Měsíčky a přítel

Anonymní
9.11.19 06:58

Měsíčky a přítel

Ahoj holky, včera jsem se zachovala jak… A chovám se ještě teď. 6.11 mi začala menstruace. Uvědomuji si, že mám nálady a chování jiné, než zbytek měsíce. Ale nic s tím nenadělám.

Byli jsme s přítelem domluvení, že přijedu, udělá mi masáž.

Měli návštěvu, napsal mi, že napíše, až vypadne. Když jsem čekala hodinu a něco, napsala jsem tedy, že dnešek asi nevyjde. Odepsal mi, abych přijela.

Přijela jsem, ale návštěva tam stále byla, ikdyz za chvilku se měli k odchodu. Jenom že potom… Klasika, udělal mi čaj, něco na zub. A většinu času byl na mobilu, idnes, novinky. A ukazoval mi zprávy, ptal se na můj názor…

A mě se to dotklo. Prostě nálada pod psa. Řekla jsem mu, že jdu domů. Nechápal proč jsem naštvaná nebo smutná. Venku jsem mu jen řekla, že jsme byli domluvení na něčem, a on je místo toho na mobilu, že jsem chtěla být s ním a přišla jsem si od začátku, že jsem tam navíc, že jsem jezdit nemusela… Vzpomněl si, že mi měl udělat masáž, tak prý to necháme na pozítří. To jsem z trucu řekla, že ne, že už mám své plány a zeptala se, zda dnes? A nebo odpověď mne dostala: že už sedím v autě, tak to necháme raději na jindy.

Nevím, zda je to hormonama, ale vjelo to do mě. Ještě mi psal SMS, na čem tolik baziruju, že dnešek byl prima. Mohla jsem prý zůstat i přes noc.

Neodepsala jsem mu. Prý na čem tolik baziruju?

Copak to nechápe??? Nevím jestli mu mám odepsat a co vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
9.11.19 07:10

To jsou hormony. Ty jsi přecitlivělá a on prostě zapomněl. Hoď to za hlavu, vždyť se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
9.11.19 07:12

Začni se chovat normálně, nebo budeš brzo bez přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 07:13

@Murka Ano, jsou to hormony. Jenom že, zajímavé ne, že si vzpomněl hned co jsem řekla: byli jsme na něčem domluvení, ale ty si na mobilu.

Mě šlo o ten mobil. Do háje, když s někým jsem, tam nebudu přeci hodiny na mobilu. :mavam:

Blbý je, že mi ani nenapsal na dobrou noc. A na nevím, teď jak se zachovat. Mám raněný ego, nechci dolizat, ale zároveň vím, že se chovám jak pipina

• Citovat
  • Upravit
1557
9.11.19 07:14

:lol: jojo, proste nalada… melas mu rict na rovinu, at polozi mobil, ze cekas na tu slibenou masaz. Nema smysl nastvane vyckavat, kdyz on ani nevi, ze nastvana jsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.11.19 07:14

8o tak tebe bych chtěla mít doma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.19 07:24

Holky, já vím, že jsem se zachovala jak kravička :zed: Ale co mám teď dělat?

Tyhle stavy mě trápí asi od jara, předtím snem roky brala HA, kterou nemám už asi 2 +- roky. A stavy začaly teď, před několika měsíci.

• Citovat
  • Upravit
20896
9.11.19 07:30

Tak on neudělal ze začátku vůbec nic špatnýho, právě naopak! udělal vám pití, jídlo snažil se konverzovat a už dostal pojeb a místo přítelkyně byl vedle něj uraženej mrzutej kakabus. Ani se nedivím, že se mu do nějaké masáže vůbec nechtělo.

A vy se mu máte omluvit a přemýšlet nad svým chováním, jelikož já bych na takový chování nervy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.11.19 07:30
@Anonymní píše:
Holky, já vím, že jsem se zachovala jak kravička :zed: Ale co mám teď dělat?Tyhle stavy mě trápí asi od jara, předtím snem roky brala HA, kterou nemám už asi 2 +- roky. A stavy začaly teď, před několika měsíci.

To nic, to stárneš a měníš se v semetriku. To je u ženských naprosto normální. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.11.19 07:36

Nevím jestli to víš, ale chlap si nevzpomene, ani nějaké náznaky nepomohou. Musíš na rovinu, naplno. Měla jsi mu masáž připomenout, např. zlato polož mobil a jdeme na tu slíbenou masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 07:38

@Murka :( Ale co mám teď dělat? Co mu napsat?

:zed:
  • Citovat
  • Upravit
714
9.11.19 07:42

Kolik ti je, že se musíš radit na internetu co napsat chlapovi? Jak ti může někdo odsud poradit, když tebe ani jeho nikdo nezná. A hlavně, proč psát, nemáš koule na to mu zavolat nebo za ním zajít a omluvit se? Jasně smska je jednodušší, že? Jsi na dobré vestě děvče být brzy sama :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
9.11.19 07:46

Jeden ze základních stavebních kamenů vztahu je sdělit partnerovi svá očekávání. Mělas mu to říct narovinu a slušně, kdyžs u něj byla. Tady to vyčítání přes mobil je na odstřel a netolerovala bych TI ho. Příteli by ses měla co nejdřív omluvit a vysvětlit mu to tak, jak to je - nálady při menstruaci z důvodu vysazení antikoncepce :nevim: Věřím tomu, že to pochopí, z textu působí moc sympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.11.19 07:52

To, že mám menstruaci, me vazne opravňuje k tomu, chovat se pár dní v měsíci jako mesuge? :mrgreen:

Prostě se mu omluv. Že jsi to přehnala a moc tě to mrzí. A masáž, se vším všudy, mu udělej ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.11.19 07:53

Seber se a jdi za ním. Omluv se, že jsi tak vyjela. To podle mě stačí. Žádné sms, pěkně z očí do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí