Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevný kokrháč píše: Více
Dělat si legraci, ok to ještě beru. Ale to, jak se tu chováš k holce, co te milovala
. To je projev hulvatsvi
.
@Luxusnixicht píše: Více
Ve tvem podani to zni jak když prozradila, že jsem se tehdy zúčastnil divokych asijskych orgii a přiložila k tomu i video jako dukaz
. Tak se ti timto uprimne omlouvám, když se tedy nalezl někdo s podobným charakterem jako ty, neodolatelna princezno
![]()
@Adull píše: Více
Neboj, jak přijde dom, tak jednu chytne
Se zeptej mýho bráchy Lorreho, že když se naštvu, lítají třísky.
![]()
@zmrzlik píše: Více
Už zase si vzteky okousala polinka do krbu? ![]()
@Arturie píše: Více
Myslim, ze cilova skupina u virtualnich vztahu neni dulezita, pokud Lorre, jak se tim on sam netaji, rezignoval na realni vztahy a uprednostnuje virtualni, nebo nahrazi si realni vztahy virtualem, ( na cem samozrejme neni nic spatne, klidne at si to ma, jak mu vyhovuje ), ale chci tim jen rict, ze v takovem pripadu neni dulezity, ze Son neni jeho cilovka, cilovka je v podstate vsechno, co je ochotno s nim flirtovat a dava nejaky prostor fantaziim, vetsinou to zustava jen u povrchniho flirtu, ktery naprosto nic neznamena, a pak ho to drapne vic a prave ten dojem jsem mela se Son, ja to tehdy cetla, neumel to skryt, ze ho to chytlo vic jak obvykle.
Melody.
@Lorre píše: Více
Ještě ne
Akorát jsem ti chtěla volat, ať postavíš na plotnu hrnec a uděláš špagety s pestem a hned vedle uděláš pravou Brazilskou kávu Donesu zbytek ingrediencí a pozveme je ke stolu
Samozrejme Son svuj nazor opakuje, protoze pokazde reaguje na nekoho jineho. Po prve na Adull, pak na Arturii, Lorre, atd… samozrejme se opakuje, protoze na ni vic lidi reaguje se stejnou pochybnosti k tomu, co Son rika, prestanete na ni reagovat se stejnou pochybnosti, prestane vam psat stejnou odpoved. ![]()
Příspěvek upraven 28.09.25 v 15:57
Ty mě tak klidně vydáš takovému zombie na milost a nemilost? To nevidíš ten avatar?!
![]()