Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvl, ty poslední příspěvky psali nějací pražáci. Psáno s malým p, protože nejhorší moje nadávka je ty pražáku. Tato diskuse zní Milenky sem, ale čemu se divit že
pen_mouth:je hold nová doba.
@sirikit píše: Více
Možná to bylo znaješ, a já to prezentoval špatně. Ale jádro pudla takové bylo, byl jsem u toho.
Snad bych doplnil, že když šla rodina, nebo malá parta několika lidí po středu Prahy, chovala se často dost přezíravě a vytlačovala jiné z chodníku.
Dodám, že přítel má za manželku Rusku a no problem.
No, jeden tam je, takový… milenecký.
![]()
Příspěvek upraven 16.06.26 v 00:11
Njn, tohle už se nedá ani skákat, to by si jeden zlomil nohu. To je skočit tak 150 příspěvku, jestli mezitím někdo nenapsal něco fakt zajímavého anebo aspoň něco jiného, stejně to zabere hromadu času…
![]()
Bože, mít tak kontakt na Helmuta a Andyho, tak bych jím to tady poslal, jestli fakt chtějí být tady veřejně propíraní od palců na nohách až po chlupy v nose. ![]()
@MyMelody píše: Více
Vždyť kdybyste na ní tolik nereagovaly a nevymlouvaly jí je, tak by jí to po čase přestalo bavit stejně, jako v uzavřence. Nikdo jí Helmuty nevymlouval, nikdo je nějak extra nerozebíral, chceš je - měj si je, nechce je - pusť je do oběhu a… po nějaké době se vrátila sem, protože jí to nebavilo psát někomu, koho to nepopuzovalo, ale ani moc nevzrušovalo.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To jo, to on když může, tak pomůže, ale nesmíš mít doma bordel, to pak on nemůže, jelikož v nepořádku se mu nepostaví!
![]()
Ordnung muss sein!
@jege píše: Více
Helmut to vi a nemel s tim problem a Andy jakozto narcis…no odpovez si sam
Myslim, ze by byl vic nez pocten, kolik stranek se mu tady venovalo ![]()
Ja na vas nekaslu
Beru kazdy nazor a premyslim o nem…Ale neni spis podstatnejsi, jak to vidim ja?
A neboj, vim moc dobre, co je Andy zac…je to dabel v rouse berancim…
To tu vime vsichni…A co…taci me holt pritahuji…tyhle „pohadky“ maji malokdy stastny konec, zato ale clovek citi, ze zije, i kdyz jen na chvili…
Ale i tak to stoji za to.
Asi se nerozumíme, ja tim chtela rict, ze pokud s tím nemas problem, proc to tady probírat, zij naplno příběh s Helmuty, k tomu žádný nazor zvenku nepotrebujes.
Ne, nemam s tim problem…ale kdyz jsem stastna, mam proste chut sdilet…
Z te premiry emoci, bych se jinak zblaznila
Mlcim jen, kdyz je mi hodne zle, nebo kdyz nic necitim…tak to u me je.
@M_Vladim píše: Více
No a ja nikdy nedostala od Rusu, s kterými jsme se seznamili v zahranici, otázku, proc neumím rusky.
Ale cizinci se mylne domnivaji, ze jsou to příbuzné jazyky, protože mame stejný prizvuk a ze ja jako Slovenka neco rozumím, no nerozumím nic.
@M_Vladim píše: Více
Ja mluvila o něčem jinem, o pedofilnich kauzach, kdy recidivující pedozlocinci zustavaji na svobode, bez trestu a muzou dal zabijet, znásilňovat a ničit lidem životy…ale to tady nechci dal rozebirat.
Kdybys mela chlapa, ktery te miluje a přitahuje a on to ma s tebou stejně, budes zamilovane emoce sdílet s nim a uvidíš, ze to bude sto krat lepší, jak měsíce dumat nad tím, co tím nejakej Helmut myslel, když řekl, ze prši.
. Protože nemáš chlapa, ale mas Helmuty, musíš to sdílet s námi. Az si najdeš chlapa a ne Helmuta, nebude vic co a proc rozebírat a to bude happy end. ![]()
Jeho zajimas jen ve chvíli, když je zraněný a nikdo jiný neni v dosahu, to se rozvzpomene na son.
je to úplně jednoduché. Po celou dobu, když mel svoji lásku, tak se ti neozval a odmítl tě, ať mu nic neposílas.