Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Já musím být jediný! Žádného výběrové řízení se účastnit nebudu. ![]()
@Lorre píše: Více
Chceš Vadimovi dát první pomoc jako první? Dobrá…je tvuj😂
@jege píše: Více
Ono je to výběrové řízení na pozici resuscitace Vadima…ale to Lorre ještě neví…pššt 🤫
A úúbec…já budu mít taky exkluzivitu, když se tu tak čílíš?
![]()
@Klopotkova píše: Více
Momentálně…ale v souhrnu časově osy bys dala všem, včetně tebou nyní nenáviděného Lorreho ![]()
Samozřejmě! Nikdo Ti tolik nedá, kolik Ti já slíbím.
![]()
Tohle, že je princezna?!
![]()
V tom případě, obávám se…
Bratr nepřijel. ![]()
Radši zkouknu nějaký hentai. ![]()
Jdu na tu Vltavu.
Příspěvek upraven 28.09.25 v 13:07
😂 😂 a to se vyplatí…faktem je, že slibem nezarmoutíš a slibované platí sto let…takže jsi perspektiva i do budoucnosti ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ano a poznáš jí podle avataru masožravky.
![]()
A. viš, že první z šesti není exkluzivita?..
jsem.nad tím přemýšlela a došlo. mi jak.pri šesti milenkách bys měl ošoupaný…řetěz samo 🤔 😂
Protoze my s Pirkem lpime na pravde
Ja treba i kvuli tomu porad neco nekomu vysvetluju…nemam rada, kdyz nekdo rika zjevnou nepravdu a dela ze me blbce, ze si neco vymyslim, ja takove veci nedelam. Ani nevim, jaky duvod bych k tomu mela mit, tady v anonymnim virtualnim svete…ale co se Lorreho tyce, uz to necham byt, rekla jsem vse, jak to citim a myslim, ze pulka veri jemu, pulka mne a je to tak v poradku. A urcite jsem to nepsala proto, ze bych si nejak fandila, osobne si myslim, ze Lorre by tu neodmitnul zadnou zenskou, ktera by byla primerene hezka a chtela by ho ![]()
No nic, jedeme dal
Co se Helmuta tyce, tak nevim…nemyslim si, ze virtualni emoce jsou zase tak moc rozdilne od emoci na zivo…ja myslim, ze Helmut toho snasi hodne…ale samozrejme nejen on, ale i ja…ale my jsme si sedli na 100 procent…nemyslim, ze by to jinak takovou dobu drzelo…me ani vlastne za celou dobu, nikdo dalsi tolik nezaujal…krom Andyho, ale ani tam to nebylo tak intenzivni. Byla to spis fyzicka pritazlivost.