Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Ne, mám na mysli to, že jakýkoliv chlap u ní v okolí udělá galantní gesto bez jakéhokoliv myslu a Son je tak citově vyprahlá, že v tom hned vidí to, že ji ten chlap balí.
@sirikit píše: Více
No pokud nema ego jak panelak, mel by to nejak zkousnout…sam verny nebyl ani nahodou, tak co…a asi bych mu to nepsala, ale kdyz mi porad predhazuje ty jine muze, ze bych to mela s jinym lepsi, tak holt ma, co chtel.
A ano, bude to bud a nebo…osobne si netroufam tipovat…ale dle meho se ho to dotkne, coz neda hned znat a az to trochu vstreba, tak bud se zmatori, nebo ne no a pujde to do kytek uplne…
@Rosebery píše: Více
To urcite ne
Me tyhle gesta nejak neberou, zajima me to jen u muze, ktereho chci…ale urcite ne u nejakych, kteri me nezajimaji…ja jsem na pozornost a zajem muzu docela zvykla ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Neporozumnela jsi tomu jak jsem se snažila to vysvětlit.
@Centropen píše: Více😂 😂cokoliv než tohle..snad i eutanazii
@Centropen píše: Více
Ale jo porozumela…
Jen jsem se to snazila trochu vylozit po svem ![]()
@jege píše: Více
Jeste ne
Je patek vecer, spis bude reagovat az zitra…mozna ![]()
Tak zní to o hodně líp, než pravdivé "nedáváš mi to, co chci, a zasloužím si někoho lepšího. "
Člověk by si měl i při rozchodu zachovat úroveň a jistou štábní kulturu!
Tady z toho Augiášova chléva si, děti, příklad neberte!
Připadne druha moznost,
veme to s nadšením, jakoze ti nevadí polygamie a ze uz nebude muset dávat tolik energie do lhaní a potáhnete to stastne dal, jakoze on ma vic zen, ty mas vic chlapu a je to cajk.
Příspěvek upraven 17.07.26 v 20:45
tak to potom máš daleko na víc než na Helmuty a Andrease. Oni jsou totiž oba fakt zoufalci, každý trochu jinak.
Přála bych ti konečn normálního chlapa. Tedy ani Helmuta, ani Andrease, ani Martina,
prostě super reálného chlapa.
Ano, samozrejme vidim…a taky jsem mu to ted napsala natvrdo, ze pokud nechce pokracovat, je to v poradku a muze to rict na rovinu…ne nejaky, ze uvidime, jak se to vyvrbi…
Pak ale znamena, ze to ozvani se, bylo opravdu jen za ucelem sexu…coz mi prijde hnusne…kdyz vedel, ze vic nechce.