Měsíčky a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
9.11.19 10:45

Dojeď večer za ním a omluv se mu, vysvětli mu jak se věci měli. Případně zavolej pokud to jinak nelze.
Nicméně ten mobil si mohl nechat až odjedeš. Tohle mě také hodně štve na lidech, když s nimi mluvíš (nebo i jen jsi) a oni čučí do mobilu. Je to neslušné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.11.19 10:52

Uznavam, ze cuceni do tel je neslusny, hodne mi to vadi, ALE jsou partneri, mel navstevu, to ze se pak nakoukne na novinky a rozebere s ni nejaky clanek, v dnesni dobe, kdy driv si clovek rozdelal v klidecku noviny, mi neprojde jako tragedie. Stejne jako tel noviny, nebudu brblat, jako stejne kdyby si polovicka pustila film, misto spolecneho vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
9.11.19 11:48

Promiň, ale kolik ti je?? Pokud se ti nelíbilo, že je na mobilu, tak od toho-mimo jiné-máš pusu a stačilo něco říct. Chovej se jako normální ženská, přestaň dělat zbytečný scény, nebo se taky může stát, že brzo to bude bývalý přítel…chvání ublížený puberťačky :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 12:44

Tak jsem mu holky poslala toto:

Promiň ten včerejšek. Nic se nestalo. Když mám měsíčky, tak si hormony dělají co chtějí. Chování, nálady k myšlení je jiné, než zbytek měsíce. Uvědomuji si to, ale nic s tím nenadělám… Proto je nejlepší mě na těch pár dní vystřelit na měsíc.

Tak se uvidíme tedy zítra?

Odepsal mi prakticky ihned: nejdřív poslal tleskajícího smajlíka a pak: uvidíme :srdce: :srdce: :srdce:

No, raději jsem už nijak nereagovala, protože pořád to nejsem já a nejsem ve své kůži.

• Citovat
  • Upravit
24379
9.11.19 17:02

No vidis to :palec:.Uprimne, hledim, ze si napsala mesicky :mrgreen:,ja bych asi nspsala jen,,dostala jsem to, mam to, nebo MS :mrgreen:.Kazdopadne bych to vic neresila uz a celkove se snazila vyklidnit.Ne jen ted, ale i do budoucna, protoze na druhou stranu to neni nemoc a ne vzdy je pravidlem, ze se musime chovat jak kravky, nebo tim nase chovani vzdy omlouvat.Ano,i ja jsem obcas na pest, asi jako kazda, ale jestli planujes do budoucna s kymkoliv bydlet, urcite se kazdy mesic nesebere a nepujde bydlet ke kamosum, nebo mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
9.11.19 17:04
@Anonymní píše:
Tak jsem mu holky poslala toto:

Promiň ten včerejšek. Nic se nestalo. Když mám měsíčky, tak si hormony dělají co chtějí. Chování, nálady k myšlení je jiné, než zbytek měsíce. Uvědomuji si to, ale nic s tím nenadělám… Proto je nejlepší mě na těch pár dní vystřelit na měsíc.

Tak se uvidíme tedy zítra?

Odepsal mi prakticky ihned: nejdřív poslal tleskajícího smajlíka a pak: uvidíme :srdce: :srdce: :srdce:

No, raději jsem už nijak nereagovala, protože pořád to nejsem já a nejsem ve své kůži.

Ona zas není úplně pravda, že s tím nic nenaděláš, jen to chce se pořádně snažit. Ty emoce úplně nezkrotíš, ale reakce ano, je prostě třeba na tom trochu pracovat. Jinak to „nebudeš ty“ pravidelně pár dní v měsíci, a to v plné palbě vydrží jen opravdu svatý chlap… Ale jde vidět, že přítel má trpělivost i pochopení, to je fajn základ. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
9.11.19 18:53
@Bebeluska8 píše:
Ona zas není úplně pravda, že s tím nic nenaděláš, jen to chce se pořádně snažit. Ty emoce úplně nezkrotíš, ale reakce ano, je prostě třeba na tom trochu pracovat. Jinak to „nebudeš ty“ pravidelně pár dní v měsíci, a to v plné palbě vydrží jen opravdu svatý chlap… Ale jde vidět, že přítel má trpělivost i pochopení, to je fajn základ. :potlesk:

Já se k tomu taky mohu ze druhého břehu vyjádřit. Zpočátku jsem nechápal, že se skoro pravidelně jednou za měsíc pohádáme. Z domova jsem na to nebyl zvyklý, matka se chovala vždy bez výkyvů (otec by jí to asi taky ani netrpěl). Sestru nemám.
Myslím si, že okolí může projevovat pochopení, ale tu hlavní korekci na chování by měla provést ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí