Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118865
17.7.26 19:09
@Richard Wagner píše: Více

Jestli myslíš mě, tak si mě asi pleteš. Kytaristu měla staleverim.
A maily jsem četla jen teď ty v uzavřence co dala Sonarka. Plus kdysi nějaký screeny co tu byly veřejně od tebe. :nevim:

Příspěvek upraven 17.07.26 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18562
17.7.26 19:11
@jege píše: Více

To je vec nazoru…ja si nemyslim, ze nekoho vyuziva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10616
17.7.26 19:12
@Luxusnixicht píše: Více

Vytas radši Helmuty😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118865
17.7.26 19:16

A fakt nechápu proč to tady zase smažíte veřejně.
Deja Vu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18562
17.7.26 19:20
@Centropen píše: Více

Jeste, abych se vratila k tomuhle…ano, bohuzel to vidim podobne…Helmut je nekdo uplne jiny, nez pred 2 mesici…co je toho pricinou, ze se takhle rychle clovek muze preorientovat, to se muzeme jen dohadovat…ja si myslim, ze ma strach a ze nechce, aby mu to zase prerostlo pres hlavu a mel dalsi problemy…asi je rad, ze to tak nejak doma zazehnal…a se mnou to chce drzet v rozumnych mezich…jenze jak dlouho mi tohle bude vyhovovat, to je taky otazka…moc to nevidim…zatim komunikujeme, ale z jehos trany je to vic, nez opatrne…to neni ten zhavy, touzebny Helmut..jen nejaka nahrazka…a uz vubec mu neverim, ze mu jde najednou o me blaho - temi vyroky, ze si zaslouzim vic a ze mi nemuze vic nabidnout a pod :roll: Kdyz predtim ho to 7 let netrapilo :lol: Me tam v tom ale zaujalo, ze tam opakovane zminuje ten vztah…a ze kvuli dalce to nejde…to mi psal uz pred tou odmlkou…jak kdyby tim rikal, skoda, ze nebydlis bliz, pak bych se mohl nastehovat k tobe, ale takhle holt musim byt hodny kluk a sekat latinu doma, neb bych jinak byl odesel s holym zadkem…je to fakt hrozne, jak se vybarvil, hrozne a smutne…nebyl nikdy 100 procentni, ale kdyz uz, tak jsem si nikdy nemyslela, ze on je tenhle prizdi. sracskej typ…no napisu mu, ze ma pravdu, ze budu holt hledat nekoho lepsiho :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
17.7.26 19:35

Každá terapie je na neco jineho. Kbt hlavně na úzkosti a změnu vzorců chování. A tedy to troufás si k sobě připoutat psychicky nemocnou ženu. :roll: To chceš za ní mít zodpovědnost? Má rodinu, vědí o tom pokusu o sebevraždu? Láska není povinnost ani právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41088
17.7.26 19:36

Njn, prostě takoví „slušní lidé“. OBA! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41088
17.7.26 19:40
@MyMelody píše: Více

Ten pták? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10616
17.7.26 19:42
Anonymní píše: Více

Hledat fakt nemusím…na to si vystačíte sami :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.7.26 19:44
@jege píše: Více

Nerozumim, jak se vtak rika v češtině? Hovorově označení pro penis. Ale jak tady dal pise o te holce a mysli to vážně, tak nejlepší, co pro ni muže udělat, by byl rozchod.
Edit, uz asi rozumím, ptas se, jestli se to vyjádření, „ze je to nejvíc“ vztahuje na ptáka, nebo na vztah.

Příspěvek upraven 17.07.26 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10616
17.7.26 19:47
@MyMelody píše: Více

Napsala jsi to dobře…pták :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.7.26 19:47

A já jsem ženská. To jen tak pro pořádek. :mrgreen:
Sovy jsou v populaci dost zastoupeny a nemyslím, že všechny zobou Stilnox, aby spaly. Přece musí být i jiné řešení.
Do kolbenky na šestou ráno asi taky nechodíš, takže nastoupit někam na osmou devátou v Praze je naprostá norma. To nedáváš?

Příspěvek upraven 17.07.26 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41088
17.7.26 19:51
@Adull píše: Více

A napsala i dobře, že ten je nejvíc! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek