Jaké menstruační pomůcky doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ještě existují houby, o té jsem ani nevěděla že ji mám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Menstruační kalhotky Snuggs
Jsou vyborne a to jsem k nim byla skeptická…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moje babicka (rocnik 1903) vzpominala na latkove vlozky, jaky to byl hnus je prat a vyvaret. A jaka je vyhoda ty bunicite vlozky v sitce. Ja poznala lepici vlozky a vlozky s kridelky a zase to byl pokrok. Tampon jen do bazenu. No a vidim, ze se vracime do casu babicek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba412 píše:
No a vidim, ze se vracime do casu babicek.
Cim? Moderni technologii kalhotek a tim, ze treba nezatěžuju přírodu
zbytečným odpadem? Kolik kilo vlozek a tamponu vyprodukuje zenska za rok?
Nebo ty nenosíš spodní kalhotky a chodíš na ostro?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hanka1 porid si Mirenu, vystacis se slipovkama a ani ty nepotrebujes. Jak casto musis ty menstruacni kalhotky prat? Fuj. Kolik jich mas? Kolik stoji jedny? Jak zatizi vyroba tech modernich materialu prirodu? Je ti jasne, ze jsou to umela vlakna, ktera zatezuji prirodu stejne jako vlozky? A peres je v ciste vode nebo se saponatem. To uz taky zatezuje prirodu. Vlozky jdou do spalovny, kde se spaluji pri vysoke teplote, navic spalovny maji filtry aby nevypoustely exhalace do okoli. Jo a pleny pouzivas jednorazove nebo praci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba412 píše:
@Hanka1 porid si Mirenu, vystacis se slipovkama a ani ty nepotrebujes. Jak casto musis ty menstruacni kalhotky prat? Fuj. Kolik jich mas? Kolik stoji jedny? Jak zatizi vyroba tech modernich materialu prirodu? Je ti jasne, ze jsou to umela vlakna, ktera zatezuji prirodu stejne jako vlozky? A peres je v ciste vode nebo se saponatem. To uz taky zatezuje prirodu. Vlozky jdou do spalovny, kde se spaluji pri vysoke teplote, navic spalovny maji filtry aby nevypoustely exhalace do okoli. Jo a pleny pouzivas jednorazove nebo praci?
Nejdriv si pocti, nez zacnes odsuzovat.
https://snuggs.cz/…how-it-works
Mirenu nechci, takovy sajrajt. Kalhotky mam ctvery, dele nemenstruju.
Normalni kalhotky bych musela mit tak jako tak a vyroba pradla taky zatezuje
prirodu…
Kazdy vecer ve sprse nebo umyvadle preperu v ciste vode, max s mydlem nebo
sprchacem a po cyklu normalne hodim do pracky…
Pro mne je fuj vlozka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hanka1 no to teda musi byt neco, cvachtat se v umyvadle v menstruacni krvi. A jak resis silnou menstruaci pri 6 vlozkach za den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba412 píše:
@Hanka1 no to teda musi byt neco, cvachtat se v umyvadle v menstruacni krvi. A jak resis silnou menstruaci pri 6 vlozkach za den?
https://snuggs.cz/…hugger-heavy?…
V ničem se necvachtam, používej si vložky a neřeš…
Zrejme ti ta vychvalovana Mirena moc nesedí, kdyz ti nestačí jedna slipovka.
Zakladatelka se ptala na zkusenost s menstruačního kalhotkama, ja ji mam dobrou. Tecka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba412 Musela jsem se podívat, co je to Mirena. To bych do sebe nedala, nic pro mě.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Ba412 Musela jsem se podívat, co je to Mirena. To bych do sebe nedala, nic pro mě.
Ale polykat hormony, to ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba412 píše:
Ale polykat hormony, to ano…
Ja zadny hormony nepolykam…co tam mas dalšího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já taky A taky ne-e
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já používám jenom vložky
Taky. A cítím se pohodlně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jaké chtějí vysvědčení?
- Jaký mám mít kalorický příjem? Poraďte prosím
- Co na černé tečky na nose, jaký přípravek?
- Jaké zranění můžete mít s větším penisem?
- Jaké jádrové mýdlo na praní?
- Jaká je porodní váha jorkšíra
- Jaký používáte kopřivový šampon?
- Jaké vajíčko pro miminko?
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jaké menstruační pomůcky jsou pohodlné a ověřily se vám. Používám vložky, ty mi ale připadají zbytečně drahé a neekologické. Z tampónu a menstruačního kalíšku mě bolí celý podbřišek, ty vůbec nesnesu. Četla jsem ještě o alternativě menstruačních kalhotkách a látkových vložkách, máte s nimi někdo zkušenost? Chtěla bych si co nejvíc usnadnit život a hlavně hledám pohodlí. Děkuju za rady.