Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Vůbec nevím jsem z toho nesvavím je to jen jméno dulezity je aby bylo vše v pořádku ale je to zase jméno na cely život
At date jakekoliv jmeno, bude se vam libit. Obe jmena jsou pekna, pouzitelna i v dospelosti i v detstvi, takze je to opravdu jedno. Ja jsem synovi dala na prani tatinka jmeno, ktere jsem tak uplne nechtela, zvykala jsem si na to snad mesic, ale ted mi prijde divne, ze by se snad mel jmenovat jinak. At vyberete jakkoliv, myslim, ze nebudete litovat.
MICHAELA - těch variací a případných oslovení je hodně, s tím jménem se dá hrát, je mezinárodní, ne tak časté. O jakoukoli Elišku „zakopnu“ už jen při návštěvě obchodu, chcete být další z davu? ![]()
Těch Elišek je milion ..
Brrr. A fakt nevím, co na tom lidi vidí. Liška s E na začátku
.. Navíc se všemi Elinkami, Ellenkami a Ellami už fakt není místo, kde by člověk neslyšel zavolat Elííí?!
Takže Michaelka je gut ![]()
Jé, Elišek je hromada. Já jsem Michaela a dlouho jsem teda neslyšela, že by to jméno někdo dal, nebude jich aspoň deset na písku.
Michaela se mi nelíbí, zní mi to moc tvrdě. Eliška je pěkná. Mně osobně se líbí mimo Elišku třeba i Ela (Elinka).
Kdybych musela vybrat, tak Michaelu, jak píší ostatní, to je všude samá Eliška, Elí apod, jak kluci Máťa, Matýsek, ať je to Martin, Matěj, Matyáš a já nevím ještě jak
U Michaely se mi nelíbí, když se říká Míšo, to je u nás jméno pro psa ![]()
Michaela se mně moc nelíbí, ale Elišek je teď všude plno, tak pokud z těchto dvou, tak snad tu Michaelu.