Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Hele, tady je to o milencích a milenkách, Ty jsi tady (staro)nová, tak co, kdybys to tady rozdmýchala Ty, a přidala něco ze svých (doufám) bohatých životních zkušeností?
![]()
@jege píše: Více
Vzhledem k mému věku sem chodím pří dychtivém čtení jen vzpomínat…aneb není nic staršího jak včerejší den ![]()
A.taky to tu nechci zavařit ![]()
Takže pozdní lítost na penzi o tom, co mohlo být, ale nebylo? Tudíž aspoň podporuješ mladé, ať si užijí, dokud to jde? Moc originální nejsi, jednu takovou tu už máme.
![]()
Žádná pozdní lítost
…vzpomínky nehasnou obzvlášť, když je mládí připomene ![]()
A která to je? ![]()
A proto párkrát do roka připomínám Sonarce, že ztrácí čas.
Na mou duši nevzpomínám na předvídatelné, po čase v podstatě pořád stejné hlody, co mi hrnul exmilenec do sms a mailů.
Naopak občas zálibně vzpomenu na reálné přihody, a že jich v těch divočejších obdobích bylo. ![]()
Teda ani ne tak chlapů, jako zážitků.
Bývala jsem mistr světa dlouholetých paralelních vztahů, a vzpomínky jsou košaté.
![]()
Aneb „Málokdy litujeme toho co jsme zažili. Nejvíc naopak litujeme toho, že jsme nezažili nic.“
@Anonymní píše: VíceŽádná Ven! Ty víš, že já vím, že Ty víš, která to je. A Siri to ví také a zbytek, kromě @Adull, také. A jí to řeknu na již domluvené schůzce v cukrárně, která bude v nejbližším možném výročním termínu, tj. v únoru, pokud se nemýlím.
Modří již vědí a Ty se se to dozvíš ode mě osobně již za necelého 1/2 roku aneb vyčkej času…
![]()
To jako chceš říct, že do tý doby mi nepřijde žádná pošta?
![]()
@sirikit píše: Více
Tak zase nemůžu toho mít tolik najednou
Teď se připravuji na schůzku s Helmutem a pak uvidíme
Ale moc šancí tomu nedávám, že by mě někdo na starý kolena zaujal…leda by se ozval šéf, nebo Andy
Páč mně, než se někdo zalíbí…to je vždycky na dlouho… ![]()