Mikrovlnná trouba s tichým chodem

smurfka
27.9.12 14:03

mikrovlnná trouba s tichým chodem

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat na doporučení na mikrovlnku.
Vůbec ji nepoužíváme, mě jídlo ohřáté v mikrovlnce nechutná, ale ted chceme koupit kvuli malému, na ohřívání mléka, příkrmu a tak. Budem používat jen ohřev, netřeba tedy gril, rozmrazovaní a buh ví co všechno ještě mikrovlnky umí. Takže investice tak okolo 1000,– Jediné co chci je aby měla tichý chod a při ukončení ohřevu nepípala jak zběsilá..Je něco takového? Jestli bude kolečková nebo digital je mi putna, jestli bude bílá, nebo černá, nebo tečkovaná taky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
27.9.12 14:08

Tichou mikrovlnku jsem jeste nevidela.. meli jsme obycejnou, ta na konci ohrevu jen pipla, ted mame prave tu co pipa jak zbesila.. u nekterych pristroju v navodu pisou popis, jak pipani vypnout, zatim jsem byla lina se podivat, jestli to jde u tehle, ale u mycky a pracky to jde.. kazdopadne jsem cetla studii, jak je ohrivani v mikrovlnce nezdrave, jako lina matka ji pouzivam.. je fakt, ze ohrati na indukcni plotne je skoro stejne rychle.. tak bych to zvazila, jestli ji moc nepotrebujete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.9.12 14:20

@Lucah
no asi uplne ticha neni, ale aby prave mela jem treba to jedno pipnuti..no v miktrovlnce trva ohrev mlika 20 vterin..na plotne 10 minut skoro.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12330
27.9.12 14:45

@smurfka koupila bych termosku a do ní dávala převařenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.9.12 15:06

Já na ohřátí mléka, ale i čaje používám ohřívač lahví od Aventa, cena cca 600 kč, tak jestli mikrovlnku jinak nevyužiješ tak bych pořídila ohřívač. Jsou i takový co jdou zapojit do auta, kdybys někam jela. Mléko je v tom za 3 min ohřáté. a když se mi někdy stane že malá ještě nechce jíst a já to dala hřát, tak to tam můžu nechat až 2hodiny, protože to ve vodní lázni udržuje stálou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný