Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu někdo, kdo si spí s chytrými hodinkami a měří si spánek?
Pokud ano, kolik tak máte hlubokého spánku když spíte 8 a více hodin? Jen by mě to zajímalo, já kdyz se dostanu za celou noc na hodinu, tak slavím úspěch 😁 většinou je to tak 20 minut hlubokého spánku za celou noc (8-9 hodin spaní). Děkuji za odpovědi ![]()
@Terkater píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo si spí s chytrými hodinkami a měří si spánek?Pokud ano, kolik tak máte hlubokého spánku když spíte 8 a více hodin? Jen by mě to zajímalo, já kdyz se dostanu za celou noc na hodinu, tak slavím úspěch 😁 většinou je to tak 20 minut hlubokého spánku za celou noc (8-9 hodin spaní). Děkuji za odpovědi
Taky. ![]()
Mám tak 3-4 h když spím s partnerem ( treba ve dvou blocích, cítím se v bezpečí) a 1-2 h když sama ( ne v kuse, trhaně přes celou noc)
@Terkater Ja spim v prumeru 6,5 az 7 hodin a podle hodinek mam hluboky spanek kolem 1 hodiny
@Lama Lama a jakými hodinkami měříš? 😁 Možná je to stejnými 😁
@Terkater píše:
@Lama Lama a jakými hodinkami měříš? 😁 Možná je to stejnými 😁
vivoactiv, garmin
Pokud spím 7,5 az 8 hodin mívám kolem hodiny hlubokého spánku. Občas nějaký výkyv k hodině a půl. Také Garmin Vivoactive.
Moc často na to nekoukám ale treba dnes jsem měla celkove cca7,5h spánku a to toho cca pres2 hodiny hluboký
Ja s nimi spim vyjimecne ( Garmin Phoenix ), ale mivam tak 3 - 4 hod hlubokeho.
Ja jsem s měřením skoncila, když hodinky nepoznaly, ze jsem co hodinu vzhůru s miminem a drze mi tvrdily, ze jsem spala 8,5 hodiny v kuse ![]()
Mám Garmin Vivoactive 3 a když spím kolem 8 hodin, hlubokého jsou cca 2-3. Nemám dítě a v noci mě obvykle nic neruší ![]()
Když jsem ještě spala 8 hodin v kuse, měla jsem až 3,5 hodiny tvrdého spánku. Teď jsem ráda, že se dostanu na 1 hodinu trhaně a je to na mě poznat.
@Ba-stet píše:
Ja jsem s měřením skoncila, když hodinky nepoznaly, ze jsem co hodinu vzhůru s miminem a drze mi tvrdily, ze jsem spala 8,5 hodiny v kuse
Mám to podobně, nevstávám k malému dítěti, ale hodně se budím a hodinky (garmin vivosmart 4) mi ráno píšou přes 8h spánku
přitom jsem jak přejetá válcem. Nocméně abych odpověděla na dotaz, tak hlubokého taky mívám pouze od 20-60min, zřídka o něco více. A většinou v čase okolo půlnoci.