Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
holky, kde zdarma stáhnout Microsoft Word?
Píšu si životopis a mám i Openoffice atd a ikdyž to uložím jako soubor. doc a nebo. docx tak dotyčnému to nejde otevřít. Zkušební verze mi už vypršela. Zkoušela jsem už i ulozto.cz ale tam je vše zavirované. Nebo nebyl by někdo ochotný mi sdělit key klíč prosím???
Pokud to uložíš jako. doc, tak to musí jít otevřít. Chyba je na straně dotyčného.
Nebo to hoď do PDF a máš klid.
Jinak Windows se prostě platí, nevěřím, že ti někdo sdělí svůj klíč, který je často spojený s jeho počítačem.
Taky pochybuju, že ti někdo bude na net dávat klíč od svého koupeného programu. A souhlasím s @jessikka, že nejjistější je to uložit do PDF. Případně můžeš zainvestovat a tu domácí licenci ofice si koupit.
Životopis bych ukládala jako PDF, aby se nedal editovat. Jinak chyba je jistě u příjemce.
@Grey Sky kluc byva niekedy v prilohach v Officoch ktore stahujes
stahuj z torrentov
tam povacsinou byva v notepadu aj kluc..plus teda..pokial ti vyprsala licencia na Office tak mas vsetko len v nahlade (reading mode)..coz znamena, ze ani pri ukladani nebudes moct zmenit koncovku..treba preinstalovat..ja mam stiahnute z ulozto. na jednom kompe a zavirovane to nemam ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Taky pochybuju, že ti někdo bude na net dávat klíč od svého koupeného programu. A souhlasím s @jessikka, že nejjistější je to uložit do PDF. Případně můžeš zainvestovat a tu domácí licenci ofice si koupit.
to je sice fajn, ale stojí to skoro 1500 a já to potřebuju na brigádu abych měla z čeho zaplatit nájem, takže těžko budu dávat 1500 za word.
@Reaskiller píše:
@Grey Sky kluc byva niekedy v prilohach v Officoch ktore stahujesstahuj z torrentov
tam povacsinou byva v notepadu aj kluc..plus teda..pokial ti vyprsala licencia na Office tak mas vsetko len v nahlade (reading mode)..coz znamena, ze ani pri ukladani nebudes moct zmenit koncovku..treba preinstalovat..ja mam stiahnute z ulozto. na jednom kompe a zavirovane to nemam
hodíš mi odkaz pls? ![]()
@Grey Sky píše:
holky, kde zdarma stáhnout Microsoft Word?
Píšu si životopis a mám i Openoffice atd a ikdyž to uložím jako soubor. doc a nebo. docx tak dotyčnému to nejde otevřít. Zkušební verze mi už vypršela. Zkoušela jsem už i ulozto.cz ale tam je vše zavirované. Nebo nebyl by někdo ochotný mi sdělit key klíč prosím???
I v OpenOffice můžeš dokument uložit s příponou. doc - dokonce je možné si vybrat, pro kterou verzi Wordu.
Ale co se týká možnosti editace tvého životopisu, tam se taky přikláním k PDF. Holt jistota je jistota, řekla jeptiška… ![]()
Pokud máš v souboru nějaké formátování, tak s tou interakcí OpenOffice vs. Microsoft Office bude vždycky potíž. Skutečně je nejjednodušěí převést soubor do formátu. pdf.
Nehledě na to, že dneska je to už víceméně součást jakési „pohovorové“ etiky - pokud pošleš takový dokument v otevřeném editovatelném formátu, nepovažuje se to snad přímo za faux-pas, ale rozhodně to nepůsobí dobře.
Muzu se vetrit s trapnym dotazem jak se to dela, prehodit dokument z wordu do pdf?
(resp vytvořit ho v pdf?)
dik
@nakukovatelka ve Wordu máš možnost uložit jako a tam vybereš ze seznamu formátů pdf a je to.
@Grey Sky hned ako sa dostanem domov, lebo v praci mame blokovane stranky tohto druhu..ale mrknem ti na to ![]()
@IvetJas píše:
@nakukovatelka ve Wordu máš možnost uložit jako a tam vybereš ze seznamu formátů pdf a je to.
dik ![]()
@nakukovatelka píše:
dik
@Reaskiller píše:
@Grey Sky hned ako sa dostanem domov, lebo v praci mame blokovane stranky tohto druhu..ale mrknem ti na to
dík