Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.26 13:02

Máte všichni očkování na HPV? víc se o to zajímám a říkám si když ho nemám jestli každého partnera posílat na testy nebo se očkovat ale je to šíleně drahé

• Citovat
  • Upravit
24502
14.6.26 13:10
@Anonymní píše: Více

Je tim prolezlá celá populace. Ani vypálit se to nedá, to mi říkal gynekolog před 30 lety, že dělali nějaké experimenty v USA. Jedině mít v poradku imunitu, tělo se s tím popere samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
14.6.26 13:12
@Luxusnixicht píše: Více
😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39549
14.6.26 13:13
@Anonymní píše: Více

Očkování nemám. :think:
Kluci ano. :palec:
Testy mám. ;)
" Nechte mě, já mám imunitu!
Ježiši, snad jsem to nechytla!"
:P
Anděl s ďáblem v těle. ;)
Mimochodem: kolik to teď stojí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.6.26 13:18

Zuzy

Jsem vdaná a měla jsem za ty roky společného manželství několik milenců. Muj starej je sice hodný, ale já nepotřebuji jen muže, potřebuji chlapa a to on neni. Potřebuji kvalitní sex a on na to nestačí. tak proto mám milence. Když však začne milenec mluvit o společném životě tak se sním vždy rozejdu. Svého manžela neopustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
14.6.26 13:18

To jsme vcera viděli..že i z oslavy pišeš na epipi…tomu se říká spokojený reálný život :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
14.6.26 13:19
:D :D..ty jsi dneska vtipná…no holt vítězka…hlavně se neptej v jaké kategorií :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30298
14.6.26 13:23
@zmrzlik píše: Více

V Praze jsou i dobre řecké restaurace. :lol: a teď koukám, že jege už se činil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17422
14.6.26 13:35
@jege píše: Více

Sona je zenske jmeno ruskeho puvodu a znamena moudrost :* Takze Sona Mimona je oxymoron ;) A ne, nebojuji, jen vam oplacim stejnou minci ;) Ty tu do me rejes prubezne celou dobu a Adull ted nemohla vydychat, ze jsem napsala, ze mi Mango neco asi zavidi, ci zarli…coz tak proste z jejich prispevku vyzniva, za to ja nemuzu… a tak hned zacala jak zjancena psat, ze mi prece neni, co zavidet a ze na me ani nikdo nemuze zarlit :lol: Coz samozrejme pusobilo velmi vyrovnane, sebevedome a nad veci :mrgreen: A pusobite tak celkove oba :* Velmi vyrovnane :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39840
14.6.26 13:49

Soňa je také druh plže, co dlouho spí, je celkově trochu zpomalený a o nějaké moudrostí u něj nelze mluvit. ;) :jazyk: :mrgreen:

Tipla jsi nás dobře, oba jsme velice vyrovnaní, byť musím objektivně přiznat, že Adull je mnohem vyrovnanější, sebevědomější a víc nad věcí než jsem já. Holt, stabilní domácí zázemí a pravidelný sex je znát. :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24502
14.6.26 13:50

Vzdycky je co závidět. Pekny nohy, prsa, oči. Nebo vtipnost, to, ze nekdo umí plynule cizí jazyk, ze je oblíbený nejen mezi chlapama, ze je s nim sranda. Ale taky myslim, ze jen nevyrovnany a přirozeně nesebevědomý člověk, má potrebu se do někoho navážet. A tady ve virtualnu ani nema smysl se obhajovat, vyhrožovat, nesnižuj se na tuhle úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6317
14.6.26 14:04

@Arturie ráno, když jsem to tady četla, tak jsem měla pocit ala Anton Špelec - a mně se chce něco říct 🙈 Pak jsem si dala kafe, vzala psy do lesa a buďte tady spánembohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17422
14.6.26 14:04
@Adull píše: Více

Mela jsem strach, abych vam treba nechybela, kdyz jsem tu cely den nebyla :nevim: :hug: :mrgreen: Co jsi delala ty Adull vcera cely den? Mimo pomlouvani Son tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17422
14.6.26 14:13
@Arturie píše: Více

Ano, presne tak…ja ale nemam rada krivdu a neumim mlcet…ja jsem nikdy nerekla, ze by mi tu nekdo mel, co zavidet, jen, ze se domnivam, ze Mango asi nejak lezim v zaludku a ze zrejme zarlila na nektere veci, kdyz me tu porad mela potrebu nejak snizovat, az jsem z toho mela pocit, ze vlastne me nikdo ani nemuze chtit, protoze jsem uplne nemozna ve vsem…a tak jsem se holt ozvala..a rozpoutalo se tu z toho peklo :jazyk: :lol: A vesmes to vsichni ode me pochopili, jen nekteri holt ne…a pokud nekdo neumi nejak rozchodit to, ze tu nekdo nekoho obcas pochvali, pak ma asi opravdu problem. A nehodlam se s nim parat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17422
14.6.26 14:15
@jege píše: Více

Vidis a pak ze nejsi zakerny ;) A to je presne ten druh te skryte zakernosti, proti ktere se neda moc bojovat…stejne jako proti blbosti ;) A dobre uznavam, asi na vas v nekterych vecech nemam…v te blbosti a zakernosti urcite ne, takze si to uzijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová