Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Ty jsi fakt blázen. Mně je jedno, jak mu říkáš. Tady se mu říká Urozenej nebo Uhozenej, pro mě za mě, říkej si mu jak chceš. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Odpověděť Ti nemohu, opět bych byla někým nařčena z nějakých nepravosti. Tak jenom, vydrž, i přes Tvou nedostatečnost, ve všech směrech, se oba znovu ozvou.
Nebo právě proto, protože Ti, co jsou ve všech směrech dokonalí, jsou nudní patroni ![]()
@Klopotkova píše: Více
Tak možná jsi sexem uspokojila víc Rusů, než já Rusek, ale já to dělal z bratské lásky a nebral jsem za to peníze!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Tebe? Kam jenom budeš chtít!
![]()
Jenom na lodičkách nám bude muset šlapat anebo veslovat Vladim.
![]()
@jege píše: Více
Cizince jsem jako společnice běžné obsloužila, o Rusech nic nevím, ale mohlo se stát. O to je to ovšem u tebe mnohem horší. Já jsem chtěla jen jejich peníze a za ty dostali mnou poskytnuté sexuální služby. Ty máš s nimi blízké osobní a pracovní vazby. Od Ruska a od Rusů co nejdál, od nich ještě nepřišlo nic dobrého. ![]()
Jege tu ničím hodnotným nepřispěl? Jege tu a v uzavřenke za minulý rok napsal víc reálných zážitků, než Ty s Helmuty za celých 7 let! ![]()
Zajímavé, že tady Ti vadilo, že tu všichni do Tebe rýpou a vymlouvají Ti Helmuty, takže se udělala uzavřenka, kam tihle prudiči neměli přístup. To Ti ovšem nevyhovovalo, jelikož tam každý psal své příběhy otevřeně a mnohé byly dynamičtější a zajímavější než Tví nekoneční Helmuti, tudíž jsi přestala být středem pozornosti a vrátila ses do veřejné diskuze, kde těžíš z toho, že většina ostatních nemohou psát otevřeně, protože by to mohlo být zneužito a použito proti ním. ![]()
@jege píše: Více
Jak to? Jsi slabý na končetiny?
Mám mu od teď říkat Chárone nebo Šlapetko? ![]()
@Anonymní píše: Více
Závist, stejně jako jiné pocity, musí člověk spoutat řetězem vlastního rozumu. ![]()
Nekdo to dokáže, někomu na tom řetězu poskakuje a někdo to nedá.
![]()
@Klopotkova píše: Více
A to je právě ten rozdíl mezi námi - já měl s nimi vztahy osobní, ty pracovní. Já si za sex a city platit nenechal a poskytoval to těm holkám anebo spíše ony mně zdarma, přičemž jsme si partnery pečlivě vybírali a bylo nám kolem 20-25 let, kdežto ty sis za to nechala platit a bylo ti jedno, jestli je to ruský špion, mafián s rukami od krve anebo nájemný vrah s dlouhým seznamem obětí na krku.
Takže na tvém místě bych si kecy o morálke a charakteru nechal od cestu a zbytečně se tady neztrapňoval.
![]()
@stock píše: Více
Ja jsem vcera a dnes vedl sporadany rodinny zivot. KSV obstastnim zitra cestou z prace.
Konec hlaseni.
@zmrzlik píše: Více
Když se dobrovolně přihlásil, tak proč toho nevyužít?
![]()