Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Inu jako muž mu plně rozumím
. Vetsina asi máme nějakou nejoblíbenější část na těle ![]()
@jege píše: Více
Mi staci kdyz tu nebude chodit Pirko, stejne je zdrojem problemu. Merunka mi nějak nevadi ze pise, ba naopak, než se teda tak nějak nezblaznila a nevykrocila proti mě v křízové výpravě za láskou s Pirkem.
@sirikit píše: Více
Nebud naivni. Já myslím že aktualne tak 3700 stránek je balast, zbytek se něco duleziteho mohlo obcas řešit ![]()
Tak zážitky mám pěkné…sice málo, ale stojí zato
A nemyslím si, že všichni lidé, co jsou sami, ztrácí čas
Já mám i jiné zážitky, jinou zábavu…A Helmut mi to občas zpestří ještě trochu víc ![]()
@Anonymní píše: Více
Plne souhlasim. Vybral si to nejlepší a pak zdrhnul. Přece si nenechá kecat do života od žensky ![]()
No to já placu celkem taky nad vysledky
, byť jedine pozitivni je, ze komunisti a SPD dostali vyprask. Ovsem chlapci se zcela zaslouženě vyradili z dosavadní vlády ![]()
@Anonymní píše: Více
Samozřejmě, to si přece nedá ujít nikdo z Milenců. A když se na to do Prahy chystají i přespolní, tak bych byl blbý si nechat ujít takou slávu!
![]()
@Lorre píše: Více
Já nepláču, protože jsem to čekala mnohem horší. Teď spíš se zájmem pobaveně sleduju, jak to teda cholerik Bába pojme. ![]()
Vize motoráků na životním prostředí, a SPD na vnitru nebo ministerstvu zahraničí je inspirativní.
![]()
@Lorre píše: Více
Já ho beru jak kukačku v hodinách u babičky.
V pravidelných intervalech rozkopla dvířka, chvíli hystericky kdákala, děcka a slabomyslní si užili trošku nenáročné zábavy, pak zase zalezla a dospělí pokračovali v rozhovoru. ![]()
Když je v tv reklama, člověk má aspoň chvíli, aby si skočil na wécko a uvařit kafe. ![]()
Příspěvek upraven 05.10.25 v 14:13
Já jsem asi ve velmi velmi hlubokém nitru duše doufal, že těch 101 mandátu utáhnou, neboť vidina SPD a komunistů ve vládě byla celkem desiva
. Zvláště když jsem viděl Zemana ksicht v záběru jak to hází stačilo ![]()
@M_Vladim píše: Více
Prohlásí demisi nebo řekne, že je celou dobu ruský agent už od vstupu do KSČ. ![]()
Taky pořád spíte? Já nevím, jestli je to tím deštěm, podzimem nebo čím, ale tolik jsem toho snad v životě nenaspala co teď ![]()