rastol a rastol… az dorastol do 5 cm cysty, t.j. nepraskol. Myslela som, ze je vsetko OK, ked aj teplota aj testy ukazovali ovulaciu, ale ona v skutocnosti nebola, takze si myslim, ze to nie je celkom dobry ukazovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
13.7.06 09:35

Jéé to jsou ale špatné zprávy.No já s tou ovulací pořád nevím.Dneska sice teplota stoupla na 36.85 ale zda taková bude i zítra to nevím.A navíc mě druhý den bolí zase bradavky jako minulý měsíc a jedna holčina mi říkala že to měla vždy před ms a když byla těhu tak ji právě bradavky nebolely.Takže zase samé pozitivní zprávy.

Holky chtěla jsem se zeptat kdo z vás si měřil BT hned po vysazení antikoncepce,měli jste hned krásný grafík a ovulaci,nebo vám to nějak blblo?Já měla minulý cyklus krásný grafík ale tento je to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.7.06 09:38

Tracy - většina těhulek co znám si stěžovala na citlivá prsa, takže máš určitě proč se radovat a né smutnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
13.7.06 10:29

Sunn-ale já to měla i minulý cyklus a těhu nebylo.A teď ani nevím podle grafu zda ovu vůbec proběhlo,vyšší teplotu mám teprve první den a to je i na příznaky trochu brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
13.7.06 10:38

Sunn-jinak abys mohla vyloučit těhu a čekala příchod ms tak ti teplota musí klesnout aspoň o 3 stupínky,to že ti klesne o stupeň nic neznamená.A pokud se ti teplota drží nahoře 18 dnů tak jsi těhu i bez těhu testů.
Alia- tak co testovala jsi ??? jsme zvědavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.7.06 16:52

Tracy - začala jsem měřit asi 5 měsíců po vysazení HA, až když jsme se začali snažit. Je pravda, že po vysazení jsem měla dva cykly dlouhý 34 dnů, ale teď už mám 5 cyklů dlouhých vždy 28 nebo 29 dnů. Ale protože jsem si BT neměřila hned od vysazení tak vlastně nevím jestli v prvních cyklech byly v teplotách nějaké výkyvy nebo ne. Zrovna tenhle tejden jsem si říkala, že až budu mít dovolenou tak se asi na měření BT trošku vykašlu, protože si chci užívat a ne zrovna hned po ránu měřit a pak ještě zkoumat čípek nebo hlen. Takže buď v tomhle cyklu otěhotním, nebo si dám v srpnu pauzu a třeba to dopadne i bez mereni.
Alia - taky mě to zajímá, dostala jsi to? nebo máš //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 08:46

Dobré ranko
Alio- kde jsi???Jsme zvědavé a ty se neozýváš… :(
Jinak já měla teplotu 36.6 a teď se mi druhý den drží na 36.85,klepy,klep,tak že by ovulace???To bych ji měla o 2 dny dříve než minulý cyklus,možná se mi už ms ustáluje.Tak uvidíme…Nechci to moc zakřiknout,stejně mám teď takový pocit že to tento cyklus nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.7.06 08:57

ahoj, a měříte dole?
Mně se teplota drží. Jen se chci zeptat, rtuťový teploměr drží teplotu? Když ho nechám a jdu ještě ležet a pak se kouknu, tak teplota zůstane zaměřená stejná nebo klesá/stoupá dle počasí?

Tracy - tak to pořádně pojistěte :wink: :lol:
Alio - držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 10:14

Sunn-já měřím rtuťovým teploměrem ale měřím v půl 7 kouknu a odložím teploměr a dál se jím už nezabývám.Měřím vždy tak 5 minut.Teplota se drží druhý den tzn. že ovu by byla před 2 dny takže teď už je snažení zbytečné,ale snažili jsme se teď asi 4 dny každý den,takže posichrované to je,ale zda-li uspěšně.
Jakou ty máš teplotku?A kolikátý den se ti už drží nahoře,nechceš mi poslat na kouknutí tvůj grafík ať mrknu?Díky Já ti zítra pošlu můj,pokud se mi teda ta teplota udrží a ovu to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.7.06 10:17

Tak jo, pošlu a zítra čekám tvůj :wink:

http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 11:45

Sunn- v tomhle grafíku se nějak špatně orientuju,ty neděláš graf na fertility?Tam je to supr vidět.Raději mi to vysvětli,zda jsi už po ovu,kolikátý den.Zítra pošlu neboj,ale doufám,že se ty teploty už udrží a pak jen stoupnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 11:46

a jak tak koukám si neměříš od začátku cyklu že?Tepoty jsou dost vysoké,skoro to vypadá že už ovulace proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.7.06 11:57

Tracy, měřím si teploty teprve 4.den. Jsem 28dc
a ovu byla asi 18dc. Právě jsem ještě v té době neměřila, takže je ta křivka až na konci cyklu. Nevím tedy co znamená ta teplota, jestli je nízká nebo není, zatím je jen vidět, že teplota drží stále stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 13:07

Aha takže ty vlastně nepoznáš z toho jaké teploty míváš po ovu a před ní.TAkže vlastně teď je to tak naprázdno.Pokud bych to měla brát podle mě tak se mi zdá teplota vysoká a máš asi po ovu pokud by ti klesla tak můžeš očekávat příchod MS.Jak dlouhý máš cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.7.06 13:41

Tracy - měřím si to hlavně, abych zjistila jestli přijde mrcha nebo ne.
Pokud to nevyjde, příští měsíc to zkusím měřit, abych poznala ovu. Ale výsledek je jasný - chci těhu a proto zkouším měrit :lol:

Ty jsi 2DPO, já 10DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky