Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Tak urcite. Jsme profici a je to sport ![]()
uz umim filozofovat jak hokejky pri rozhovoru v televizi ![]()
@Adull píše: Více
No právě, musi to být strašně otravné. U žárlivce se nejak furt vyviňovat, nebo vysvětlovat. Pokud měl partner takové tendence, vyřvala jsem ho na dvě doby a víckrát už to nezkusil.
No a u závisti? Ti lidé musí neskutečně trpět. Myslim uvnitř. Pokud závidí něco co nemají a chtějí to? Nevím, pokud něco nemám tak nemám no. Bóže, svět se nezboří, nebo si to obstarám. Ale proto, že to chci já, ne proto že to má někdo jiný. ![]()
@Fukitol píše: Více
Dobře děláš, ona každá sranda něco stojí, tak v Tvém případě zaměstnavatele, ne Tebe. A sportuj mohutne, vydrží Ti to až do konce života. Co v mládí nasportujes… ![]()
@Fukitol píše: VíceŠampóni jsou lepší…chybělo trochu štěstíčka ale dali jsme do toho srdíčko…
@Velryba černá píše: Více
Ked je clovek taky oblbnuty hormonmi a tym vsetkym, citi potrebu zdielat. Ibaze toto tu nie je tvoj partner, milenec a pod. Tu ide kazdy sam za seba a celkom tvrdo. Aj ked… Aj tu sa da najst nieco, co je v ramci ludskeho prezivania univerzalne. Len musis mat fakt hrosiu kozu. A tu clovek pod vplyvom hormonov straca…
@Mkmkz píše: Více
Takže se tady tak hezky vzájemně formujeme a zocelujeme. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Proc myslim? Protoze si ho porad mela v hlave, to neni nekdo neutralni, kdo ti byl jedno. Ma moc te rozhodit a on te zase rozhodi. A v tyhle situaci s Helmutem si to jen zhorsis. Muzou se stat dve veci. Bud ti neodepise nebo ti odepise a prestane reagovat pozdeji. Pokud chces mit opravdu jasno, tak se ho narovinu zeptej, co od toho vseho ocekava a proc to dela. Tim, ze se ho zeptas, jestli nekoho ma, mit jasno nebudes.
@Centropen píše: Více
Souhlas👍
A k té závistí…tuhle vlastnost jsem neměla ani jako dítě…řekla bych, že je to jak vrozené, tak ale část i výchovou…Nechápu k čemu by mi bylo si doma okusovat nehty, ze byl nekdo na dovolené.. nebo že si kámoška našla hezkého chlapa ![]()
Příspěvek upraven 14.06.26 v 21:22
No prebije myslenky na Helmuta a bude se trapit Ackem, moc si nepomuze
To je z blata do louze. Navic on ji nema moc z neceho vytahnout, protoze zkratka nekomunikuje. Tech par vet nepocitam.
Mohl by poslouzit
Vim, ze je to taky cvok, ale alespon uprimnej cvok a nebude me namotavat…a vim uz, co od nej muzu cekat…a nemyslim, ze by hrozilo, ze bych se jeste nejak vic zamilovala…ta chemie postaci. Teda pokud neco bude…ale ono i to psani, mi pomuze. Andy umel vzdy napsat neco, cim jsem se pak zabyvala dalsi pulrok
Takze ma potencial, mi zamestnat hlavu…
@Luxusnixicht píše: Více
A v cem je rozdil, jestli se trapis pro Helmuta nebo pro Andyho?
kopacku hrajou uplne 💩, ale aspon u toho dobre vypadaji 😂