Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tichou mikrovlnku jsem jeste nevidela.. meli jsme obycejnou, ta na konci ohrevu jen pipla, ted mame prave tu co pipa jak zbesila.. u nekterych pristroju v navodu pisou popis, jak pipani vypnout, zatim jsem byla lina se podivat, jestli to jde u tehle, ale u mycky a pracky to jde.. kazdopadne jsem cetla studii, jak je ohrivani v mikrovlnce nezdrave, jako lina matka ji pouzivam.. je fakt, ze ohrati na indukcni plotne je skoro stejne rychle.. tak bych to zvazila, jestli ji moc nepotrebujete..
@Lucah
no asi uplne ticha neni, ale aby prave mela jem treba to jedno pipnuti..no v miktrovlnce trva ohrev mlika 20 vterin..na plotne 10 minut skoro.. ![]()
@smurfka koupila bych termosku a do ní dávala převařenou vodu.
Já na ohřátí mléka, ale i čaje používám ohřívač lahví od Aventa, cena cca 600 kč, tak jestli mikrovlnku jinak nevyužiješ tak bych pořídila ohřívač. Jsou i takový co jdou zapojit do auta, kdybys někam jela. Mléko je v tom za 3 min ohřáté. a když se mi někdy stane že malá ještě nechce jíst a já to dala hřát, tak to tam můžu nechat až 2hodiny, protože to ve vodní lázni udržuje stálou teplotu.
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat na doporučení na mikrovlnku.
Vůbec ji nepoužíváme, mě jídlo ohřáté v mikrovlnce nechutná, ale ted chceme koupit kvuli malému, na ohřívání mléka, příkrmu a tak. Budem používat jen ohřev, netřeba tedy gril, rozmrazovaní a buh ví co všechno ještě mikrovlnky umí. Takže investice tak okolo 1000,– Jediné co chci je aby měla tichý chod a při ukončení ohřevu nepípala jak zběsilá..Je něco takového? Jestli bude kolečková nebo digital je mi putna, jestli bude bílá, nebo černá, nebo tečkovaná taky.