Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.25 14:33
@Anonymní píše: Více

Ne, tohle jsem opravdu jako žert nepoznal, že nejhorší je vystupování Babiše: to je tvůj stálý názor. Tak nevim, co to mělo být za žert. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18605
5.10.25 14:35

Neboj, já taky…jsem jak medvěd :oops: A v poslední době spím tak tvrdě, že kolikrát neslyším budík… :oops: Opět jsem tenhle týden zaspala :oops: :think: Přijdu si, jak když jsem v kómatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 14:36

Důležité je, že se začínají měnit poměry. Až a jestli bude vláda ANO + motoristů + SPD, odvolaj migrační pakt (pokud to projde přes ústavní soud, co jmenoval právě ten blbeček Pavel), začnou nás vzdalovat od „jádra EU“, začnou nás přibližovat k Orbánovi a Trumpovi, to je to, co potřebujeme. Do téhle skupiny musíme patřit. Jen ne „tvrdé jádro EU“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 14:37
@Luxusnixicht píše: Více

Proto mam těch budíků víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 14:39
@Luxusnixicht píše: Více

Někdo radí dávat si budík na druhou stranu pokoje, pokud pořádně řve. Musíš vstát, abys ho šla zaklapnout. Ale to je drastická metoda a navíc mam často špuntíky do uší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 14:39

Já jsem pro revolučně násilné metody :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 14:41

Ne, já chodil i na demonstrace proti vládě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 14:42

Důležité je pro jaký cíl se ty metody použijí: tak třeba Churchill bombardoval města a Hitler taky: rozdíl je, že každý s jiným cílem. Ale oba na ně bomby házeli. Přesto byste neřekli, že Churchill byl Hitler. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18605
5.10.25 14:53
@Venetia píše: Více

Když já potřebuju big love…jinak mě to nebaví, nezajímá, nebere, to raději nic.. pokusů jsem za celou dobu, co jsem s Helmutem, učinila dost… konkurovat mu mohli dva…a ti mě nějak moc nechtěli.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová