Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přispěli vám rodiče finančně na pořízení vlastního bydlení a pokud ano, kolik? Klidně anonymně…
@renata123 píše:
Přispěli vám rodiče finančně na pořízení vlastního bydlení a pokud ano, kolik? Klidně anonymně…
Ne nepřispěli.
Ne, krom toho, že ručí u hypotéky. Osobně bych po nich nic nechtěla, bylo by mi to blbý, když na to nemám, nechci to po jiných. Ale každýho věc ![]()
Na domácnost ano. Jako třeba že jsme dostali sadu hrnců, přikrývky a tak…
Muj otec mi dal 300 tisic, ktere pouziju na porizeni bazenu do zeme nebo plotu, proste tim vylepsim stavajici bydleni.
A tchani? Naopak a jeste se nastehovali do naseho bezdetneho 2kk, ktery my predtim trzne pronajimali…
Ne
Edit : teda vlastně ano, po dobu co jsem u nich od narození bydlela na mé bydlení přispívali až moc
![]()
Příspěvek upraven 26.09.12 v 10:14
Mi rodiče nechali zařízený byt 3+1 a oni se odstěhovali do 2+1,který taťka zdědil. Byl to státní byt, který jsem si po roce pak odkoupila do družstevního vlastnictví, když město byly prodávalo, z peněz ze stavebka, které mi rodiče spořili od narození. Takže za mě vyřešili otázku bydlení, za což jim budu do smrti vděčná ![]()
Ručili jsme bytem tchánů na náš než jsme ho převedli do OV. Takže nám určitě hodně pomohli
Ne, ale dostala jsem starý stůl a židle, a k Vánocům a narozeninám jsem dostala nějaký spotřebič /povlečení ![]()