Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8722
14.6.26 19:46
@jege píše: Více

Rozdíl mezi Vámi je, že ty sis kamarády, kolegy vybíral tudíž víš co to bylo za lidi…jí kdyby se do fronty postavil Putin, tak by mu dala a kdo vi komu ještě a teď tu bude moralizovat :think:.
Nesnáším tyhle primitivy, co soudí lidi podle národnosti…každý národ má dobre a špatné lidi…ať už Helmuti, Ukrajinci nebo Rusové. A co si budeme po válce se někteří Češi taky neukázali jako vrchol charakternosti…

A. mimochodem od Klopoty taky nepřišlo nikdy nic dobrého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.6.26 19:46
@M_Vladim píše: Více

A někomu tato charakterová vada neni vlastní a míjí ho. 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8722
14.6.26 19:47
@Luxusnixicht píše: Více

Ne každý kdo se svěřuje..ale každý kdo se svěřuje o každém prdu a každému kdo jde okolo…čti co píšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
14.6.26 19:49
@Adull píše: Více

Vsak si pis, co chces, ja nejsem Jege, abych ti neco zakazovala :nevim: :jazyk:
Jinak uz nevim presne, jak to bylo…nechce se mi to hledat…ale tohle asi nebylo to, co me rozohnilo nejvic…vim, ze jsi pak psala neco ironicky ve smyslu, ze to je jasne, ze mi vsichni prece zavidite, ze jsem nejkrasnejsi a nejchytrejsi…coz myslim nebylo nutne. Jinak co se Mango tyce, asi holt zarli, ze tu o mne par lidi, i muzu napsalo, ze jsem hezka…proto ty opakovene komenty - ze byt hezka nestaci a ze se Helmutum nedivi…pritom ja tu nikdy svuj vzhled nekomentovala, ani jinak nevyzdvihovala…a co pisi ostatni, to ja prece neovlivnim. A zrovna zarleni na vzhled, mi prijde hloupe, protoze 100 lidi, 100 chuti…nikdo se nelibi kazdemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37755
14.6.26 19:55
@zmrzlik píše: Více

Kde a kdy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.6.26 19:55

@Luxusnixicht přiznám se, že nechápu to spojení „žarlit na vzhled“ Do teď jsem si myslela, že žarlit lze pouze na partnera v souvislosti se vztahem. :think:
Co přesně tedy podle tebe znamená to žárlení na tvůj vzhled? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
14.6.26 19:58
@Centropen píše: Více

Zitra :D Pres vikend se mi nechtelo…nebylo ani moc casu a stejne by byl asi s tou svou…vikendy jsou tabu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37755
14.6.26 20:03
@zmrzlik píše: Více

Kašlat pro mě není problém, to dělám furt. Stačí extrasystola a… :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
14.6.26 20:03

Tak zarlit se da na leccos :nevim: A mozna ze lepsi slovo je - zavidet…ale vyjde to na stejno. Nekdo zavidi uspechy u opacneho pohlavi, jiny uspechy ve sportu/praci, jiny zase figuru, dalsi vlasy…proc by to neslo? :nevim: Ja taky leccos zavidim, klidne to priznam :nevim: :jazyk: Ale vetsinou v dobrem a zaroven to dotycnemu i preju…treba, ze je nekdo na dovolene a ja musim pracovat :mrgreen: To zavidim nejvic :lol: A Tess jeji dlouhe nohy :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
14.6.26 20:04
@Adull píše: Více

Nechce se mi :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.6.26 20:07

Jo, takže závist. To smysl dava. Ale ne žárlivost. Takhle už tomu rozumím.
Díky Bohu netrpím ani jednou touhle vlastností, proto se na to ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.26 20:07

Lidi jsou schopní závidět vážně i úplné kraviny, kdo je nemocný závidí zdraví, kdo je starý, závidí mládí (všimni si, jak často třeba tohle tady zaznívá, ty poznámky na věk), kdo je rozvedený závidí šťastným párům, kdo je hloupý, závidí inteligenci, kdo je chudší, závidí peníze…. Ty urážky vycházejí z jejich slabých míst, snaží se zasáhnout tam, kde oni myslí, že to bude bolet, aby ten druhej trpěl, nic jiného to není. Hulvátství některých žen nezná dno, jsou horší než muži, obzvlášť když se vytočí a nemá cenu tomu věnovat pozornost. Nikdo normální nemá potřebu útočit na člověka, který si prochází rozchodem. Ty poznámky mají cíleně ranit, nevypovídají o realitě, takovou pisatelku je potřeba politovat, protože to má asi doma těžký a je patrně frustrovaná, když si potřebuje léčit komplexy na lidech, kteří jsou v blbém období. Vidíš to tady furt i v jiných vláknech, přijdeš si pro radu a názor a dostaneš mraky hejtů… nenech to na sebe působit, děláš jim tím radost a to si tyhle lidi fakt nezaslouží :hug:

• Citovat
  • Upravit
15694
14.6.26 20:09
@stock píše: Více

Ja vim :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.6.26 20:10
@Anonymní píše: Více
Řekla ta, co Sonarce před časem nadala do krys.
Pokrytectví nejvyššího kalibru. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
14.6.26 20:15

Mne zarlivost prijde podobna zavisti…ja jsem zarliva :oops: :D Ale spis ve vztahu…a asi bych se nikdy neznemoznila tim, ze bych nejake zene napsala to, co Mango…zvlast v obdobi, kdy vim, ze dotycne neni zrovna do smichu a leci si bolave srdce. Prijde mi hrozne, jak ji chybi empatie…i kdyz si myslim, ze za to z casti taky nemuze…psala tu opakovane, jak ji matka vzdycky shazovala a rikala zle veci, jak je k nicemu a ze ji nikdo nebude chtit a tak…takze to z casti asi chapu, ze tohle ma v sobe. Jenze temer kazdy mame nejake trauma, se kterym se musime holt vyrovnat. Kopat kvuli tomu do druhych, neni reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová