Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118262
14.6.26 22:13
@M_Vladim píše: Více
🐶
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39800
14.6.26 22:16
@sirikit píše: Více

Aj ta krajta, Ty jsi na Iron Maiden? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17366
14.6.26 22:29
@Monicka36 píše: Více

No jo, jenze ted uz je to jine…uz jsme spolu spali, dostal me…a myslim si, ze u takovych lovcu typu Andy, je vubec zazrak, ze se jeste ozvou…zvlast pokud jsem neprosla jeho sitem… :jazyk: A pokud mam hledat prevoznika, pak alespon vim, ze jemu nejak vyrazne neublizim…a nemusim si s tim delat hlavu. U jinych muzu, bych se asi bala…ale asi ani neni nutne o tom nejak vic polemizovat, pac stejne nikoho dalsiho nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.6.26 22:30

Jakou hodnotu pro něj? Tady nejde o něho, ale o Son. A pokud cítí, že ji to nejak, byť jen drobně pomůže od Helmuta, tak proč ne?
Má posloužit. Napsala to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39800
14.6.26 22:43
@Centropen píše: Více

Má posloužit, tak mu poslouží! Pokud bude Andy chtít. :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17366
14.6.26 22:50
@jege píše: Více

A on chtit bude, protoze me miluje, jen o tom jeste nevi :nevim: :mrgreen: :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
14.6.26 23:05

Pokud ona pro nej nebude mit hodnotu, tak on se zase rychle odmlci. Coz by se odmlcel i tak, ale aspon by byla nadeje. Ale k cemu ji pomuze, ze se odpouta od jinyho chlapa, aby se vzapeti trapila pro druhyho? On ji neposlouzi, on ji dorazi. Ale uz mlcim a pockam si teda na vyvoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17366
14.6.26 23:16

Kdybych pro nej nemela hodnotu, vubec by se uz neozval…a byt nedostupna, muze byt fajn pro muze lovce a vzbuzeni zajmu…ale pro hlubsi zajem, je treba neco trochu vic…a ne kazdej chlap oceni nejake hry. U Andyho zrovna tohle moc roli nehraje, navic si myslim, ze povahou jsem mu sedla takova, jaka jsem…pro nej je podstatne, abych, az se uvidime, byla stihla :lol: :jazyk: To mam jeste, co delat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17366
15.6.26 00:34

Tak jednoduché to není… když je někdo nevěrný, ten druhý ani lepší být nemusí… někdy je to jen síla okamžiku, příležitost…nebo neokoukanost…i když jsi ta nejlepší, partner může šlápnout vedle…a já, jelikož tohle odpouštět neumím, tak se toho děsím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77337
15.6.26 00:43
@aiwwa píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77337
15.6.26 00:44
@jege píše: Více

Jojo.
Už se teda vracíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17366
15.6.26 00:48

Na to nevím, co napsat… protože jako Mango bych se nezachovala…ale každý jsem jiný a je mi jasné, že od anonymních nicků nemůžu čekat zázraky, ani bůhví jaké ohledy..ale co můžu, je říct k tomu svý. Jako rozchod to zatím na 100 procent neberu, ale i tak je to zrada od milovaného muže a blízkého člověka…a pro mě to byl 7 let někdo, kdo hrál hlavní roli ve všem, v mém každodenním životě.. takže i kdyby to bylo jen odmlčení na dobu neurčitou, není to nic, co by bylo snadné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.26 01:00
@Andelskej_Satan píše: Více

a ty je máš krásné? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
15.6.26 07:56
@Luxusnixicht píše: Více

No v takovém případě dopředu s tim nic neuděláš, i když budeš žárlit jak chceš. A když to nastane, což samozřejmě nemůžu vyloučit, pak nazdar. A už zase neni důvod žarlit.
Nulová tolerance. Zažila jsem to z obou stran. I podvádějící i podváděná. Poměrně jasně se mi v tomto názor díky vlastnim zkušenostem vytříbil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24488
15.6.26 08:53

Ja jsem ji nabízela v listopadu ty Kanáry. Ubytování zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová