Jak změřit u povislých prsou velikost podprsenky?

Anonymní
7.11.24 16:37

Měření na podprsenku-povislá prsa

Ahoj několikrát se mi stalo že tabulky v shopech mi nenaleznou vhodnou velikost, prý neexistuje ;)
Jsem mi o to měření. U normálních prsou, kde jsou bradavky tam kde mají být, je to jasné, ale…jak změřit to, co normálně visí u pasu? V té podprdě, kdy je to tam nacpaný a ční to dopředu nebo navolno kdy je to teda splasklý u těla a končí to někde u kolen??
V podprsence tedy velikost nemám takže změřit vypuštěné vůbec odvahu nemám 😬 jak to teda děláte vy? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1107
7.11.24 16:55

Měří se to v podprsence. ovšem pokud je podprsenka malá, může to dost zkreslovat. já to udělala tak, že jsem si z astratexu objednala vícero typů, velikostí a zjistila, že vsechno je malé. takže jsem nakonec objednala z tuším zalando něco nejvetšího, co tam měli a stejně je to malé. nicméně ještě pořád to mělo nějaké limity, takže jsem objednala z uk něco uplně nejvetšího, mohlo by to být lepší, ale i tak je to nějak padlo, že se to dá použít. je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.11.24 16:55

A jaké máš míry, když ti to nenajde žádnou vhodnou velikost? Zkoušela jsi to na Astratexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
7.11.24 18:19

Měřila bych v podprsence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
7.11.24 18:29

Já jdu do obchodu a zkouším. Taky to byl po dětech projekt na dýl, až jsem zase zjistila, co kupovat. Rozměry se přitom mezi jednotlivými kusy dost výrazně liší i u jedné značky. Bez zkoušení bych si netroufla :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
197
13.12.24 16:20

Doporučuji pri nejistotě nechat si ji od někoho zmerit přímo v obchodě.
Osobně super zkusenost v Triole, tam se věnují člověku ihned. Milí a na první dobrou vybrali podprsenku, která mi seděla jako žádná předtím. Ale je pravda že nemám klasické rozmezí A-D a dříve se prostě bezne nevyráběly, ale stejně.
I kdyby sis ji nakonec nekoupila, tak budeš vědět na čem jsi.

Jinak pozor, kazdy výrobce to muze mit trošku jinak měření. Někde pod prsy musíš ještě odesílat 4cm, někde zaokrouhlujes dolů,… tajze bych se tomu tabulkami moc nařídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.12.24 16:23

Jinak by mě zajímaly také míry :D :D. Je pravda že často se konci u F, dříve u E.
Ale zkus Trilu ma opravdu veliké spektrum. V těhotenství jsem nosila i velikost J, takze si nemyslím, že budeš mít něco velkého ci divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
13.12.24 16:33

Caresse má na svých stránkách i video návod, jak měřit. Ale když ještě nemáte tu správně padnoucí podprsenku, tak je to stejně jen orientační a osobně bych doporučila zajít si na brafitting někam, kde to opravdu uměj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
13.12.24 16:33

Triola i Astratex mají super návod na měření… a měří se teda v podprsence no. Úplně nejlepší by bylo zajít si do Trioly… tam se ti budou věnovat a určitě velikost najdete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák