Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak hlavne tam nejdriv musi byt laska, aby nejaky vztah mohl vzniknout…nebo alespon chemie pro zacatek…a kdyz to s nikym nemam, tak nemuzu na nicem pracovat. Zkousela jsem to u Martina, ale byl by to vztah z rozumu
A az by prisla laska, nebo se vratil Helmut, tak by sel stejne do haje…nehlede na to, ze by mi to stejne neslo, to prekonat…mela bych k nemu odpor bez tech citu.
@Velryba černá píše: Více
Tak Andy se asi chytil…uz se me pta, zda beru antikoncepci a jestli porad sportuju
On je fakt desnej pragmatik neromantickej
Asi budu muset zacit brat prasky, aby se nebal, se mnou spat ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já přečetla takových diskuzí a když chlap chce a ta ženská pro něj něco znamená, nezáleží na tom, jestli zadaný je, nebo ne. Jasně, že pokud jsou v tom děti, manželka, majetek, je to rozhodování těžší, ale těžší neznamená nemožné.
Já se v tom plácala dva roky ode zdi ke zdi, četla mezi řádky co tam vůbec nebylo, trápila se a teď převládá nejvíc vztek. Na mě samotnou, že jsem byla tak hrozně blbá a na něj, že to udělal tak zbaběle.
Sedm let je hodně, ale i kdyby se ozval, vážně by ti stačilo to, co bylo? I teď s malým odstupem?
Samozřejmě, přece by neutrácel za kondomy!
![]()
Řekni, prosím, že si Tě platí eMimino, abys to tady oživovala. Tohle přece nemůže být reál. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Týjo, fakt? Zní to jednoduše a přesto každý v životě minimálně jednou potká někoho, u koho to logicky do hlavy nenabouchá - když se dost nesnaží, odkopne tě, rovná se, vůbec se tím netrap a jdi dál. Člověk jedná v životě podle situace, ve které se nachází. Když bude všechno sluníčkové, má mnohem míň sklony k tomu nechat se sebou „vorat“. Když je na nějaké životní křižovatce, kde pár věcí stojí za prd, mnohem snáz sedne na kolotoč, který se roztočí ani neví jak.
Hrdost jsem měla vždycky, nenechala jsem si nic líbit. Přesto jsem se teď poprvé v životě chovala tak, jak bych nikdy nevěřila. Láska není logická a když má člověk pocit, že to láska je a všichni ostatní v tom vidí spíš závislost a tak trochu ponižování, ani tak neumí lusknout prstem a v sobě to zlomit.
Já ostatní nesoudím, protože už se mi v životě několikrát stalo, že - tohle bych teda nikdy nedovolila - mi párkrát dalo přes prsty ![]()
Ježiš zas neblbni s tou láskou furt. ![]()
Opakovaně jsi tu psala, že jsi na začátku Helmuta vůbec nechtěla a určitě to nebylo tak, že by se při tom prvním setkání země zachvěla.
Helmut tě normálně uviklal a choval se pro tebe natolik zajímavě, že jsi tomu dala šanci a pak ses do něj zbláznila.
Vůbec nechápu, jak by mohla být nejdřív láska! ![]()
Bláho, potkám týpka, nic o něm nevím a prásk 💥, jako by udeřil blesk, ze vteřiny na vteřinu LÁSKA, lítám v tom a neudělám nic, tovišžejo.
Jako hormon jo, co by ne.
Ale láska jako fakt ne, ta vzniká mnohem později.
@jege píše: Více
Taky si rikam. To je proste hrozny. Ale nejhorsi na tom je, ze ji to prijde roztomily.
@Monicka36 píše: Více
Roztomily ne, mne to prijde hrozne komicky
Ten kluk me bavi…
A o to ted jde…ucel to splni…jasne, ze na lasku a vztah, si pak vyberu jineho… ![]()
@Delulu píše: Více
Presne tak…aneb clovek mini a zivot meni…
@Velryba černá píše: Více
Asi
Ale je fajn, ze mam zase usmev od ucha k uchu
Ja vedela, ze Andy nezklame ![]()
@sirikit píše: Více
Pri prvnim setkani jsem si ho ani nevsimla
Pri druhem jsem si nebyla jista, ale neco tam uz bylo, nejaky zajem…a pri tretim jsem uz jela naplno zamilovana na nasi prvni spolecnou noc
Jak je to mozne, nevim
Ale bylo to tak, byla jsem v tom az po usi…a presne jak pises, najednou prask a bum z niceho nic
Stalo se to behem toho, co jsme si psali…coz se mi nikdy predtim nestalo. Ale nezamilovana, bych za nim nejela a uz vubec ne pres noc a takovou dalku.
Však je to všechno stejná pakáž.