Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
15.6.26 16:13
@Luxusnixicht píše: Více

Nebo klidně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
17310
@Velryba černá píše: Více

Ne :mrgreen: Potrebuju nabit druhej telefon a pak tam spustit prekladac s mikrofonem a prehrat tu zpravu :D Ale AI mi nabizi, ze to muzu poslat ji :mrgreen: Ale to se mi moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá

Beztak už o tobě ví všechno. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
15.6.26 16:17
:mrgreen: :oops: Jo, i o Andym, to je fakt :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39488
15.6.26 16:25
@Josef_t píše: Více

A chceme oboje! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.26 16:26

Víš, Son, já si myslím, že by bylo lepší, když by se neozval. Tím myslím Helmut. Je to pro tebe svým způsobem nedořešené, to chápu, mě zase neskutečně točí způsob, jakým to utnul člověk, se kterým jsem byla já. Každopádně jakmile má člověk v hlavě někoho jiného, nedokáže navazovat nic plnohodnotného jinde. A to ani v případě, že si s tím jedním píše a vidí se opravdu minimálně. Z toho, co jsem tu kdy četla, jsem podobný poťap (nemyslím to nijak zle) jako ty a já to ticho nechávám pracovat, i když se mi sakra nelíbí a vztek střídá slzy a tepově to je nahoru a dolů.
Já si neuměla představit, jak budu fungovat, až se tohle jednou stane a hups, normálně vstanu, dýchám, jdu do práce a dělám všechno to ostatní… Jen o tom nepíšu a nečtu, co dělá on. Každá závislost je na houby. Já si pořád opakuju, že kdo chce, hledá řešení, kdo nechce, hledá důvody. A ať v tom ten chlap ty city má, nebo ne, když opravdu chce, zařídí se podle toho. Tak to prostě je :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 16:28
@MyMelody píše: Více

No tak ja samozrejme taky ne, mam to stejne jako ty, ale kdyz uz musi, tak bych si spis chtela vyjasnit, o co jde, abych to kdyztak mohla pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39488
15.6.26 16:30
@MyMelody píše: Více

A co jednou, nebo dvakrát ročně na výlet? :mavam:
Hmm? :think:
No a tohle je v některých případech podobný. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 16:31
@Delulu píše: Více

To je hezky napsany. Presne tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
15.6.26 16:31
@M_Vladim píše: Více

To nepopírám,

ale skládej básně pro nějakou, které jde jen o ty feromony. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9987
15.6.26 16:43

Přesně…když chlap chce… cestičku si najde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.6.26 16:49

Tak uz to mam prelozene :mrgreen: Tak teda rika, ze bohuzel uz spolu nejsou, ze to sice byla skvela zena, ale pry bohuzel narcistka a sebestredna a on pro ni nikdy nebyl dost dobry… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 16:55

A co mu na to odpovis? Bud se mnou, pro me ses dobrej dost? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
15.6.26 16:59

Já myslel, že už vesele - minimálně randíš s kamarádem ex.
A ty se pořád plácáš u těchto dvou virtuálních existencí. :roll:

Ale přesto nad tebou nelámu hůl.
Co zkusit nějakou seznamku. :think:
Pány to vyjde relativně levně, přijedou do tvého města na nádraží, ty si je očicháš, dají si kafe a pojedou zpátky.
Když to dobře naplánuješ, tak jich za den zvládneš tucet (očichat) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.6.26 17:00

Ja vim…ale to plati spis u svobodnych muzu :D Ti maji volne pole pusobnosti…U tech zadanych je jasne, ze daji prednost rodine…ne vzdy z lasky, ale ze zodpovednosti, kvuli detem, financim a pod…jenze pokud to neni z lasky, stejne je to casem zase dozene…ja se taky porad vracela k ex, protoze jsem se bala udelat ten ostry rez…bala jsem se, ze udelam chybu…ze rozbiju rodinu a budu toho litovat…takze tohle, co pises, se da aplikovat spise na ty, co jsou svobodni a nemaji zavazky. Helmut me zklamal hodne…ale vim, ze kdyby prisel a snazil se, tak mu tu sanci jeste dam…ale mozna mas pravdu, ze by bylo lepsi, kdyby se to nestalo a on se uz nevratil…ja vicemene taky funguju…jen je mi lito tech 7 let, toho, ze to bylo vlastne zbytecny…vsechno, co jsem prekonala, kazda slza, ktera kvuli nemu ukapla…a ted je to vsechno pryc…porad nechapu, ze to udelal, myslim, ze mezi nami bylo neco vyjimecneho…a i kdyby se vratil, uz by to nebylo stejne…trvalo by mi, vratit se do puvodniho stavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová