Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je tohle na angínu? zatím to nebolí, vydali byste se k lékaři?
nech si už ty svoje nechutné fotky od cesty, anebo jak už jsem ti psala, pošli i vagínu a anál - ať se můžeme pozvracet ještě víc ![]()
Kontrolovala jsi dolek? většinou je to propojené a mohla by tě začít bolet, kdyžtak pošli posoudím.)
@stinga píše:
nech si už ty svoje nechutné fotky od cesty, anebo jak už jsem ti psala, pošli i vagínu a anál - ať se můžeme pozvracet ještě víc
Myslíš, že je to pořád ta samá?
@Anonymní píše:nech si už ty svoje nechutné fotky od cesty, anebo jak už jsem ti psala, pošli i vagínu a anál - ať se můžeme pozvracet ještě víc
@vokishka píše:
Myslíš, že je to pořád ta samá?
jo, myslím
@Anonymní píše:
Ja si rikala, ze musis mit abstak, uz dlouho jsem nevidela tvoje mandle… A musim rict, ze mi nechybely… ![]()
Když tě nebolí v krku, nemáš teplotu a nejsi schvácená, tak to budou dentýnové kameny. Vykloktávej vodou se solí a listerinem…až bude lepší období tak na ORL. Mudr předepíše speciální roztok a mandle vypláchne…taky to můžeš zkusit vymáčknout, ano je to nechutné, ale jako první pomoc dobrý
@ančapepča píše:
Když tě nebolí v krku, nemáš teplotu a nejsi schvácená, tak to budou dentýnové kameny. Vykloktávej vodou se solí a listerinem…až bude lepší období tak na ORL. Mudr předepíše speciální roztok a mandle vypláchne…taky to můžeš zkusit vymáčknout, ano je to nechutné, ale jako první pomoc dobrý
ona všechny tyto rady už četla minimálně 100×, je to nějaký troll s úchylkou na fotky krku, posílá to tady každý den a píše o svých čepech ![]()
@stinga píše:
ona všechny tyto rady už četla minimálně 100×, je to nějaký troll s úchylkou na fotky krku, posílá to tady každý den a píše o svých čepech
Ahaaa. Já jsem si říkala, proč dostává takovej kopr ![]()
@ančapepča píše:
Ahaaa. Já jsem si říkala, proč dostává takovej kopr
no, chápu, že to vypadá divně. Jinak, když někdo má nějaké příznaky nemoci a vím o tom něco, tak velmi ráda poradím
@stinga píše:
no, chápu, že to vypadá divně. Jinak, když někdo má nějaké příznaky nemoci a vím o tom něco, tak velmi ráda poradím
No jasně, já taky. Tak uvidíme príští týden, jestli se zase objeví nějaká fotka ![]()
@ančapepča píše:
No jasně, já taky. Tak uvidíme príští týden, jestli se zase objeví nějaká fotka
určitě objeví, ona nezklame a posílá „hezké“ fotky pravidelně ![]()
Těším se na kozy a bobra ![]()
@stinga co pěkného tu bylo posledně? ![]()