Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nejhorší zkušenost v životě…na lehátku na tetování jsem čekala hodinu a 50 minut!!! Pak doběhla paní Lyu, nejdřív milá, během minuty mi nakreslila obočí, zákrok hodně bolestivý (a to nejsem žádný cíťa), výsledek hrozný, úplně jiný než nákres, jedno obočí mám kratší…Když jsem na to paní upozornila, začala na mě křičet, co po ní chci, několikrát bouchla do lehátka… odcházela jsem s tím, že se jí bojím a v šoku…zaplatila jsem za vláskování, které na fotkách vypadalo nádherně, já to mám normálně vytetované ani náznak vláskování. Bohužel u paní Lyu nefunguje ani reklamace ani záruka…
@Jirina333
Ja u ni taky byla a dopsdls jsme tak ze to nikdo nechce predelat protoze to nejde 😃 oboci mam sedy jak babicka nejaka… a kazdy jiny. Musim si to nechat za 6 tis odstranit a udelat za 5 tis nove.
Co se tyce vraceni penez, tak mi ubohe tri tis vratila, ale za zniceni obliceje to je dost malo. Neni divu, kdyz pouziva materialy o kterych nikde nepise…
Mě to jde také do šeda!, každý den si to maluju, protože s takovým tvarem a barvou se stydím vylést…
Můžu se zeptat, jak jste z ní dostala peníze? Chci jít někam na předělání a nechce se mi dávat znovu tolik peněz. Jenom doufám, že to nějak půjde a nebudu si to muset také nechat první odstranit, jak píšete ![]()
@Jirina333 ja to mela sedy hned po tydnu. Objednala jsem se tam tedy na korekci, ze to je hrozny, at to predela. Ale hodne slecen z jinych salonu mi reklo, ze toto nepujde opravit a at si u ni nenechavam delat zadnou korekci (uz vubec ne po tydnu po novem oboci), ze to nema smysl. Rozhodla jsem se tedy, ze od ni uz nic opravit nechci. Ten den, co jsem byla objednana na korekci, tak jsem tam jela s tím, že jsem ji chtela rict, ze zadnou korekci nechci a ze jsem si prijela pro penize. Rekla bych, ze nemela problem mi ty ubohe tri tis vratit. Ale nepriznala, ze to proste posrala. Znicila mi oblicej na x let proste. A pokud to mate take sede, tak to nikdo nepredela na jinou barvu. Hlavne ony ty jine salony ani nechcou predelavat prace po jinych lidech, protoze nevi, co ten dotycny pouzival za materialy. Ale pokud to mate uz hooodne vybledle, ze by to slo pretetovat, tak by vam to udelali, ale ja to mam tmave a cerstve.
Takze ja jdu na konci zari na prvni odstraneni, tri navstevy odstraneni 6 tis. Je to metoda odstraneni phi removal. Snad budou stacit ty tri navstevy. A pak az to odstranite tak musite 2-3 mesice cekat nez si muzete nechat udelat nove. Doporucuji oboci pouze u slecen Phibrows!!!
Ja u te LYU byla uz pred dvemi roky na prvnim oboci a udelal ami to hezke a hnede, byla jsem spokojena (asi jen nahoda, ze to bylo hezky). A po roce to zaclo sednout a zelenat nebo co to bylo a po 2 rokach jsem se rozhodla, ze pujdu nekam na korekci, at mi to zvyrazni jen. Bohuzel nikdo mi to nechtel zvyraznit, ze pry nepredelavaji prace od jinych. Musela jsem tedy jit znovu k te LYU a jak to dopadlo
Hlavne jsem mela predtim vlasky a pak me zacla ukecavat na lehatku at si necham to „pudrove“ oboci. Ja krava jsem povolila a vypada to jak fixa jeste k tomu ![]()