Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Aspoň po sexu odejdou a nemusíš jim prát a vařit. To přece v ceně neni, ne? ![]()
@Adull píše: Více
Ale třeba někoho dalšího přiměje k reakci.
vidíš to, že už se pomalu vyjadřují i ostatní, kteří k tomu mají, co říct. ![]()
@Lorre píše: Více
Já jsem byla zamilovaná, Strašně toho, Detso, lituju, že zrovna do Tebe, ale nebyla jsem jediná.
Já Tě chudáčku stalkuju? A čím jako? Minimálně rok a půl jsem na Tebe vůbec nereagovala a to ses mě za tu dobu několikrát na něco ptal, ani jednou jsem Ti neodpověděla, až během posledních dnů, protože opět převracíš věci dle toho, jak se Ti to hodí.
Jak se ti stalo, ze ses do Desty zamilovala?
. Sesli jste se? Nebo taky jen tady na emiminu? ![]()
@xiaxxx píše: Více
Já bych se zeptal takto: 1 ) jak se může stát, že se někdo zamiluje do jeho zjizvené duše? 2 ) jak se může stát, že se někdo zamiluje do jeho zjizveného těla? ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
To si říkám už nějakou dobu. Lituju toho, že jsem se zabouchla, nikdy jsem ho neviděla, zabouchla jsem se po písmenkách.
A co tenkrát psal tak uchvatneho, že zrovna tebe zaujal?
@marin píše: Více
To bylo asi tím, jak chtěl vyhladit lidstvo. Ženy mají soucit s masovými vrahy ![]()
@zmrzlik píše: Více
Tak to jsme všechny… mladé duchem, krasné, sexy a v nejlepších letech…proto si Jege nemůže vybrat
![]()
Jo a každá na emimču vypadá o 20let mladší
ten úkaz se vyskytuje pouze zde ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Vůbec ne!
Když psal ty zmatky, to kdosi tenkrát podotknul v NSL, že Detsa se zbláznil, že píše nesmysly o vyhlazení lidstva, tak už jsem věděla, že jsem se zamilovala špatně, moje city tenkrát dávno opadly a sama jsem sed divila tomu, jak jsem se do něj mohla zamilovat.