Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
15.6.26 17:54
@MyMelody píše: Více

Však je to všechno stejná pakáž. :lol:

• Citovat
  • Upravit
17356
15.6.26 17:55
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak hlavne tam nejdriv musi byt laska, aby nejaky vztah mohl vzniknout…nebo alespon chemie pro zacatek…a kdyz to s nikym nemam, tak nemuzu na nicem pracovat. Zkousela jsem to u Martina, ale byl by to vztah z rozumu :nevim: A az by prisla laska, nebo se vratil Helmut, tak by sel stejne do haje…nehlede na to, ze by mi to stejne neslo, to prekonat…mela bych k nemu odpor bez tech citu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.26 17:58
@Luxusnixicht píše: Více

Já prece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 17:58
@Velryba černá píše: Více
:mrgreen: To se mi libila jedna mlada holcina, co byla ted na oslave, kdyz se ji ptali, zda ma pritele a ona, ze ne, ze ani zadnyho nechce, ze chlapi jen otravujou zivot :lol: :mrgreen: Tak ji rikam - moudra to zena :lol: A uz takhle mlada :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 18:02

Tak Andy se asi chytil…uz se me pta, zda beru antikoncepci a jestli porad sportuju :lol: :lol: On je fakt desnej pragmatik neromantickej :jazyk: :D Asi budu muset zacit brat prasky, aby se nebal, se mnou spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.26 18:04

Já přečetla takových diskuzí a když chlap chce a ta ženská pro něj něco znamená, nezáleží na tom, jestli zadaný je, nebo ne. Jasně, že pokud jsou v tom děti, manželka, majetek, je to rozhodování těžší, ale těžší neznamená nemožné.
Já se v tom plácala dva roky ode zdi ke zdi, četla mezi řádky co tam vůbec nebylo, trápila se a teď převládá nejvíc vztek. Na mě samotnou, že jsem byla tak hrozně blbá a na něj, že to udělal tak zbaběle.
Sedm let je hodně, ale i kdyby se ozval, vážně by ti stačilo to, co bylo? I teď s malým odstupem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.6.26 18:04

Není čas, ztrácet čas. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39766
15.6.26 18:08

Samozřejmě, přece by neutrácel za kondomy! :mrgreen: :zed:

Řekni, prosím, že si Tě platí eMimino, abys to tady oživovala. Tohle přece nemůže být reál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.26 18:18
@Andelskej_Satan píše: Více

Týjo, fakt? Zní to jednoduše a přesto každý v životě minimálně jednou potká někoho, u koho to logicky do hlavy nenabouchá - když se dost nesnaží, odkopne tě, rovná se, vůbec se tím netrap a jdi dál. Člověk jedná v životě podle situace, ve které se nachází. Když bude všechno sluníčkové, má mnohem míň sklony k tomu nechat se sebou „vorat“. Když je na nějaké životní křižovatce, kde pár věcí stojí za prd, mnohem snáz sedne na kolotoč, který se roztočí ani neví jak.
Hrdost jsem měla vždycky, nenechala jsem si nic líbit. Přesto jsem se teď poprvé v životě chovala tak, jak bych nikdy nevěřila. Láska není logická a když má člověk pocit, že to láska je a všichni ostatní v tom vidí spíš závislost a tak trochu ponižování, ani tak neumí lusknout prstem a v sobě to zlomit.
Já ostatní nesoudím, protože už se mi v životě několikrát stalo, že - tohle bych teda nikdy nedovolila - mi párkrát dalo přes prsty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77307
15.6.26 18:24

Ježiš zas neblbni s tou láskou furt. :roll:
Opakovaně jsi tu psala, že jsi na začátku Helmuta vůbec nechtěla a určitě to nebylo tak, že by se při tom prvním setkání země zachvěla.
Helmut tě normálně uviklal a choval se pro tebe natolik zajímavě, že jsi tomu dala šanci a pak ses do něj zbláznila.
Vůbec nechápu, jak by mohla být nejdřív láska! 8o
Bláho, potkám týpka, nic o něm nevím a prásk 💥, jako by udeřil blesk, ze vteřiny na vteřinu LÁSKA, lítám v tom a neudělám nic, tovišžejo.
Jako hormon jo, co by ne.
Ale láska jako fakt ne, ta vzniká mnohem později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 18:28
@jege píše: Více

Taky si rikam. To je proste hrozny. Ale nejhorsi na tom je, ze ji to prijde roztomily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 18:30
@Monicka36 píše: Více

Roztomily ne, mne to prijde hrozne komicky :lol: Ten kluk me bavi… :jazyk: A o to ted jde…ucel to splni…jasne, ze na lasku a vztah, si pak vyberu jineho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 18:32
@Delulu píše: Více

Presne tak…aneb clovek mini a zivot meni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 18:33
@Velryba černá píše: Více

Asi :mrgreen: Ale je fajn, ze mam zase usmev od ucha k uchu :lol: Ja vedela, ze Andy nezklame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
15.6.26 18:43
@sirikit píše: Více

Pri prvnim setkani jsem si ho ani nevsimla :nevim: Pri druhem jsem si nebyla jista, ale neco tam uz bylo, nejaky zajem…a pri tretim jsem uz jela naplno zamilovana na nasi prvni spolecnou noc :nevim: Jak je to mozne, nevim ;) Ale bylo to tak, byla jsem v tom az po usi…a presne jak pises, najednou prask a bum z niceho nic :lol: :jazyk: Stalo se to behem toho, co jsme si psali…coz se mi nikdy predtim nestalo. Ale nezamilovana, bych za nim nejela a uz vubec ne pres noc a takovou dalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová