Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Stalo se to mně i kamarádce. Poslední dobou nejsem s aplikací vůbec spokojená. Neukazuje příchozí zprávy, takže musím do aplikace a teprve potom se objeví upozornění na novou zprávu. S těmi hovory se mi to stalo asi 3×. Netuším, čím to může být ![]()
@sandra.ch píše:
Stalo se to mně i kamarádce. Poslední dobou nejsem s aplikací vůbec spokojená. Neukazuje příchozí zprávy, takže musím do aplikace a teprve potom se objeví upozornění na novou zprávu. S těmi hovory se mi to stalo asi 3×. Netuším, čím to může být
jo, ty zprávy katastrofa, vůbec to neukazuje a načtou se, až se to úplně rozklikne.
Moc děkuji za reakce a ocením pripadne další, klidně jen podobné - mamka je chudák přesvědčená, že se jí někdo naboural do telefonu nebo má nějaké viry a chce kupovat nový ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuji za reakce a ocením pripadne další, klidně jen podobné - mamka je chudák přesvědčená, že se jí někdo naboural do telefonu nebo má nějaké viry a chce kupovat nový
To fakt ne, to jen má mesenger uz dlouho problémy. Na jeden profil mi ani nejde odeslat na poprvé, musim to na mobilu tnovu odeslat, popostrčit
Vím, že je to stará diskuse, ale nyní se mi stalo, že mi volal messenger. Nebylo vidět jméno jen příchozí hovor od Messenger. Přirozeně jsem to nevzala, ale odmítla. Nikde není žádný nepřijatý hovor. Máte někdo s tímto zkušenosti?
Ano.. stává se mi to poměrně často, volá mi Messenger a není to nikdo z kontaktů v mém telefonu! Neukáže mi to ani zmeškaný hovor..NIC!!! Před dvěma měsíci se mi stávalo že po videohovoru na Messengeru s někým z rodiny ten dotyčný volal znovu, ale problém je že to už nebyl on!! Dokonce jsem poprosila kamarádku aby mi zavolala na Messenger, pak jsem to odmítla a ona pak volala znovu ( ALE její telefon ležel přímo před námi a ona seděla vedle mě, aniž by se telefonu dotkla! Jako čumela jsem na to jako blázen.. ![]()
@Janulale To jsem ráda, že nejsem jediná, mně se to nyní stalo prvně. Pokud se to bude opakovat, zkusím se poptat na nějaké podpoře pro český messenger, co to jako je a proč se to děje.
Zdravím, opakovaně mi poté co jednou volala mamča, messenger prozvání, ačkoliv mamka tvrdí, že mobil už neměla v ruce a nevolala a po přijmutí hovoru se ukáže chybové hlášení a v chatu není žádný záznam o těchto hovorech (žádný zmeškaný hovor apod.). Nemáte někdo stejný problém, popřípadě čím by to mohlo být, pokud je tu nějaký ajtak? Jedná se jakoby o Ghost call.
Pro info - měl jsem sluchátka a zapnuté bluetooth, mobil nebyl v žádném speciálním režimu.