Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
Napsala jsem jen „Aha“…
Nevim, co na to psat…narcis mel narcistku no ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale tak nebylo to zbytecny, byly tam i hezky chvile ne? Takhle to memuzes brat. Neco ti to dalo, neco vzalo a ted je pravdepodobne cas jit dal.
@Monicka36 píše: Více
Jo, jenze ja si spatne zvykam na neco noveho…a Helmut mi vyhovoval v hodne vecech…a uz jsem vedela, co a jak…a takovej vztah uz tezko najdu.
@Josef_t píše: Více
Seznamku jsem zkousela…zapomnel jsi na Martina?
Nejak nemam ted naladu zkouset zase neco dalsiho…vlastne jsem rada, ze mam klid…uvidime, co ten Andy, jestli se nejak rozhoupe…a jinak si dam s chlapama pauzu…bud nekdo prijde, nebo ne…
@Delulu píše: Více
Zeny, kdyby vas ti chlapi chteli, vypada to jinak, neopustili by vas…az takhle jednoduche to je…co jeste resite? Děti s nimi nemate, majetek s nimi nemate…tak to proste hodte za hlavu, prijde jiny, ktery si vas bude vazit vic…
Davaly jstem jim hodne a oni vas jednou zpravou hodili pres palubu, kde je vase hrdost?
@Andelskej_Satan píše: Více
Nebo taky jiny neprijde
V tomhle ma Ven pravdu, ze uz nikdo prijit nemusi, nebo ne takkovej, ktereho bych dokazala milovat tak, jako Helmuta…to prece nemuzes vedet, ze prijde nekdo lepsi.
Kazdy novy vztah musis budovat od zacatku, jde jen o to, jestli tomu chces dat sanci…vztah se nestane, na vztahu se pracuje..
A neni pravda, ze nezadany s detmi by te na rukou nenosil…
@Josef_t píše: Více
Jsem romantik na druhou, takový extra romantik,
jak jsem ja, tady snad ani nepobehuje a mužů ti dat prohlášení se štemplem, ze láska a chtic jsou velice kompatibilni a muzes mit obě věci v jednom člověku.
To je tezky, kdyz nekoho kdo te hodil drsne pres palubu davas na piedestal pred nekym, kdo by te opravdu mel rad takovou jaka jsi a chtel by s tebou byt klidne kazdy den…byl by tu jen pro tebe, nebyla bys jeho milenka, nebyla bys pro nej „ta druha“…
Presne tak, ja ziram, jak se tady damy drzi chlapu, kterým jsou ukradeny. Jen jak to čtu, ve mne se bouři všechno, co souvisí se sebeúctou, bohajeho ![]()
Tady Son teď píse, ze kdyby nemela pro nej hodnotu, nanapise ji… jenže chlap muže vypisovat krizem -krazem a nemusí mit ta žena pro nej žádnou hodnotu, nebo ne větší, jak kterákoliv jiná sukně, co probehne kolem. Ja tady vidim neustalou snahu měnit nehezkou realitu na méně bolestnou verzi.
Proste chlapi vypisuji… protože se nudi, protože to zkouseji, protoze se muže jednou hodit, protoze muzska zetrvacnost flirtu se zenami, atd, atd, ale to znamená, ze mu na ni záleži.
Věci bývají v tomto, jak vypadají… kdyby je chlapi chtěli, vypadá to úplně jinak, rekla bych, ze to vypadá primo opačne, jak se všichni ti Helmuti projevuji.
Příspěvek upraven 15.06.26 v 17:44
@MyMelody píše: Více
Super nápad, všechny je budeme označovat jako Helmuty. ![]()
@Velryba černá píše: Více
njn, Helmut je pracovní název pro jistou sortu milenců.
@MyMelody píše: Více
Ja to posuzuji ciste dle sebe…ze bych se neptala chlapa, o ktereho nemam zajem, zda nekoho ma…
Vubec bych mu nepsala, ani se jinak nepripominala…a ani nemam zkusenost, ze by mi nejaky chlap psal jen tak z nudy…ty mozna ano, ja zatim ne. Vzdy tam byly skryte umysly. Vzdy.
Samozrejme to neznaci hlubokou lasku…to netvrdim…ale neco tam je, proc se dotycny vraci. A s Andym jsme se videli 2×, ani nebyla sance, aby u nej vzniklo neco hlubsiho…on to pak utnul buhvi proc, ale jak vidno, tak to nedokazal zabit uplne…a zustalo v nem neco nedoreseneho.
Kdyz k dotycnemu nic necitim, tak je mi jedno, ze by me na rukou nosil
Pravdepodobne by mi to ani nebylo prijemny, od nekoho, koho nechci…
To radeji budu sama.