Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8324
5.10.25 00:34
@sirikit píše: Více

Joo to je cit pro budoucnost :think: aneb jak rika Chocholoušek Jegeho ústy druhé, třetí nebo desáté kolo visí ve vzduchu :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8324
5.10.25 00:36
@Anonymní píše: Více

Vtip ;)

Celá já…před 40ceti lety…ale pššt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 00:39
@Adull píše: Více

8o Nestraš před spaním! Víš, že na to na co myslíš před spaním se ti pak může zdát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 00:41
@Adull píše: Více

Došlo mi to, ale pozdě :D, soustředím se teď na něco jiného

• Citovat
  • Upravit
30863
5.10.25 02:12

To budeš stát ve slušně frontě obdivovatelek Pitta :lol:. Ale já ho též rád vidím ve filmu, hraje často správného sigma boye :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30863
5.10.25 02:32

Nevadí, na 4 roky se odstrihnu mediálního prostoru a budu doufat, že z CR do té doby nebude jeden velky agrofert s vyhlášeným státním bankrotem. Mohl bych se totiz rozbrecet az ho znovu uvidim premierem :lol:. A doufejme, že končící vláda vymeni fialu, který si troufám tvrdit velkým dílem stal za neúspěchem těchto voleb. Většina lidí, včetně mě a okolí, byla na jeho ksicht už tak trochu alergická. I pres fakt, ze ho vetsina zvolila. Navíc s trochou štěstí stárnoucí Babis uz vypadne z politiky, ale takové štěstí asi mít nebudeme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
5.10.25 05:58
@Lorre píše: Více

To si nemyslím, že kdyby tam byl nekdo jiný v cele, tak by dopadli jinak. Po 4 letech vládnutí v tak náročném období. :lol: jakkoli fialu taky moc nemusím. Spíše ODS ani moc nemá lidi, hlavně novou generaci politiku. Uvidí se, koho si zvolí. Ta krajní pravice je u motoristů. Včera jsem tam jednoho motoristu poslouchala v událostech komentářích odněkud z Ostravy a tedy s babisem se asi těžko budou domlouvat. Vyrovnaný rozpočet, jedine do vlady, jinak ho nepodpoří, ale hezky se na něj divalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3022
5.10.25 06:44

I love anal. :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
5.10.25 07:50
@Klopotkova píše: Více

Forever :srdce: :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 09:21

Mně se zas tak moc nelíbí Pitt, jako spíš ta postava Sonnyho, je přitažlivě chytrej, milej a sebevědomej a líbí se mi, že mu nejde o prachy, žije v dodávce, ale o správné věci jako přátelství, tým, závodění, láska :srdce: Jak sbalí tu konstruktérku v baru je vážně dost dobrý :oops:, to je tak skvělej film

• Citovat
  • Upravit
8324
5.10.25 09:49

Já si do snu jen tak něco/někoho nepustim;) ;)..a vím jistě, že tohle to určitě nikdy nebude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
5.10.25 10:27

Byli jsme na tom se synem v kině. Ani neprotestoval, protože ví, že matka je velká fanynka Brada. Uz se nemůžu dočkat Tenkat v Hollywoodu 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30863
5.10.25 10:43

O lásku mu zas tak nejde. Na konstruktérku se bodl a jel si dal za svým :P. Jinak souhlas, ke konci sem přál výhru jemu, a ono se tak stalo 8)
Nejradši mám Pitta v Tenkrát v Hollywoodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
5.10.25 11:02

Tam byl skvelej. Tak ono trio Quentin, Leo a Brad je už záruka kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30863
5.10.25 11:13
@Arturie píše: Více

Ještě v hanebnych panchartech byl taky skvělý. Legendární scéna atentátu na Hitlera, která byla odhalena v prvních pár vteřinách co se snažil mluvit italsky :lol:. Tarantino je od pohledu magor, ale jeho filmy mají prostě náboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová