Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.25 15:26

Jo jasně, takže se teď najednou bavíme o věcech pomalu 40 let zpět, i když jsme probírali Babiše a Fialu…

No takhle : já prostě nedokážu pochopit lidi, co mluví o „reprezentativnosti“ prezidenta, mně je u pr.dele jak reprezentuje, ale záleží mi jaké má názory: Zeman nechtěl islamizaci, dokázal seknout se stranickou knížkou při okupaci, když šlo do tuhého. Petr Pavel byl pudink co šel do strany v 80.letech a pak vyměnil VS/KSČ za NATO. Se stejnou vervou. Bezpáteřník.

Podává si ruce se syrským teroristou, ale Trump je odpudivá lidská bytost (pak to vzal zpět, když Trump vyhrál opět)

Svěrák podepsal Antichartu, Chramostová ne.

Máme jiné hrdiny, jiné politické názory, jsme NEKOMPATIBILNÍ

Tobě jde o formu, mně o obsah. Ne jak se kdo usmívá u toho, že tě posílá do řiti… o to mi nejde.

• Citovat
  • Upravit
8311
5.10.25 15:30
@sirikit píše: Více

Přesně :palec:
Stokrát dveřmi a znovu oknem :pankac:..hlavně neztratit nit aneb i negativní kontakt je kontakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 15:30
@Anonymní píše: Více

Jestli mě budeš urážet, nebudu si s tebou už psát, líbí se mi, že víš tolik z historie, ráda si to poslechnu, ale pochlebovat ti nebudu, když mám pocit, že to tak není, ale ani na tebe neútočím. Já s tím nemůžu nic dělat s tou politikou, stejně jako ostatní, mám stejný hlas jako ty. Nemám politiku a politiky ráda a nechci být diktátor jako ty, přeju si mír a umět všechno vykomunikovat, to ti říkám od začátku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 15:36

Seš vedle, já si z toho vzhledu dělám legraci.
Nekompatibilní jsme, ale ne pro politické názory, ty máme jiné od začátku. Urážej tu zas chvíli někoho jiného, nevidím důvod ti dál psát.

• Citovat
  • Upravit
23987
5.10.25 15:49

Prosimte ignoruj ho, přeskakuj. Uz mu zase nabíhá kolečko devalvace. Je fakt vzorovej příklad tezky poruchy osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 16:18

Tahle vláda Fialy: nasekala největší dluh, nejvíc cenzurovala (vypnutí webů, lex ukrajina, DSA,…), byla zkorumpovaná: dozimetr, kampelička, u dozimetru 5 mrtvých, kam se na to hrabe čapí hnízdo, ale vám jde o to, že se na vás Fiala pěkně usměje, jak retardi fakt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 16:19
@Arturie píše: Více

Zajímavé, mezi tím vzala Malina všechny ty tvé kecy o narcisovi zpět :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 16:20

Ale teď je zase bude muset povolat. :nevim: Narcis sem, pak nejsem, pak sem, pak nejsem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23987
5.10.25 16:52

Je to ve finále jedno, jestli mas nějakou diagnózu nebo ne. Nechces na sobě pracovat, emocionálně si zamrz ve věku šestiletého haranta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 16:56
Čistokrevného narcise by netrápilo, že je narcis, pokud ti na tom záleží, tak to ještě třeba není tak zlý a i kdyby si narcis byl, tak s tím nic nenaděláš, netrap se tím. Jen mě už neurážej a já tě nebudu provokovat s politikou, pro tebe je to důležité a moje žertování ti vadí, chápu to.
  • Citovat
  • Upravit
Velryba černá
5.10.25 17:02

Nemůžu sehnat hezké kozačky a to je teprve problém! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8311
5.10.25 17:06
@Velryba černá píše: Více

Jakou máš představu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
5.10.25 17:07

Jeho to netrápí. Štve ho, že ho lidi odhali a u většiny mu to neprochází, už je nemůže vysosávat a být obdivován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
5.10.25 17:09
@Adull píše: Více

Podpatek tak do pěti centimetrů, širší (ten podpatek), ideálně červené (poněvadž červená obuv je prý pro rajdy) a zateplené. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8311
5.10.25 17:14
@Velryba černá píše: Více

:D tak rajdy většinou mrznou a podpatky min.10cm jehličky…že ty budeš slušná a hodna holka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová