Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
649
15.6.26 20:09
@MyMelody píše: Více

Vidíš a to je to, co bych třeba já nikdy neudělala. Nikdy, nikdy, NIKDY bych to neřešila s tou ženou. Pokud cokoliv tak VŽDY jen s tím chlapem.
Hanba by mě musela fackovat, abych klesla tak hluboko, kdybych to měla udělat. Je to trapné, ubohé a nedůstojné.
Jednou mi volala emanželova ex a tu jsem si teda vychutnala. :oops: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7497
15.6.26 20:09
@sirikit píše: Více

Ja ji uplne rozumim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
15.6.26 20:13
@Luxusnixicht píše: Více

No vidíš to, neni lepší se ptát přímo? Ja ty tanečky moc nechápu. Když chci neco vedet, ptam se.
Když to nechápu, ptám se znovu. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77331
15.6.26 20:14
@Centropen píše: Více

Jak sis ji vychutnala? 8o
Být byť „vítězná“ milenka, poslední, co by mě napadlo, je „vychutnat“ si ženu, kterou jsem teda šťastně porazila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
15.6.26 20:16

Kenzw son nutne potřebuje nějaký kontakt, jakýkoliv. Pipnutí zprávy, možnost dupat a odpovědět. Komunikaci. Je úplně jedno, že svatební zvony z toho nebudou, ale helmut ji bude strašit v hlave minimálně jeste půl roku. Recitovat je vysoce pravdepodobná. Takže Andy holt musí posloužit ji, ne ona jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 20:18

Ja jsem se nerozhodla patrit nikam :nevim: Proste jen delam, co citim…moc o tom nepremyslim :nevim: :jazyk: A za druhe, ja opravdu s Andym neplanuju nic vazneho, takze proc by me melo trapit, ze me ma na povyrazeni..? Pokud to tak ma…a ani neni jiste, ze k necemu dojde…zname Andyho :P A ne nejsem naivni, ani bez zkusenosti, ja vim, do ceho jdu, je to jak pise Sir…jdu toho naprosto zamerne ;) Pro nekoho mozna nepochopitelne…njn :nevim: Nebavi me to porad vysvetlovat…pro me se tim nedeje nic hrozneho, je snad jasne, ze jinak bych do toho nesla :D Naopak me to bavi…ten clovek je pro me zajimavej, ale nemiluju ho…pritahuje me a rozumim si s nim…a ano, muzi to samozrejme zkousi :nevim: Nebo myslis, ze mimo Andyho a Helmuta, to na me nikdy nikdo nezkusil? :lol: Ale ano a ze jich bylo…jen ja si teda nemyslim, ze to ti dotycni delaji proto, ze nemaji do ceho pichnout…proste tu zenu nejakym zpusobem chteji, bud na sex, nebo na vztah, nebo ji lepe poznat, ale nejakym zpusobem je zajima…zeptej se tu chvalne mistnich chlapu, zda pisou zenam jen tak z nudy, aniz by meli zajem… :nevim: :think: Ja si myslim, ze se to jen tak rika, zvlast tady na emimi…tady to asi vzniklo :D To vymyslely prave ty zavistive, kterym nikdo nepise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
15.6.26 20:22

Tak na „aha“ moc nenavážete. :mrgreen: můžeš třeba navázat na to pozvání, jestli to zrušil protože to tehdy bylo čerstvé, nebo co se vlastně stalo? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 20:27
@Monicka36 píše: Více

Co je na tom strasnyho? :think: Proste mluvi narovinu…vim, ze vetsinu zen by to odradilo, ale on to ma takhle nastavene, nemysli to spatne, jen ho to zajima, tak jde primo na vec. Byl takovy vzdycky…proto asi nema zadny trvaly vztah. Podle me fakt nevi, co dela blbe. A nebo je mu jedno, co si dotycne mysli, proste to tak chce mit, nebo radeji bude sam. Proc ne. Kazdy mame nejakou poruchu/uchylku :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 20:28

Uz navazal :mrgreen: Andy si umi poradit… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
15.6.26 20:30

Ja to taky s ni neřešila, když jsme byly na společnch akcích, ona využila moment, když jsme zůstaly same u stolu a neodpustila si jizlivy ton, poznamky a náznaky, které jsou ještě jakz-takz v mezích slušnosti, ale ten jizlivy meziton je naprosto evidentní, ja ji nikdy nic nenaznačila, neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
15.6.26 20:33

Taky jsem to uz pochopila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 20:34

Presne tak…Andy bude zneuzit :lol: :jazyk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
15.6.26 20:38

Byla jsem tou dobou v prvním manželství a o tom co bude následovat jsem neměla tušení.
V každém případě ten hovor pro ni nedopadl úplně nejlépe. Nejsem typ, který by se rozsypal při bububu. :nevim: Řekla jsem ji to, co rikam tady. Ať si svoje problémy řeší se svým manželem, a mi dá pokoj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.6.26 20:44

A já ho po veeelmi nedávném biochemku naprosto chápu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1011
15.6.26 20:50

Ale tak zájem mají, podobny, jaky mam ja zájem o rohlík, ktery poslouží hladu a nakonec skončí v záchodové mise. To je hezky :mrgreen: :oops:, literárne řečeno.

Ja nevím jak to chodi na seznamkách, ale co slyším, tak zeny jsou bombardováne od mužů, protože je obrovsky převis zen, tak předpokladem, ze asi každá, která o to zájem ma, si od seznamkaru muze uzit vypisovani do sytosti.

Příspěvek upraven 15.06.26 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová