Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Ja tedy radši pádluju, než šlapu, nebo vesluju, holt ty záda… A nemám rád, když na mě ňákej strok řve "30!… 40!… 45!… 50!… " to už nedávám.
…Ale budiž… takovejch 10, možná 20…
![]()
@Fukitol píše: Více
Konečně někdo, kdo chápe důležitost téhle diskuze. Mám jednu choulostivou -„mas to daleko z práce domů?“ ![]()
Odpovídat nemusis, záleží na dobrém vypadánì ![]()
@zmrzlik píše: Více
Přece by sis pod minisukni nebrala kalhoty?! Má být vedro, tak ať TO tam luftuje, jinak budou omráčení racci padat do vody a ryby vyplavou na hladinu břichem nahoru!
![]()
@Luxusnixicht
Zjistil jsem, že k vyrovnání deficitu potřebuju dva dny. ![]()
@jege píše: Více
Tím, že jsi s nimi měl a nejhorší je, že pořád máš vztahy osobní a dlouhodobě pracovní, je mnohem, mnohem horší. Připustil sis je k tělu, k sobě, do svého života.
Já, pokud jsem někdy klienta ruské národnosti obsloužila, tak to byla pouze služba jemu poskytnuta, za kterou on mi zaplatil. Žádné blízké vztahy, jen poskytnutí sexuální služby a nazdar.
@M_Vladim píše: Více
Tak budeš veslovat Šlapetko.
Vem si prášek a kašli na záda. ![]()
@stock píše: Více
kdyz zkratim pracovni dobu, pak mam cestu domu delsi ![]()
@Adull píše: Více
Takze kazdy, kdo se tu sveruje, se chova, jak na zakladni skole? Aha
Ja myslela, ze tohle forum je pro reseni ruznych problemu vytvorene…ale zrejme je to jen forum pro flirt a vareni
Kamosce se sveruju jen, kdyz se vidime na zivo, to pak probereme vse od A do Z…a neco jineho je, napsat to sem, kde nemusi reagovat nikdo, nebo jen ten, kdo chce…coz mi prijde lepsi pro obe strany. Je to zcela dobrovolne a tak tim nikoho nezatezuju, ani neobiram o cas. Krome Jegeho ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ja spala na dnesek 12 hodin
Takze se to asi dorovnalo dostatecne…
Ale samozrejme, pokud bych dejme tomu musela dnes vstavat, nebylo by to idealni…a taky bych se rovnala dele…ale v takovem pripade, bych asi ani na zadnou oslavu nesla..nebo jen na chvili…
@Andelskej_Satan píše: Více
Napsat sem cokoli, je jako říct si o pár facek. ![]()
@Fukitol píše: Více
Aha, takže Ty si za to nechavas platit
( pro ty, co nechápou, je to vtip)
@Anonymní píše: Více
Ja to tu citim hodne casto, vetsinou to prechazim, ale ted mi to nejak neslo…a osobne to nechapu…ja cetla kdysi hezkej citat - nejvetsi vitez je ten, kdo vubec nepotrebuje souperit s ostatnimi…cetla jsem i, ze nejvic zarli dotycni na toho, kdo je jim paradoxne nejvice podobny a je na podobne urovni…pry je to hodne videt u identickych dvojcat…u smisenych sourozeneckych paru kluk - holka, tohle neni v takove mire…mne tu hodne prijde, ze hodne lidem vadi, ze tu mam jakousi pozornost, ale ja to nedelam zamerne, proste se jen sveruju a myslim, ze tu moznost, tu ma kazdy…a Mango ma pravdu, ze byt hezka nestaci…ale nevim, proc mi to predhazovala zrovna v souvislosti s Helmutem, ktery nebyl zadny flirt na 2 tydny, ktery by me po ukojeni odkopnul…vydrzel se mnou 7 let…coz asi vylucuje tu moznost, ze jsem pro nej byla jen hezka a nic vic…pritom ona sama tu psala, ze se ji muzi opakovane prestali po nejake dobe ozyvat…
Tak asi si holt musela kopnout.
@zmrzlik podle útržků jsem pochopila, že jsi MS kraj? ![]()
Pak tedy restaurace Ellas na Alšově náměstí v Ostravě. Dobré je mít rezervaci. Opravu echt řecká. ![]()