Měsíční miminko omdlelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
9.7.26 12:45

@Tarena Nene bylo to par kapek na lžičce, polknul a hned se začal dávit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.26 12:46

@Tarena ano zředila, dávala jsem mu několikrát denně, ale až u tohoto se to poprvé stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
9.7.26 12:46
@Lucys19 píše: Více

Tak to neni kapkama, jako tou latkou.
Mohl spatne vdechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12126
9.7.26 12:48

Je to běžný postup.
Nejen u miminek.

Pokud se stane něco, tak prvně vyloučí něco všeobecně. Pokud se objeví něco nového, tak se zjišťuje, jestli to nesouvisí.

Syn jednou při běhu spadl, protože mu přestaly fungovat nohy. Zlomil si ruku. Jelikož řekl, že mu nefungovaly nohy, poslali ho jestě na vyšetření na dětské, tam nezjistili nic. Po půl roce měl nové příznaky, co by s tím mohly souviset, tak ho poslali na další vyšetření. Udělalo se kolečko, něco zjistili, ale asi to s úrazem nesouviselo. Což je podobné jako u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.26 12:53

@Tarena samozřejmě myslím taky vdechnutí, ne přímo kapky jako kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
9.7.26 12:56

Ale tak to mohl vdechnout spatne i mleko, to si fakt nevycitej. Pokud jsi to do nej nelila, kdyz treba brecel, tak za to nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.26 12:57

@Tarena to už si upřímně ani nepamatuju, je možné, že poplakával, ale to už nevim. Kdyby plakal tak by se stalo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.26 12:59

@Tarena myslíte, že se mu tím omdlením nebo dušením mohlo něco stát??😩 od té doby je uplně normální uz hned po tom byl, jen to ve mně hlodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
9.7.26 12:59

Myslela jsem tim, ze se diteti nedava nic, kdyz silne breci, protoze by to mohlo pri tom breku vdechnout. Ze proste je vetsi riziko, ze to vdechne, a nebo se treba pozvraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
9.7.26 13:01

Ne, vzdyt jste volali zachranku, vse bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
9.7.26 13:01

co to bylo za kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
9.7.26 13:02
@ka2ka píše: Více

Babycalm
Uz jsem se ptala. Pry ho mel uz nekolikrat a zakladatelka ho spravne naredila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.26 13:06

@Tarena nikdy jsem se s ničím podobným nesetkala a tak nevim zda treba po krátkém dušení nemohl mít něco s mozkem nebo tak, ani nevim zda byl bez dechu nebo dýchal, bylo to všechno tak rychlé.. ale lékaři nic neshledali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
9.7.26 13:17

30 vteřin bez dechu mu nepoškodí mozek. Počkejte na další vyšetření. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.26 13:21

Za takhle krátkou dobu ne. Stalo se mi něco podobného, trvalo to zhruba stejnou dobu. Stalo se to při krmeni, dítě to vdechlo, začalo vadnout, zavřelo oči zmodralo…hrůza. Naštěstí jsem byla duchapřitomná, předloktí jsem zafixovala o koleno, hlavička do dlaně, mezi palec a ukazovaček tvář a otevřela mu pusu, bříškem ditě položila na předloktí kvůli fixaci páteře a udeřila několikrát mezi lopatky než začalo dítě řvát…Naštěstí jsem znala první pomoc dítěte. Dítě je dneska velké a v pořádku. Chápu tě. Stačí hrozně málo a je průser. Mozek se rychle regeneruje. K nezvratným změnám dochází myslím až po 5 minutách nedýchání…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA