Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
15.6.26 13:23
@Adull píše: Více

Ty jsi napsala nesmysl. A teď si jej ospravedlňuješ dalším nesmyslem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.26 13:25
@jege píše: Více

Můžu se zeptat kdy jsi tam studoval? Že to bylo za minulého režimu je mi jasné, ale studia jsi dokončil, předpokládám, už po revoluci? Prosím neber to jako nějaký hate, opravdu mě to zajímá, jak to případně fungovalo po revoluci. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
978
15.6.26 13:26
@Fukitol píše: Více

Tak oni budou mit nejspíš jine kriteria krasy… ja nevím, nejsem Papuanec, u mne odpověď nenajdes, musíš se tam vypravit a zjistit na vlastni kůži, jestli jses i atraktivnej, nebo jen konzumovatelnej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9999
15.6.26 13:27
@Klopotkova píše: Více

Zkus někomu říct at ti to přelož do tveho módu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
15.6.26 13:28

V breznu, kdyz ses tu take intenzivne hadala, jsem ti v dobre vire doporucoval precist knizecku Umeni valky. Pomohlo by ti to zlepsit viteznou strategii v konfliktu. Klicem je vybirat si jen bitvy, ktere muzes vyhrat.
Mam pocit, ze jsi to necetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
15.6.26 13:30
@MyMelody píše: Více

Ja myslel, ze zijes v Polynesii, coz neni od Papuy tak daleko jako tady od nas a ze se to k vam treba doneslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:30

To, ze někdo studoval vysokou školu života, to už jsem slyšela, ale že existuje vysoká škola šlapařskà, to jsem neslyšela nikdy. O taková studia bych měla velký zájem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9999
15.6.26 13:32

To je fakt…kritéria atraktivity jsou u některých domorodých kmenů pro nás nepochopitelná (a asi by byla i ta naše pro ně :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9999
15.6.26 13:33
ŠlapKařská..čteš snad zadkem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:33

Já čtu jen Lenku Lanczovou. O čtení jiných autorů a jiného žánru knih opravdu nemám zájem, nechce se mi.
Jo, vlastně nedávno jsem ještě dávala dohromady knihy pro syna a začetla jsem se do Honzíkovy cesty. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17326
15.6.26 13:34
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.26 13:34

Jdi do p.dele. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9999
15.6.26 13:36
😂 😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17326
15.6.26 13:49

Jo tohle si urcite rikala i Merkelova…a jak to dopadlo, vime vsichni…jsou bohuzel narodnosti, ktere jsou vice problemove. To je holy fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39720
15.6.26 13:57
@Anonymní píše: Více

Cca 1/3 za minulého režimu a 2/3 již po revoluci, celkem asi 10 let.

Zažil jsem tam dozvuky původního přísného režimu, jeho rozvolňování, perestrojku a glasnost, sametovou revoluci, GKČP, rozpad SSSR i rozpad ČSFR, lístky na jídlo i speciální legitimace pro občany města, když ani lístky nezajišťovaly dostupnost potravin, protože je vykupovali lidé z venkova.

Pak jsem tam ještě cca 20 let pravidelně jezdil na několik měsíců v roce a stále mám informace z první ruky, co se tam děje a jak se tam postupně utahují šrouby, což jsem také ještě zažil na vlastní kůži. Teď už je to tam skoro stejně přísné, jak to bylo na začátku mého pobytu, ale kvůli postupnému technickému pokroku je celková kontrola obyvatelství a její provázanost na mnohem vyšší úrovni. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová