Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Ne
Potrebuju nabit druhej telefon a pak tam spustit prekladac s mikrofonem a prehrat tu zpravu
Ale AI mi nabizi, ze to muzu poslat ji
Ale to se mi moc nechce…
@Luxusnixicht píše: Více
Víš, Son, já si myslím, že by bylo lepší, když by se neozval. Tím myslím Helmut. Je to pro tebe svým způsobem nedořešené, to chápu, mě zase neskutečně točí způsob, jakým to utnul člověk, se kterým jsem byla já. Každopádně jakmile má člověk v hlavě někoho jiného, nedokáže navazovat nic plnohodnotného jinde. A to ani v případě, že si s tím jedním píše a vidí se opravdu minimálně. Z toho, co jsem tu kdy četla, jsem podobný poťap (nemyslím to nijak zle) jako ty a já to ticho nechávám pracovat, i když se mi sakra nelíbí a vztek střídá slzy a tepově to je nahoru a dolů.
Já si neuměla představit, jak budu fungovat, až se tohle jednou stane a hups, normálně vstanu, dýchám, jdu do práce a dělám všechno to ostatní… Jen o tom nepíšu a nečtu, co dělá on. Každá závislost je na houby. Já si pořád opakuju, že kdo chce, hledá řešení, kdo nechce, hledá důvody. A ať v tom ten chlap ty city má, nebo ne, když opravdu chce, zařídí se podle toho. Tak to prostě je
![]()
@MyMelody píše: Více
No tak ja samozrejme taky ne, mam to stejne jako ty, ale kdyz uz musi, tak bych si spis chtela vyjasnit, o co jde, abych to kdyztak mohla pustit.
@MyMelody píše: Více
A co jednou, nebo dvakrát ročně na výlet? ![]()
Hmm? ![]()
No a tohle je v některých případech podobný. ![]()
@Delulu píše: Více
Přesně…když chlap chce… cestičku si najde..
@Velryba černá píše: Více
Tak uz to mam prelozene
Tak teda rika, ze bohuzel uz spolu nejsou, ze to sice byla skvela zena, ale pry bohuzel narcistka a sebestredna a on pro ni nikdy nebyl dost dobry… ![]()
A co mu na to odpovis? Bud se mnou, pro me ses dobrej dost? ![]()
Já myslel, že už vesele - minimálně randíš s kamarádem ex.
A ty se pořád plácáš u těchto dvou virtuálních existencí. ![]()
Ale přesto nad tebou nelámu hůl.
Co zkusit nějakou seznamku. ![]()
Pány to vyjde relativně levně, přijedou do tvého města na nádraží, ty si je očicháš, dají si kafe a pojedou zpátky.
Když to dobře naplánuješ, tak jich za den zvládneš tucet (očichat) ![]()
@Delulu píše: Více
Ja vim…ale to plati spis u svobodnych muzu
Ti maji volne pole pusobnosti…U tech zadanych je jasne, ze daji prednost rodine…ne vzdy z lasky, ale ze zodpovednosti, kvuli detem, financim a pod…jenze pokud to neni z lasky, stejne je to casem zase dozene…ja se taky porad vracela k ex, protoze jsem se bala udelat ten ostry rez…bala jsem se, ze udelam chybu…ze rozbiju rodinu a budu toho litovat…takze tohle, co pises, se da aplikovat spise na ty, co jsou svobodni a nemaji zavazky. Helmut me zklamal hodne…ale vim, ze kdyby prisel a snazil se, tak mu tu sanci jeste dam…ale mozna mas pravdu, ze by bylo lepsi, kdyby se to nestalo a on se uz nevratil…ja vicemene taky funguju…jen je mi lito tech 7 let, toho, ze to bylo vlastne zbytecny…vsechno, co jsem prekonala, kazda slza, ktera kvuli nemu ukapla…a ted je to vsechno pryc…porad nechapu, ze to udelal, myslim, ze mezi nami bylo neco vyjimecneho…a i kdyby se vratil, uz by to nebylo stejne…trvalo by mi, vratit se do puvodniho stavu..
Nebo klidně.