Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Joo to je cit pro budoucnost
aneb jak rika Chocholoušek Jegeho ústy druhé, třetí nebo desáté kolo visí ve vzduchu
![]()
@Adull píše: Více
Nestraš před spaním! Víš, že na to na co myslíš před spaním se ti pak může zdát ![]()
@Adull píše: Více
Došlo mi to, ale pozdě
, soustředím se teď na něco jiného
@Anonymní píše: Více
To budeš stát ve slušně frontě obdivovatelek Pitta
. Ale já ho též rád vidím ve filmu, hraje často správného sigma boye ![]()
Nevadí, na 4 roky se odstrihnu mediálního prostoru a budu doufat, že z CR do té doby nebude jeden velky agrofert s vyhlášeným státním bankrotem. Mohl bych se totiz rozbrecet az ho znovu uvidim premierem
. A doufejme, že končící vláda vymeni fialu, který si troufám tvrdit velkým dílem stal za neúspěchem těchto voleb. Většina lidí, včetně mě a okolí, byla na jeho ksicht už tak trochu alergická. I pres fakt, ze ho vetsina zvolila. Navíc s trochou štěstí stárnoucí Babis uz vypadne z politiky, ale takové štěstí asi mít nebudeme
.
@Lorre píše: Více
To si nemyslím, že kdyby tam byl nekdo jiný v cele, tak by dopadli jinak. Po 4 letech vládnutí v tak náročném období.
jakkoli fialu taky moc nemusím. Spíše ODS ani moc nemá lidi, hlavně novou generaci politiku. Uvidí se, koho si zvolí. Ta krajní pravice je u motoristů. Včera jsem tam jednoho motoristu poslouchala v událostech komentářích odněkud z Ostravy a tedy s babisem se asi těžko budou domlouvat. Vyrovnaný rozpočet, jedine do vlady, jinak ho nepodpoří, ale hezky se na něj divalo. ![]()
Mně se zas tak moc nelíbí Pitt, jako spíš ta postava Sonnyho, je přitažlivě chytrej, milej a sebevědomej a líbí se mi, že mu nejde o prachy, žije v dodávce, ale o správné věci jako přátelství, tým, závodění, láska
Jak sbalí tu konstruktérku v baru je vážně dost dobrý
, to je tak skvělej film
Já si do snu jen tak něco/někoho nepustim;)
..a vím jistě, že tohle to určitě nikdy nebude ![]()
Byli jsme na tom se synem v kině. Ani neprotestoval, protože ví, že matka je velká fanynka Brada. Uz se nemůžu dočkat Tenkat v Hollywoodu 2.
O lásku mu zas tak nejde. Na konstruktérku se bodl a jel si dal za svým
. Jinak souhlas, ke konci sem přál výhru jemu, a ono se tak stalo ![]()
Nejradši mám Pitta v Tenkrát v Hollywoodu ![]()
Tam byl skvelej. Tak ono trio Quentin, Leo a Brad je už záruka kvality.
@Arturie píše: Více
Ještě v hanebnych panchartech byl taky skvělý. Legendární scéna atentátu na Hitlera, která byla odhalena v prvních pár vteřinách co se snažil mluvit italsky
. Tarantino je od pohledu magor, ale jeho filmy mají prostě náboj ![]()