Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
15.6.26 20:50
@Andelskej_Satan píše: Více

No, tak já se s tím teprve pracovat učím 8). Na mě byli všichni v životě asi zatím hodní a nikdo mě takhle „neovládal“. A aby to teda neznělo jako, že já byla ta ublížená, to ne, nejsem nesvéprávná, setrvávala jsem v tom zcela dobrovolně a i když jsem se trápila, neuměla jsem z toho vystoupit. Za rok už budu taky „profík“ - nejsem pro tebe dost, tak DOST :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77255
15.6.26 20:54
@Centropen píše: Více

Tak to není vychutnala, ne?
Mně teda jednou uprostřed noci volala opilá manželka taky, a já s ní nerozebírala vůbec nic, ujistila jsem ji, že se jedná o omyl a zavěsila, a když volala znovu a znovu, jednoduše jsem si ji blokla a naprosto jsem zuřila na milence, protože on nás obě tomuhle vystavil.
Choval se tak, aby ona pojala podezření, neuhlídal moje smsky, přes všechnu moji ukázněnost, kdy jsem mu důsledně psala, jen když jsem si byla 100% jistá, že je sám, ideálně v práci, a to poslední, co by mě napadlo, bylo to, že si bych jeho ženu měla chuť jakkoli „vychutnat“.
Ať to mezi sebou měli jakkoli, já se jí nabořila do života a „používala“ jejího muže, ona si o mě Ježíškovi nepsala.
Veškeré manželky svých milenců jsem důsledně držela úplně mimo můj vztah s jejich muži, dodnes jsem kdykoli připravená v případě konfrontace (teď už to snad nehrozí, je to dlouho) všechno popřít v plném rozsahu, a pokud jsem k nim vůbec kdy co cítila, byla to mírná provinilost.

Jinak ale souhlas, v životě by mě nenapadlo milenku svýho chlapa jakkoli kontaktovat.
Vyřešila bych svůj vztah s ním - ano, nulová tolerance - a ta, se kterou by mi byl nevěrný, by mě v podstatě nezajímala, proč taky?
No ale každý to nemá hozené, jako já, a zoufalé ženy dělají zoufalé věci, s tím je potřeba počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7473
15.6.26 20:56
@Delulu píše: Více

Drzim Ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 21:00
@sirikit píše: Více

Z myho pohledu samozrejme. On to proste napise a vi, ze mu to projde. Ja ji to nevymlouvam, jen jsem obcas v soku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.6.26 21:01

@sirikit tak jasně, že jsem ji nezačala popisovat události posledních měsíců, ale ona podle všeho očekávala, úlek a ústup. Nebo…vlastně ani nevim co očekává manželka volající milence? :think:
V každém případě z toho hovoru byla o dost víc vykolejená ona, než já.
Manželky svých milenců jsem nikdy nijak neřešila. Jejich problém, moje zbytečná starost. Stejně tak pochybuju, že mě řešila milenka, která si převzala mého prvního manžela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.6.26 21:02

Jj..ted se me ptal, jestli mam uz „Sixpack“ :lol: :mrgreen: Tak jsem se ho zeptala, zda on taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.6.26 21:04
@Monicka36 píše: Více

Ty jo, v šoku uz nejsem. Vždyť ke tp vlastně fajn. Son se po 6ti týdnech směje. Tak co? Úplně klidně bych mu napsala,…Mám začít, dorazíš? :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
15.6.26 21:05
@Luxusnixicht píše: Více

Co to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 21:09

Pekac buchet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
15.6.26 21:09

Saozrejme ze svatebni zvony nikdo neocekava, jde o to, ze deb*ily, kteri s tebou zametají jak s hadrem, si do zivota a ani do postele pricetni zenska nepouští.

Andy je dle slov Son debil, ze teď to uz vidi, co je to za debila, ze uz by s nim nic nemohla mít…Andy dostal kopacky, vzpomene si na Son a všechno v pořádku.
Emimino je svet, ktery posouvá hranice nemožnosti :D,… Andy si s ni za čas znovu vytře, pak se ozve a tak dokola, vytrel si s ni Helmut, za nějaký čas se ozve a tak dokola… když se ji to tak libi, proc ne, někdo ty masochisty na svete dělat musí.

Příspěvek upraven 15.06.26 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 21:10

V soku, co on si dovoli, z ni ne, tam uz jsem pochopila, ze projde vsecko :D Smeje, jen ten smich bude tvrde vykoupenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
15.6.26 21:12
@Monicka36 píše: Více

On uz vi, ze tady si to dovolit muze, nasel kompatibilni milenku.

Příspěvek upraven 15.06.26 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39497
15.6.26 21:12

7500
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108709
15.6.26 21:13

Vykopnout ho hned než si stačil vyslapat cestičku jinam.

Mít tvoji povahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108709
15.6.26 21:15

Presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek