Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Ja byla vcera na kocerte Pražského výběru. Open air a počasí vyšlo. Je spousta veci, ktere musíme jeste v reálu stihnout.
@Luxusnixicht píše: Více
Nemám zapotřebí svůj soukromý život sdílet s anonymní skupinou ikonek…na to mám rodinu, kamarády ![]()
@marin píše: Více
Hele, já tam nebyl, dal jsem do Google souvlaki Praha, a tohle je první, co na mě vyskočilo. Také není nijak levná, byť je daň za to centrum, ale co by člověk pro vyvolenou neudělal, že? ![]()
Chvála je super👍..jen ti to trochu kazí, že se vychvaluješ sama
![]()
@Arturie píše: Více
Příští tyden začíná v Hradci divadelní fesťák Regiony…super akce👍
@Adull píše: Více
Ja urcite ne. To vidi prave jen takove zamindrakovane jako jsi ty.
@Luxusnixicht To víš, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýva. Já zas takový naivní altruista, abych toleroval, když mě někdo uráží, nejsem.
![]()
No jasně…tohle jsem psala přeci já
„dobre uznavam, asi na vas v nekterych vecech nemam…v te blbosti a zakernosti urcite ne, takze si to uzijte“
A jen tak mezi námi.. mindráky fakt nemám ![]()
No vsak je to pravda, to neni zadna pochvala…jen konstatovani. Vite dobre, ze mi neni uplne hej a budete do me porad rypat, tak co to je, kdyz ne blbost?
Holka máš velký problém s psaným textem
Pokud nechápeš jak to vyzní, pak se do urážení jinych lidí radši nepouštěj ![]()
Hele ja jsem nekonflitkni clovek…v podstate se jen branim…a nenecham se urazet od nejake Mango, ktera me ani nezna, vyhazovat od Jegeho, pac to neni jeho diskuze a sam nicim hodnotnym nikdy neprispel a ani nejsem zvedava na nejake chytraceni a poucovani od tebe. Pisu, co citim, jak to komu vyzni, je mi jedno. Takze si to prekrucuj, jak je libo.