Měsíčky a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106237
9.11.19 07:55
@Anonymní píše:
@Murka :( Ale co mám teď dělat? Co mu napsat?:zed:

nepsala bych mu nic. Pockej az se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 07:57

@Murka Nechci se vtirat. Navíc je sobota, mají návštěvu, jako každý týden, babi

• Citovat
  • Upravit
5640
9.11.19 08:00
@Anonymní píše:
@Murka Nechci se vtirat. Navíc je sobota, mají návštěvu, jako každý týden, babi

Panebože holka, kolik ti je? Nechci se vtírat? :mrgreen: Prostě si přestřelila, ok, stane se, ale nedělej z toho takovou kovbojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.19 08:06

Řešíš prkotiny, chápala bych kdyby byl na mobilu a nevšímal si tě, ale ptal se na tvůj názor, na to co čte, mohli jste si o dění ve světě pokecat, že zapomněl na masáž se stane, boze, tak ti ji udělá jindy, jestli s tebou takto cvičí MS co budeš dělat v těhotenství? Žádné SMS neřeš, zvedni telefon a zavolej mu, žes to přehnala a že bys s ním ráda strávila čas a buď pro změnu milá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.19 08:07
@Anonymní píše:
@Murka Nechci se vtirat. Navíc je sobota, mají návštěvu, jako každý týden, babi

Tobě je náct? Hele, mu zavolej a domluv se na jindy, třeba ti sám navrhne dnešek, třeba večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.11.19 08:16

Zakladatelko, kolik je vám let, tobě i příteli? Zdá se mi, že jste hodně mladí a nemáte zkušenosti, jak to chodí ve vztahu žena-muž. Neřeš to tolik, nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.11.19 08:19

Ne, ani ms není omluva na to jak se chováš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.11.19 08:24

Jo ty se nechceš vtirat :mrgreen: chováš se jak trubka a ještě budeš mít nosanek nahoru. Tak si buď uražená no, on si určitě najde lepší zábavu, než dolízat za nafučenou holkou, která se nutně potřebuje hádat. V normálním vztahu normálních lidí se říká promiň, když to přeženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106237
9.11.19 08:34
@růžový achát píše:
Masáž neproběhla, sliby chyby, najdi si jinýho 8)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
9.11.19 08:36

Mně přijde, že všechny diskutující jsou tady asi vyzrálé ženy, které asi nikdy v životě pod vlivem hormonů neudělaly chlapovi zbytečnou scénu :mrgreen: jasně, pořád je chyba na tvé straně. Ale je to za mě úplně lidské. Asi je to fakt typické spíš pro mladší, se mnou hormony třískaly jak divé, ale dodnes jsem okolo ms o dost chytlavější. Prostě mu to na rovinu takhle řekni, není co řešit. A řekni mu, že se na tom pokusíš zapracovat, aby takové scény nebyly každý měsíc. Ono to nepůjde hned, ale prostě si vždycky uvědom, že máš své dny, a to, co tě štve, vyděl deseti.

A k tomu mobilování - Já ti rozumím, taky mě tohle kdysi štvalo, ale uvědom si, že on měl až do tvého příjezdu návštěvu. Asi se ‚vykecal‘ a stačila mu jen tvá přítomnost, vždyť i to je hezké, že tě chtěl mít vedle sebe. Na masáž prostě zapomněl, a co vlastně čekáš, jak by se ti měl věnovat? Nonstop mazlení, povídání a koukání do očí funguje prvních pár týdnů vztahu, pak už to prostě odezní a je to spíš o přítomnosti toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.11.19 08:57

Tomu teda rikam komunikace, resit problemy smskamama. :pocitac: :zed: Co takhle poslat mu piktogrami nebo kourovy signal, vsak on si to nejak prebere, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
9.11.19 09:29
@Anonymní píše:
@Murka :( Ale co mám teď dělat? Co mu napsat?:zed:

prostě mu napiš na rovinu mám ms, jsem protivná, unavená, náladová promin
hele já to doma taky hlásím vím že jsem na zabití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.11.19 10:19
@Ms.Ragdoll píše:
To, že mám menstruaci, me vazne opravňuje k tomu, chovat se pár dní v měsíci jako mesuge? :mrgreen:

Ano, mě opravňuje. Doma už se s tím počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
9.11.19 10:23

NOrmálně mu zavolej, a řekni, promiň, včera sem to přehnala, mlátí se mnou hormony. Klidně mu i řekni, co tě štvalo (slíbená masáž a mobil) a že si zareagovala jak tele místo, abys to normálně řekla.

Tím mu řekneš, co tě žralo, zároveň se rovnou omluvíš…
A nešil, není to taková tragédie… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.11.19 10:32

Napis mu:,,Zlato k tomu vcerejsku, nebylo mi nejlip, dostala jsem to…,, a uz nemusis vubec pokracovat, myslim ze mu to dojde a bude chapavy :mrgreen:.Kazdopadne, chovas se fakt jak tele, ale to se proste stava.Ja to mam taky a na nalady moc netrpim, ale manzel ma odlisny nazor :cert:,myslim, ze zitra uz se na neho zlobit nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí