Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
My nepolepšitelní romantici odlišujeme lásku a pouhý chtíč ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Možná buď ráda za ticho, jak se nám to tady evidentně nepodařilo ukončit kvůli bývalce, zvládneme to teď kvůli dětem. Nejhorší je, že se tomu musím smát. ![]()
Tak Andy uz odpovedel…ale poslal nejakou hlasovku
Tak se bojim, si to pustit…jeste, ze mu nejspis stejne nebudu rozumet ![]()
@Velryba černá píše: Více
Copak zase? To urovnate
No ja jsem rada, i nejsem…takove ty stavy, kdy jsem byla na dne, vztekla a na. srana, to mi nechybi…ale po ranu, mi je smutno, to byva nejhorsi, protoze to jsem vzdycky vstala a mela od nej zrpavu, nebo alespon srdicko…A Lorre ne a ne, mi ty srdicka posilat
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Trošku překročil vlastní kompetence, tak to schytal zpátky. ![]()
Chápu tě, ale to nejhorší bys skoro mohla mít za sebou. A co pěkného ti pověděl Andy? ![]()
@Centropen píše: Více
Ja ti nevim… ja si dlouho myslela o sobe, ze nejsem zarliva… a pak jsem kupodivu mela chut dat na hubu jedne, co dělala všechno proto, aby ho dostala a byla jsem překvapena, ze ja zarlim. Netrpim nejistotou, nepochybuju o sobe a nemyslím, ze by byla jina lepší, nezrovnavam se. Myslím, ze jde o primitivní instinkt dat zenske, co se ti vytrvale škrabe do tvé postele, po hube, at da pokoj. Podobne jak zvíře da na hubu jinému zvířeti, co mu mota kolem samice a leze do jeho teritoria, primitivni instinkt, který nánosy civilizace nezničili.
Příspěvek upraven 15.06.26 v 15:43
@Delulu píše: Více
Jo, to ticho je deprimujici…ale musim rict, ze je mi lepe, nez treba pred 14 dny…lepsi se to pomalu, ale lepsi…hlavne u nas vim, proc to udelal, vim, ze to nebylo proto, ze by me uz nechtel…vysvetlil to a nechal tam i tu nadeji…coz pro me mozna bylo lepsi, ze jsem se nezhroutila uplne…a mohla jsem to prijmout postupne…a ja si taky myslim, ze se ozve…jenze hrozne se to ve mne pere…takze nevim, co pak udelam, fakt nevim..jde o to, jestli to opravdu udelal proto, ze nemel na vyber, nebo proto, ze chtel mit jen klid…
Je ale pravdou, ze na facebooku temer neni…treba obden na chvili koukne…pritom jinak tam byl predtim porad…bud nechce provokovat ji, nebo me…a taky si myslim, ze az se bude citit na to, mi napsat, ze mozna nebude vedet, co ma psat…protoze asi mu je uz jasne, ze mi doslo, jak mi celou dobu lhal…a ze se pak zachoval jako srab. No jsem na to zvedava…uvidime…rada ho mam porad, to zase neco jsme spolu zazili…ale bylo tam i hodne spatnych veci…i kdyz verim presto vsechno, ze me mel taky rad…jen sebe holt vic.
U vas je to cerstve a taky spolu nejste tak dlouho, on se ti urcite ozve, podle toho, co pises, tak je taky zamilovany, jen nechce nic menit…takze te ted chvili necha vychladnout a pak napise…a ty jsi teda sama? No to je vzdycky horsi, kdyz ti dva nemaji stejne podminky…ten svobodny pak casto chce vic…ja teda nechtela, ale u nas by to ani neslo..skrz tu dalku.
@Venetia píše: Více
Myslel jsem sice na koupaliště, ale proč ne. Minimálně by tím vzbudila pozornost. ![]()
Ja tomu nerozumim
Pochytila jsem jen zacatek…jde to nejak prelozit? Jinak ale na zacatku rika, ze bohuzel ne…takze spolu uz nejsou a pak tam jeste neco rika o zamilovani a ze on nebyl pro ni asi dost, nebo tak neco…
Pochopila jsem, ze on byl zamilovany a ona to ukoncila, ale musim si to jeste parkrat prehrat…
@Monicka36 píše: Více
Ale co ji na to asi tak napíše, bud bude lhát, anebo bude lhát. Pravdu neřekne, protože si ani sam sobe neprizna, ze je az takovy chudák. Nejspíš napíše nebo nejednoznačný, at si nad tím Son lame dalsi mesic hlavu, protože jeji energie pozornosti mu dela dobře.
Ja bych se chlapa, ktery opakovaně dokazuje, ze na me ser*e a ze jsem mu dobra jen na zabíjení nudy a jednou, dva krat rocne jsem zpestření na sex, nic nepsala a uz vůbec na nic neptala.
@MyMelody píše: Více
Ale ja myslim, ze Andy nelze…rika spis vse, az moc narovinu…preci jen, je to protiklad Helmuta…
![]()
Tak to je dobre, ze to schytal zpet
Ale to neznamena, ze se rozejdete…nebo?