Microsoft Word - kde stáhnout zdarma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1091
4.6.14 13:27

Microsoft Word-kde stáhnout zdarma?

holky, kde zdarma stáhnout Microsoft Word?
Píšu si životopis a mám i Openoffice atd a ikdyž to uložím jako soubor. doc a nebo. docx tak dotyčnému to nejde otevřít. Zkušební verze mi už vypršela. Zkoušela jsem už i ulozto.cz ale tam je vše zavirované. Nebo nebyl by někdo ochotný mi sdělit key klíč prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
4.6.14 13:33

Pokud to uložíš jako. doc, tak to musí jít otevřít. Chyba je na straně dotyčného.
Nebo to hoď do PDF a máš klid.

Jinak Windows se prostě platí, nevěřím, že ti někdo sdělí svůj klíč, který je často spojený s jeho počítačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101477
4.6.14 13:35

Taky pochybuju, že ti někdo bude na net dávat klíč od svého koupeného programu. A souhlasím s @jessikka, že nejjistější je to uložit do PDF. Případně můžeš zainvestovat a tu domácí licenci ofice si koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
4.6.14 13:36

Životopis bych ukládala jako PDF, aby se nedal editovat. Jinak chyba je jistě u příjemce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.6.14 13:37

@Grey Sky kluc byva niekedy v prilohach v Officoch ktore stahujes :) stahuj z torrentov :) tam povacsinou byva v notepadu aj kluc..plus teda..pokial ti vyprsala licencia na Office tak mas vsetko len v nahlade (reading mode)..coz znamena, ze ani pri ukladani nebudes moct zmenit koncovku..treba preinstalovat..ja mam stiahnute z ulozto. na jednom kompe a zavirovane to nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
4.6.14 13:38
@j.a.n.i1 píše:
Taky pochybuju, že ti někdo bude na net dávat klíč od svého koupeného programu. A souhlasím s @jessikka, že nejjistější je to uložit do PDF. Případně můžeš zainvestovat a tu domácí licenci ofice si koupit.

to je sice fajn, ale stojí to skoro 1500 a já to potřebuju na brigádu abych měla z čeho zaplatit nájem, takže těžko budu dávat 1500 za word.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
4.6.14 13:39
@Reaskiller píše:
@Grey Sky kluc byva niekedy v prilohach v Officoch ktore stahujes :) stahuj z torrentov :) tam povacsinou byva v notepadu aj kluc..plus teda..pokial ti vyprsala licencia na Office tak mas vsetko len v nahlade (reading mode)..coz znamena, ze ani pri ukladani nebudes moct zmenit koncovku..treba preinstalovat..ja mam stiahnute z ulozto. na jednom kompe a zavirovane to nemam :)

hodíš mi odkaz pls? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.6.14 13:40
@Grey Sky píše:
holky, kde zdarma stáhnout Microsoft Word?
Píšu si životopis a mám i Openoffice atd a ikdyž to uložím jako soubor. doc a nebo. docx tak dotyčnému to nejde otevřít. Zkušební verze mi už vypršela. Zkoušela jsem už i ulozto.cz ale tam je vše zavirované. Nebo nebyl by někdo ochotný mi sdělit key klíč prosím???

I v OpenOffice můžeš dokument uložit s příponou. doc - dokonce je možné si vybrat, pro kterou verzi Wordu.
Ale co se týká možnosti editace tvého životopisu, tam se taky přikláním k PDF. Holt jistota je jistota, řekla jeptiška… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.6.14 13:46

Pokud máš v souboru nějaké formátování, tak s tou interakcí OpenOffice vs. Microsoft Office bude vždycky potíž. Skutečně je nejjednodušěí převést soubor do formátu. pdf.
Nehledě na to, že dneska je to už víceméně součást jakési „pohovorové“ etiky - pokud pošleš takový dokument v otevřeném editovatelném formátu, nepovažuje se to snad přímo za faux-pas, ale rozhodně to nepůsobí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.6.14 13:51

Muzu se vetrit s trapnym dotazem jak se to dela, prehodit dokument z wordu do pdf? :oops: (resp vytvořit ho v pdf?)
 dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
4.6.14 13:56

@nakukovatelka ve Wordu máš možnost uložit jako a tam vybereš ze seznamu formátů pdf a je to.

• Citovat
  • Upravit
10073
4.6.14 13:58

@Grey Sky hned ako sa dostanem domov, lebo v praci mame blokovane stranky tohto druhu..ale mrknem ti na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.6.14 13:58
@IvetJas píše:
@nakukovatelka ve Wordu máš možnost uložit jako a tam vybereš ze seznamu formátů pdf a je to.

dik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
4.6.14 14:00
@nakukovatelka píše:
dik :oops:
:mrgreen: není zač, to co člověk míň používá, vždycky logicky míň zná.
  • Citovat
  • Upravit
1091
4.6.14 14:23
@Reaskiller píše:
@Grey Sky hned ako sa dostanem domov, lebo v praci mame blokovane stranky tohto druhu..ale mrknem ti na to :)

dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák