Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@IvetJas píše:
@nakukovatelka ve Wordu máš možnost uložit jako a tam vybereš ze seznamu formátů pdf a je to.
Ale mám pocit, že do některých verzí se to muselo doinstalovat… ale šlo to stáhnout přímo na stránkách Microsoftu.
@j.a.n.i1 píše:
Ale mám pocit, že do některých verzí se to muselo doinstalovat… ale šlo to stáhnout přímo na stránkách Microsoftu.
No myslím, že to nemá ta 1997-2003, že? Já mám 2007 a ty už to mají.
Výhoda pdf je hlavně v tom, že na každém počítači bude zobrazen „stejně“.
Odpadnou problémy s formátováním.
Další výhoda je to, že za „normální situace“ není editovatelný.
Pokud by byl problém, ještě je možno uložit jako *.rtf.
Ale se složitým formátováním bude problém.
@IvetJas píše:
No myslím, že to nemá ta 1997-2003, že? Já mám 2007 a ty už to mají.
Já to doinstalovávala i do 2007
ale je možné, že i těch 2007 bylo několik různých verzí.
@j.a.n.i1 píše:
Já to doinstalovávala i do 2007ale je možné, že i těch 2007 bylo několik různých verzí.
Vy me strasite
. Jakoze když doma mam XP, tak si mam zivotopis hodit do jpg radeji v praci? (tady mi to slo, zkusila jsem před chvílí)
http://www.cutepdf.com/ mám toto hozené v tiskárně a dám tisk, zvolím převaděč cute a už mám pdf
pokud skenuji, mám fotky, cokoliv „tisknu“ tímto způsobem a hodí mi to jeden dokument pdf.
http://www.slunecnice.cz/…-writer/tady ze slunečnice
@nakukovatelka Pleteš jabka a hrušky ![]()
Windows XP je operační systém, Windows Office je program - Word, Excel, Powerpoint apod.
JPG je formát obrázků, PDF formát dokumentů (obrázek v něm tedy může být také).
Jpg (jpeg) jsou formáty vhodné na fotky. Nevhodné na grafiku a zcela nevhodné na text.
@jessikka píše:
@nakukovatelka Pleteš jabka a hrušky
Windows XP je operační systém, Windows Office je program - Word, Excel, Powerpoint apod.
JPG je formát obrázků, PDF formát dokumentů (obrázek v něm tedy může být také).
Jo ja vim, mne to pak doslo ![]()
@Reaskiller píše:
@Grey Sky kluc byva niekedy v prilohach v Officoch ktore stahujesstahuj z torrentov
tam povacsinou byva v notepadu aj kluc..plus teda..pokial ti vyprsala licencia na Office tak mas vsetko len v nahlade (reading mode)..coz znamena, ze ani pri ukladani nebudes moct zmenit koncovku..treba preinstalovat..ja mam stiahnute z ulozto. na jednom kompe a zavirovane to nemam
tak co?
@Grey Sky CTKXX-M97FT-89PW2-DHKD3-74MYJ skus kod ked nainstalujes MS Office..keby nie..pohladam dalej..
@Reaskiller píše:
@Grey Sky CTKXX-M97FT-89PW2-DHKD3-74MYJ skus kod ked nainstalujes MS Office..keby nie..pohladam dalej..
a jakou verzi?
@Reaskiller píše:
@Grey Sky Malo by to byt pre 2010
a kde stáhnout tu verzi 2010…tu klasickou, k tý plus to totiž nejde…