Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Tož vezmu, no.
A vyřiď těm svým Japoncom, že mají čumět na památky a ne na labutě
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Prosím? Co si to dovoluješ. Nikdy jsem se Vlastě nesmála. Miluju ji. Pouze jsem konstatovala, že má visící prsa, protože je má velká. Každá velká prsa trochu visí, ale tomu ty rozumíš jak koza petrželi a vůbec mě to u atrapy na chlapa nepřekvapuje.
Prsa má krásná, velká, byť visící.
@stock píše: Více
Já myslela, že si se chtěla vrátit k tématu a ten je milenecke vztahy a vše kolem.
Jaké téma si tedy měla a mysli?
@Klopotkova píše: Více
No ty hlavne nerozumis psanemu textu:) Klopotko=tvuj urozeny manza:) uz si ty sve infantilni fake pribehy moc nepamatujes, chapu:) da to fusku udrzovat linku:)
Neznáš název diskuze, do které už jak dlouho přispíváš? ![]()
Příspěvek upraven 14.06.26 v 17:03
@Monicka36 píše: Více
Myslis ohledne Helmuta? Nebo ohledne oslavy?
Po oslave cajk, mela jsem jen spankovy deficit, neb jsem od patku odpoledne do vcerejsi pulnoci spala jen hodinu…
Ale dnes jsem to dohnala
A co se Helmuta tyce, tak asi porad stejne…cekam, co bude/nebude…mam na nej vztek a obcas je mi smutno…ale rikam si, ze on ztratil vic…to me utesuje…ale zase aby to neznelo jako samochvala
To se tu nesmi.
@Luxusnixicht píše: Více
Potrebujes noveho Martina, tentokrat toho spravneho:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Já psanému textu narozdíl od některých rozumím velmi dobře. Klopotka/o se tady běžně říká přímo mně. Opět jsi předvedl, jak lžeš a jak jsi podlý. ![]()
K tematu bohuzel nikdo psat nechce…a ja uz nemam psat o cem, neb me oba moji uzasni milenci, pro mou nedostatecnost ve vsech smerech, opustili
Mango to rozlouskla
Preci jen je to chytra hlava.
@Klopotkova píše: Více
Ja klopotkovi rikam klopotko, smir se s tim, atrapo zeny:)