Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
15.6.26 13:11
@Klopotkova píše: Více

Jsi xenofob a je fuk kolik národnosti máš na seznamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39719
15.6.26 13:11
@MyMelody píše: Více

Hlavně jege byl v dětství mimořádně nadané dítě, kterému každý přízvukoval, že s takovou hlavou musí být doktorem anebo studovat někde v zahraničí. Doktorem jsem být nechtěl a ze zahraničí jsem měl na výběr maximálně SSSR anebo NDR. Do NDR jsem si kvůli němčině netroufnul (chyba), takže na výběr zůstal SSSR, kde jsem zjistil, že je to opravdu země, kde naše včera je jejích zítra, ale vrátit se po 1/2 roce zpět by bylo bráno jako osobní selhání, tak jsem to vydržel až do konce studia. 8)

A jelikož člověk si zvykne i na šibenici, tak když mi nabídli doktoranturu na dalších pár let, tak jsem samozřejmě souhlasil, protože mít doktorát v 26 letech bylo dost lákavé.

V té době ale bylo Rusko na cestě k demokracii a sbližování se se Západem, dokonce se mluvilo o vstupu do NATO a ČR mělo s Ruskem bezvízový režim. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:12
@Adull píše: Více

Opět pretáčíš to, co o tobě píšu na mě. Jsi prostě fakt slepice.

• Citovat
  • Upravit
5228
15.6.26 13:12

Mne by zajimalo, jak tu krasu vnimaji Papuanky, kdyz jsou to lidojedi. Jestli vizualni stranka ma nejaky vliv nebo spis jim jde jen o to, aby maso nebylo prilis houzevnate :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:15
@jege píše: Více

Už to, že jsi šel studovat do Ruska o tobě něco špatného vypovídá.

• Citovat
  • Upravit
9989

Piš víc…fakt se bavim😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

Pořád lepší než vysoká šlapkařská :Dto o tobě vypovídá vic než o komkoliv jiném.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.6.26 13:17
@Fukitol píše: Více
:D :D. třeba to mají už ve voku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:17

Ono něco takového existuje?

• Citovat
  • Upravit
969
15.6.26 13:18
@Fukitol píše: Více

Co? :) 8o
Jakoze jestli nekdo nesežere neco, protože je to hezké? Ja nevím, ma krasa kralika, jeho nádherný kozisek, jeho krasne oci… vliv na tvé rozhodování, jestli ho snis, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:20

Což o to, to já bych i psala…, ale ne proto, aby ses bavila, což mi od včerejška papouškuješ poněkolikáté. Vím, že ve svém věku za to nemůžeš a máš na to i nárok, ale už fakt stačilo.

• Citovat
  • Upravit
9989
15.6.26 13:21
🤦🏼‍♀️ 😂 😂…jsem tě přecenila, ale věřila jsem ti, že to můžeš pochopit…no nic..tak příště :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:22

Je, vyjma Rusů.

• Citovat
  • Upravit
5228
15.6.26 13:22

jo, tak nejak. Ze se podivaji na mladou holku a reknou si, ze by ji bylo skoda snist a radsi frknou do hrnce nejakeho starsiho pana. Anebo jestli je tam ta samici rivalita a reknou si, ze ji radsi uvari nez aby jim odloudila staryho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.6.26 13:23

A co ti mám psát, že mě štveš, když mě bavíš? :D…neuvažovalas udělat nějaký podcast?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová