Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40041
14.6.26 18:50
@zmrzlik píše: Více

Ja tedy radši pádluju, než šlapu, nebo vesluju, holt ty záda… A nemám rád, když na mě ňákej strok řve "30!… 40!… 45!… 50!… " to už nedávám. :?…Ale budiž… takovejch 10, možná 20… :nevim: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25089
14.6.26 18:52
@Fukitol píše: Více

Konečně někdo, kdo chápe důležitost téhle diskuze. Mám jednu choulostivou -„mas to daleko z práce domů?“ :lol:
Odpovídat nemusis, záleží na dobrém vypadánì :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40589
14.6.26 18:52
@zmrzlik píše: Více

Přece by sis pod minisukni nebrala kalhoty?! Má být vedro, tak ať TO tam luftuje, jinak budou omráčení racci padat do vody a ryby vyplavou na hladinu břichem nahoru! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40041
14.6.26 18:54

@Luxusnixicht
Zjistil jsem, že k vyrovnání deficitu potřebuju dva dny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.6.26 18:57
@jege píše: Více

Tím, že jsi s nimi měl a nejhorší je, že pořád máš vztahy osobní a dlouhodobě pracovní, je mnohem, mnohem horší. Připustil sis je k tělu, k sobě, do svého života.
Já, pokud jsem někdy klienta ruské národnosti obsloužila, tak to byla pouze služba jemu poskytnuta, za kterou on mi zaplatil. Žádné blízké vztahy, jen poskytnutí sexuální služby a nazdar.

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
14.6.26 18:58
@M_Vladim píše: Více

Tak budeš veslovat Šlapetko. :hug: Vem si prášek a kašli na záda. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
14.6.26 19:00
@jege píše: Více

Tady někdo riskuje :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5228
14.6.26 19:05
@stock píše: Více

kdyz zkratim pracovni dobu, pak mam cestu domu delsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
14.6.26 19:16
@Adull píše: Více

Takze kazdy, kdo se tu sveruje, se chova, jak na zakladni skole? Aha :D Ja myslela, ze tohle forum je pro reseni ruznych problemu vytvorene…ale zrejme je to jen forum pro flirt a vareni ;) :jazyk: Kamosce se sveruju jen, kdyz se vidime na zivo, to pak probereme vse od A do Z…a neco jineho je, napsat to sem, kde nemusi reagovat nikdo, nebo jen ten, kdo chce…coz mi prijde lepsi pro obe strany. Je to zcela dobrovolne a tak tim nikoho nezatezuju, ani neobiram o cas. Krome Jegeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
14.6.26 19:18
@M_Vladim píše: Více

Ja spala na dnesek 12 hodin :mrgreen: Takze se to asi dorovnalo dostatecne… :D Ale samozrejme, pokud bych dejme tomu musela dnes vstavat, nebylo by to idealni…a taky bych se rovnala dele…ale v takovem pripade, bych asi ani na zadnou oslavu nesla..nebo jen na chvili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
14.6.26 19:23
@Andelskej_Satan píše: Více

Napsat sem cokoli, je jako říct si o pár facek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25089
14.6.26 19:27
@Fukitol píše: Více

Aha, takže Ty si za to nechavas platit :pankac: ( pro ty, co nechápou, je to vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
14.6.26 19:37
@Anonymní píše: Více

Ja to tu citim hodne casto, vetsinou to prechazim, ale ted mi to nejak neslo…a osobne to nechapu…ja cetla kdysi hezkej citat - nejvetsi vitez je ten, kdo vubec nepotrebuje souperit s ostatnimi…cetla jsem i, ze nejvic zarli dotycni na toho, kdo je jim paradoxne nejvice podobny a je na podobne urovni…pry je to hodne videt u identickych dvojcat…u smisenych sourozeneckych paru kluk - holka, tohle neni v takove mire…mne tu hodne prijde, ze hodne lidem vadi, ze tu mam jakousi pozornost, ale ja to nedelam zamerne, proste se jen sveruju a myslim, ze tu moznost, tu ma kazdy…a Mango ma pravdu, ze byt hezka nestaci…ale nevim, proc mi to predhazovala zrovna v souvislosti s Helmutem, ktery nebyl zadny flirt na 2 tydny, ktery by me po ukojeni odkopnul…vydrzel se mnou 7 let…coz asi vylucuje tu moznost, ze jsem pro nej byla jen hezka a nic vic…pritom ona sama tu psala, ze se ji muzi opakovane prestali po nejake dobe ozyvat… :think: Tak asi si holt musela kopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.6.26 19:39

@zmrzlik podle útržků jsem pochopila, že jsi MS kraj? :think:
Pak tedy restaurace Ellas na Alšově náměstí v Ostravě. Dobré je mít rezervaci. Opravu echt řecká. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.6.26 19:42

@Luxusnixicht a tomu Andymu už jsi napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová