Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Ja se vzdy balim v poslední chvili, zalezitost tak asi na 15 minut a když neco chybí, dokupuju pak na miste.
@MyMelody píše: Více
Ja taky…hlavne baleni absolutne nesnasim
A co teprve to vybalovani… ![]()
@zmrzlik píše: Více
Jo tak…tak jeste, ze tak
My budeme mozna balit zitra…ale jeste nevim…
U me je to vzdy rozhodnuti z minuty na minutu
Nevim nikdy totiz dopredu kam a zda se mi vubec bude chtit ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Taky nemam rada baleni…a po zkušenosti ze stenicemi, teď vybaluju tak, ze všechno jde okamžitě do pracky nad 60°C a co nejde prat, jde na tyden do mrazaku, jsme kvůli stenicím koupili kdysi veliký mrazák, tak tam jde kufr a všechny věci. Kdo jednou zažil stenice dovezeny z dovolené, rozumí tomu strachu..
@Luxusnixicht píše: Více
Ja budu balit týden predem a jeste si udělám seznam
Aby se mi nestalo, jako pri odjezdu na svatbu, ze jsem ve vlaku zjistila, ze jsem svatební dar zapomnela doma
Poté, kdy se objevili u nás v rodině a museli mít několik postřiků od ddd firem vím, jaké to pro ni bylo peklo, tak tomu naprosto rozumím. Taky z dovolené vše peru na 60.
@Klopotkova píše: Více
Fakt pękło…kdo nezažil, nechápe. A clovek si to muze donest i z luxusních hotelu, z letadla, z lodi, neví, kde mu to do kufru, nebo satu naleze, opatrnost je na miste.
@Venetia píše: Více
@Klopotkova píše: Více
Hlavně ty postřiky už nane nefungují.
Toto jsem nezazila, ale zazila jsem, kdyz nam domu kocka dovlekla blechy…z toho jsem byla na prasky…dcera byla mala, ja tehotna…a ty potvory byly vsude a sly vyhradne na dceru…
Zbavovali jsme se jich snad mesic…ja to tam to porad strikala, prala, luxovala…a nakonec se povedlo, ale byl to boj. A jeste lepsi bylo, kdyz deti ze skoly prinesly vsi
A ja je chytla jak od dcery, tak pozdeji repete i od syna
To je to spani ve skole…
Ale uplne nejlepsi bylo, kdyz mel syn spani ve skole pred Vanocema..a ucitelka si tam vzala sebou malou dceru, ktera ovsem byla nemocna a mela horecku
Cela trida na Vanoce lehla s chripkou
Fakt to pry chytly krom asi 3 deti, uplne vsichni…takze Stastne a vesele
Co se ale tehle vsech moznych previtu tyce, tak nejdele jsme se zbavovali potravinovych molu
Vzdycky, kdyz jsem myslela, ze uz je klid, tak se po case nekde nejakej vyloupl
![]()
Nemluví se o tom, ale v Paříži prý už jsou zamorené i luxusní hotely, znama tam jezdi pracovne, prý i v Praze je toho v hotelích hodně.
Já neumím některé věci ignorovat, mě to tak naštvalo, jak masírovaly tu Velrybu, když jí není dobře, to se prostě nedělá, to ať jsou radši hnusný na mě i za cenu banu ty báby hnusný ![]()
@marin píše: Více
Prý je to o štěstí.
Oni se toho pořád nemohli zbavit i přesto, že byli po zásahu pečliví, deratizátori jim tvrdili, jak to není možné a potom jim jeden řekl, že je to prave o štěstí, respektive, zda je ten konkrétní kmen rezistentní. Pokud totiž je konkrétní postřik nezabije, tak dále kladou vajíčka a ty, které se z vajíčka vylíhnou, tak už na ten konkrétní postřik jsou rezistentní. To, co fungovalo před pěti lety dobře, dnes už vůbec nemusí.
Ona totiž eu x postřiků zakázala kvůli ekologii, nové se nevyrábí, deratizátoři mají k dispozici pár látek a s nimi musí pracovat. Četla jsem, že na strahovských kolejích měli multirezistentní kmeny a museli žádat nějakou komisi o výjimku, aby mohli na dobu určitou hubit zakázanými látkami a jedině tak to vyhubili.
Vůbec nevěřím tomu, že někteří studenti to z těch kolejí nevědomky nenatahali domů v zavazadlech.
@Venetia píše: Více
Tyden předem? To kolikrát dcery mají jeden den na kompletní prebaleni I vyprání. O prázdninách to většinou funguje tak, že přijedou a třeba další den jedou nebo jedeme jinam. ![]()