Funguje měření bazální teploty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14434
22.9.06 09:54

Sun-no vidíš to konečně se ti to upravuje.Jinak dvacet minut je v pohodě.Nesmí to být víc jak půl hodina.Já teď neměřím,přeměřím asi v neděli,to budu 11dpo a pak budu měřit středa,čtvrtek protože to by mi měla teplota zase klesnout a ve čtvrtek už přijít ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.9.06 13:40

Ahoj Tracy - určitě jsi zaznamenala, že missorka odchází a já jdu za ní

je nový web www.missorka.cz
najdeš mě v diskuzi
měření Bazální Teploty
kterou jsem tam zřídila
tak přijď tam…

sunn

(To samé platí pro ostatní nakukovatelky… :wink:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
25.9.06 10:05

Tracy - ty diskuze už se tam roztřídily… ta naše je v
Chceme být rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.8.10 11:45

Ahojky holky, nasla jsem tuhle diskuzi, je sice uz 4 roky stara, ale tohle tema tady uz je, tak si rikam, proc zakladat druhe…
Chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas ma zkusenost jako ja…merim si teplotu 4.cyklus a ovu jsem podle teploty poznala. Tento cyklus ale beru Utrogest uz od 9.-21.DC - dr. rekla, ze to na ovulaci nema vliv. Dnes jsem 18.DC a od 15.DC mam tlaky v podbrisku, boleni prsou. Kdybych si tu teplotu nemerila, tak jsem presvedcena, ze 15.DC byla ovu…,ALE, teplota je jiz 7. den 36.5, to se mi jeste nestalo…nemate nektera s timto zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.16 23:06

Holky, prosím vás, které mate zkušenosti s měřením bazální teploty. Mohu mít dotaz? Je mi jasné jak a kdy se měří, ale chtěla jsem se optat, když přichází ovulace tak se teplota zvýší a poté drží než příjde MS. To znamená, že první den, kdy je teplota vyšší, tak jde o ovulaci? Můžete upřesnit, díky

• Citovat
  • Upravit
32887
1.8.16 23:10
@Anonymní píše:
Holky, prosím vás, které mate zkušenosti s měřením bazální teploty. Mohu mít dotaz? Je mi jasné jak a kdy se měří, ale chtěla jsem se optat, když přichází ovulace tak se teplota zvýší a poté drží než příjde MS. To znamená, že první den, kdy je teplota vyšší, tak jde o ovulaci? Můžete upřesnit, díky
Úplně přesně to zjištěno není, ale je to nejvíc pravděpodobné. Tedy že ovulace je na pomezí nižších a vyšších teplot. Může byt i dva dny před zvýšením. Ale ten den před vzestupem je obvyklý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
2.8.16 06:43

Za ovulaci se počítá poslední den nižších teplot. Nicméně si myslím, ze je to orientační, u někoho se teplota vzestupem progesteronu zvyšuje postupně, u někoho opožděně. Jak ale stoupne, je už v drtivé většině případů na snažení pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí