Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39510
15.6.26 21:16
@Luxusnixicht píše: Více

Sixpack a psí. :palec:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
15.6.26 21:17

Uvedomujes si, ze si nedela legaraci a opravdu ceka, az zhubnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17324
15.6.26 21:19
@MyMelody píše: Více

Vidis a ja rohliky zrovna miluju :mrgreen:
Tak psani od muzu na seznamkach, se nepocita… :D Tam je jasne, ze to neni na zacatku opravdovy zajem…ze ti muzi pisi x dalsim…proto mi seznamky moc nevyhovuji…ale neco jineho je to s muzem, se kterym uz jsi neco mela…a i kdyby me bral jen jako kamaradku s vyhodama, tak pro nej urcite nejsem nekdo na jednu noc, koho by odkopnul a uz se neozval…protoze to uz promeskal :lol: :jazyk: Sex jsme meli vicekrat…ano, on se pak odmlcel…ale ozyvat se uz vubec nemusel…vim, ze to neni jako s Helmutem, ktery mi psal kazdy den zamilovane verse, ale vidis, ze Andy je v tech vztazich problemovej, u nej nic nebezi standardne…a to, ze se mi ozyval vlastne i v prubehu trvani toho vztahu, to se prece dost jasne vylucuje s tim, ze by nemel do ceho pichnout… :nevim: :think: Proste ho nejak zajimam… :jazyk: Jo kdyby se ozval, az ted prvne, pak ano, dalo by se rict, ze to je jedna z verzi…ze se jen nudi…takhle mi to ale tak neprijde. Ja, jako zena, to mam mozna jinak..ale neumim si moc predstavit, psat nekomu, zadat o fotky, zvat ho k sobe a pod, nekomu kdo me nezajima…to je pro me trochu sci-fi… :D Jestli ty to takhle znas od muzu, tak u me to tak nikdy nebylo, ze by pak nebylo nic dal…teda pokud jsem je chtela. Vzdy z toho bylo vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17324
15.6.26 21:19
@Monicka36 píše: Více

Vsak jo, alespon mam motivaci ;) Uz bylo na case :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77267
15.6.26 21:22
@Venetia píše: Více

To jo, tomu rozumím.
Jenže když v tý situaci člověk sám je, pořád doufá, že je to třeba nějaké nedorozumění, že se to vysvětlí, že se ten chlap polepší (muehehe… :roll: ), že, že, že… Často to prostě musí nechat dojít až na konec svojí trpělivosti, prásk do zdi - a pak už věci dostanou rychlý spád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17324
15.6.26 21:39
@Centropen píše: Více

Taky jsem se musela ptat AI :lol: Jj, pekac buchet…jak pise Monicka…mam co delat :lol: Ale uklidnil me, ze on taky nema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39510
15.6.26 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.6.26 21:50

Jaký je rozdíl mezi Andym, který se ozve za x měsíců,,když chce sex a někým ze seznamky, který se ozve když chce sex? :think: Nevíš co dělá v období, kdy s nim nejsi v kontaktu, stejně jako u těch chlapů ze seznamky…

Hele chlapi tohle běžně dělají, že když se nudí a to i ve vztahu…proste hledají zpestření a sex…nemůže/nechce nebo je okoukaná Katka…zkusím jestli bude chtít Radka…tak jednoduché to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
15.6.26 21:57

Takhle, Helmuti se zalekli citu, boji se sily toho citu k tobě, proto to v sobe stopli a jen špatne zivotni okolností jim nedovoluji projevovat ti lasku a proto se jen zda, ze si s tebou vytírají.
Napisu ti to takhle, protože když to nápisu, jak to je, ( z toho, co tady několik let čtu ), dam ti jen dalsi textový materiál k tomu, aby sis mohla vetu po vede přemalovávat smutnou realitu na růžovo, tvořit omluvy pro chování Helmutu k tobě, utíkat do světa iluzi… a to děláš z jediného důvodu, protože mas s tim problem, holka, a velký.

Příspěvek upraven 15.06.26 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17324
15.6.26 22:03
@Adull píše: Více

Okoukana po par mesicich? :think: To by v tom snad mel byt po usi a ani nepomyslet na jine…no rozdil je v tom, ze uz jsme spolu spali…tudiz, by se dalo rict, ze pokud se takovy chlap ozve opakovane, asi to neni proto, ze by ho dotycna nezajimala a bylo to s ni nejak hrozne :nevim: Spis proto, ze se mu to libilo. Mne se to teda nestalo, ale znam pribehy, kdy se chlap po sexu uz proste neozval nikdy :nevim: Nebot si myslim, ze i kdyz chlap nema do ceho pichnout, nebude se ozyvat nekomu, koho nechce, tak jednoduche to je ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39510
15.6.26 22:05
@Adull píše: Více

Manželka už se mnou pár let nic nemá. Tak se mi ti udělalo nějak smutno… :?
A hádej na koho jsem si vzpomněl… :P

Příspěvek upraven 15.06.26 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17324
15.6.26 22:06
@MyMelody píše: Více

Ach jo…tak radsi nic :D Znovu opakuju, ze ja si nic nemaluju, vim jak to je a jak to neni…precti si, co k tomu psala Sir…neni to tak uplne na 100 procent, ale je v tom velky kus pravdy…tak na 75 procent… ;) Uz se mi to nechce vysvetlovat :mrgreen: A ne, fakt nejsem zadna naivni 15 tka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
15.6.26 22:13

Vsak v pořádku, užívej si dal Helmuty, na nas muzes kaslat, jak to my vidíme, nemusíš nám nas pohled vymlouvat a proto není duvod to tady rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108717
15.6.26 22:17
@sirikit píše: Více

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.6.26 22:18

Okoukaná byla jedna z možností 🤦🏼‍♀️U něj stačí, že neměl tolik pozornosti doma, kdyz ona byla narcis…tak potřebuje nabombit ego obdivovatelkou…
Dobře, tak jediný rozdil je v tom, že s tebou už spal, tak ví do čeho jde…
Chce tě, chce…né, že ne…ale na shuk… a kdyby jsi s tim byla v pohodě, tak to chápu, ale ty z toho děláš román Rosemunde Pilcher…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová