Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dívala jsem se na ty stránky. Pokud věříš tomu, že výtažek z pšenice a vlčího bobu vyrobí z lovečáků poprsí Pamely, tak tam jdi, ale vyhodíš peníze oknem.
Asi jsi můj příspěvěk nečetla pozorně. Psala jsem, že nepotřebuji nějaký výrazný efekt, výraznou změnu jen trochu vyhladit pokožku na poprsí a malinko pozvednout. Nechci výstřich Pamely jak ty píšeš, to jsem ve svém příspěvku nepsala, že bych chtěla poprsí modelky nebo něco podobného!! ![]()
@Anibas55 píše:
Asi jsi můj příspěvěk nečetla pozorně. Psala jsem, že nepotřebuji nějaký výrazný efekt, výraznou změnu jen trochu vyhladit pokožku na poprsí a malinko pozvednout. Nechci výstřich Pamely jak ty píšeš, to jsem ve svém příspěvku nepsala, že bych chtěla poprsí modelky nebo něco podobného!!
Bylo to lehké odlehčení tématu, ale fakt, v oblasti prsou poznamenaných kojením nevěřím na účinek bylinek. Možná i dočasně, po dobu docházení na tyto nelevné povrchové zákroky kůži trochu vyhladí, hydratují, ale rozhodně nepozvednou..Zemská přitažlivost a hutnost prsní žlázy a svaloviny má v tomto navrch a bylinky to nespasí.
Koukám na to, zdá se to být zajímavé, ale překvapuje mě nulové hodnocení, žádné reference, diskuse, možná to o něčem svědčí…Za sebe - nevěřím tomu.
Z důvodu zákazu inzerce sem nedávám odkaz na salon, který to provozuje.Ceny se tam ale pohybují v tisících. Když si budeš doma každý den prsa masírovat dobrým krémem, kůže bude taky hladká. Na mírné pozvednutí je tu buď matka příroda( vše chce čas, třeba se to samo časem upraví) nebo šikovné ruce plastického chirurga.
Holky teď jsem našla nějakou procedůru na zpevnění a vyhlazení prsou. Jmenuje se Mesobust. Nikde jsem nenašla jestli s tím je někdo spokojený. Není to chirurgický zákrok. Dlouho jsem hledala nějaké pilulky či krémy na zpevnění, jsem po jednou dítěti a když jsem kojila pouze 14 dní na mém poprsí se to výrazně podepsalo asi za to spíš může velikost poprsí mám vel. C a tak jejich kůže je ochablá, zcvrklá a samotné prsa jsou takové smutné
( víte jak to myslím )Nemáte náhodou z touto metodou zkušenost? Asi bych nepotřebovala nějaký výrazný rozdíl jen drobátko jim zase dotat,, krásu,, Popřípadě nevíte o nějaké jiné metodě jak jak na ně, mršky?