Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
Ale on mi odepise, vzdy odepsal
A ano, pokud se nejak rozepise, dojde i na dalsi otazky…pokud ne, asi bude zbytecne, se ho ptat, co od toho ceka…a nemyslim, ze si neco zhorsim. Ano, neni pro me neutralni, zaroven to neni nekdo, koho bych milovala, az za hrob..uz 2× jsem na nej dokazala zapomenout a jit dal..a kdyby se neozval, zustalo by to tak…takze uvidime, neupinam se na to. Ale je to urcita nadeje, ze se dokazu lepe a rychleji prenest pres Helmuta. Pro me je to hlavne o te pritazlivosti…
@Luxusnixicht píše: Více
No tak ještě vysvětlí, proč se teda nesvěřuješ v uzavřence, která právě k timu účelu byla vytvořená a kde nehrozí, že budeš někomu vadit anebo že Tě někdo bude kritizovat anebo nedej Bože něco závidět, ale zase jsi utekla do veřejné diskuze, kde Ti právě tohle vadí a zraňuje.
![]()
Pro Andyho se trapit nebudu
Neberu to tak vazne…libi se mi a pritahuje me…ale dokazu bez nej zit. Kdyz se tenkrat po druhem setkani odmlcel, tak jsem 14 dni byla v haji, ale pak jsem to hodila za hlavu…
Kde je @aiwwa 🧐
Kultura za 200!
![]()
Aneb poklidný večer šedesátníků… ![]()
Příspěvek upraven 14.06.26 v 22:35
@Mkmkz píše: Více
Za mne je zábavné to sledovat, celkový přínos je však nulový. ![]()
@jege píše: Více
Protoze tu jsou i dalsi fajn lidi, kteri v uzavrence nejsou
A v nasi uzavrence se samozrejme sveruju taky…ale tady je vice lidi v prubehu celeho dne a tim padem, jsou ty reakce rychlejsi…a nevadi mi, kdyz ma nekdo jiny nazor, nez ja…treba Melody ho ma na Helmuty casto velmi kriticky
Ale spolu umime diskutovat slusne a bez urazek a o to jde. Hlavne vim, ze ona to mysli dobre. Stejne tak i par dalsich lidi. Ale kdyz nekdo vyslovene napise neco, cim chce ublizit, tak ano, to mi vadi
V tom je podstatny rozdil. Jinak tu diskutuju rada ![]()
@sirikit píše: Více
Někde tam mám synátora, tak hlídej!
@aiwwa ..
Oprava: Hlídejte!
![]()
Příspěvek upraven 14.06.26 v 22:03
Vzdyt si celou dobu psala, ze ho mas porad v hlave. Podle me bys pro nej ted mela vetsi hodnotu, kdybys nenapsala nic. Byla aspon trosku nedostupna. Ale delej, jak myslis ![]()
Ano, v hlave jsem ho mela a mam
To ale neznamena, ze jsem beznadejne zamilovana a nemuzu bez nej zit
Proste se mi libi a neco na nem je…no vetsi hodnotu…vsak se mu nenabizim, jen se ho na neco zeptam…
A zbytek je na nem…
No, predpovidam, ze konverzace brzy utichne
Nezapomen, ze vic otravoval, kdyz si ho mela na haku.
@aiwwa píše: Více
uff, to se mi ulevilo, ze ne ten prvni vpravo dole ![]()