Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Uvedomujes si, ze si nedela legaraci a opravdu ceka, az zhubnes?
@MyMelody píše: Více
Vidis a ja rohliky zrovna miluju ![]()
Tak psani od muzu na seznamkach, se nepocita…
Tam je jasne, ze to neni na zacatku opravdovy zajem…ze ti muzi pisi x dalsim…proto mi seznamky moc nevyhovuji…ale neco jineho je to s muzem, se kterym uz jsi neco mela…a i kdyby me bral jen jako kamaradku s vyhodama, tak pro nej urcite nejsem nekdo na jednu noc, koho by odkopnul a uz se neozval…protoze to uz promeskal
Sex jsme meli vicekrat…ano, on se pak odmlcel…ale ozyvat se uz vubec nemusel…vim, ze to neni jako s Helmutem, ktery mi psal kazdy den zamilovane verse, ale vidis, ze Andy je v tech vztazich problemovej, u nej nic nebezi standardne…a to, ze se mi ozyval vlastne i v prubehu trvani toho vztahu, to se prece dost jasne vylucuje s tim, ze by nemel do ceho pichnout…
Proste ho nejak zajimam…
Jo kdyby se ozval, az ted prvne, pak ano, dalo by se rict, ze to je jedna z verzi…ze se jen nudi…takhle mi to ale tak neprijde. Ja, jako zena, to mam mozna jinak..ale neumim si moc predstavit, psat nekomu, zadat o fotky, zvat ho k sobe a pod, nekomu kdo me nezajima…to je pro me trochu sci-fi…
Jestli ty to takhle znas od muzu, tak u me to tak nikdy nebylo, ze by pak nebylo nic dal…teda pokud jsem je chtela. Vzdy z toho bylo vic.
@Monicka36 píše: Více
Vsak jo, alespon mam motivaci
Uz bylo na case ![]()
@Venetia píše: Více
To jo, tomu rozumím.
Jenže když v tý situaci člověk sám je, pořád doufá, že je to třeba nějaké nedorozumění, že se to vysvětlí, že se ten chlap polepší (muehehe…
), že, že, že… Často to prostě musí nechat dojít až na konec svojí trpělivosti, prásk do zdi - a pak už věci dostanou rychlý spád.
@Centropen píše: Více
Taky jsem se musela ptat AI
Jj, pekac buchet…jak pise Monicka…mam co delat
Ale uklidnil me, ze on taky nema ![]()
Offtopc. Ale bacha!
https://www.seznamzpravy.cz/…ujici-307681
Jaký je rozdíl mezi Andym, který se ozve za x měsíců,,když chce sex a někým ze seznamky, který se ozve když chce sex?
Nevíš co dělá v období, kdy s nim nejsi v kontaktu, stejně jako u těch chlapů ze seznamky…
Hele chlapi tohle běžně dělají, že když se nudí a to i ve vztahu…proste hledají zpestření a sex…nemůže/nechce nebo je okoukaná Katka…zkusím jestli bude chtít Radka…tak jednoduché to je…
Takhle, Helmuti se zalekli citu, boji se sily toho citu k tobě, proto to v sobe stopli a jen špatne zivotni okolností jim nedovoluji projevovat ti lasku a proto se jen zda, ze si s tebou vytírají.
Napisu ti to takhle, protože když to nápisu, jak to je, ( z toho, co tady několik let čtu ), dam ti jen dalsi textový materiál k tomu, aby sis mohla vetu po vede přemalovávat smutnou realitu na růžovo, tvořit omluvy pro chování Helmutu k tobě, utíkat do světa iluzi… a to děláš z jediného důvodu, protože mas s tim problem, holka, a velký.
Příspěvek upraven 15.06.26 v 22:11
@Adull píše: Více
Okoukana po par mesicich?
To by v tom snad mel byt po usi a ani nepomyslet na jine…no rozdil je v tom, ze uz jsme spolu spali…tudiz, by se dalo rict, ze pokud se takovy chlap ozve opakovane, asi to neni proto, ze by ho dotycna nezajimala a bylo to s ni nejak hrozne
Spis proto, ze se mu to libilo. Mne se to teda nestalo, ale znam pribehy, kdy se chlap po sexu uz proste neozval nikdy
Nebot si myslim, ze i kdyz chlap nema do ceho pichnout, nebude se ozyvat nekomu, koho nechce, tak jednoduche to je
![]()
@Adull píše: Více
Manželka už se mnou pár let nic nemá. Tak se mi ti udělalo nějak smutno… ![]()
A hádej na koho jsem si vzpomněl… ![]()
Příspěvek upraven 15.06.26 v 22:07
@MyMelody píše: Více
Ach jo…tak radsi nic
Znovu opakuju, ze ja si nic nemaluju, vim jak to je a jak to neni…precti si, co k tomu psala Sir…neni to tak uplne na 100 procent, ale je v tom velky kus pravdy…tak na 75 procent…
Uz se mi to nechce vysvetlovat
A ne, fakt nejsem zadna naivni 15 tka ![]()
Vsak v pořádku, užívej si dal Helmuty, na nas muzes kaslat, jak to my vidíme, nemusíš nám nas pohled vymlouvat a proto není duvod to tady rozebírat.
Okoukaná byla jedna z možností 🤦🏼♀️U něj stačí, že neměl tolik pozornosti doma, kdyz ona byla narcis…tak potřebuje nabombit ego obdivovatelkou…
Dobře, tak jediný rozdil je v tom, že s tebou už spal, tak ví do čeho jde…
Chce tě, chce…né, že ne…ale na shuk… a kdyby jsi s tim byla v pohodě, tak to chápu, ale ty z toho děláš román Rosemunde Pilcher…