Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40485
18.7.26 01:01
@Luxusnixicht píše: Více

O sobě? :think:

Asi jenom: :oops: :andel:

Za trochu lásky šel bych světa kraj, šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý, šel v ledu – ale v duši věčný máj, šel vichřicí – však slyšel zpívat kosy, šel pouští – a měl v srdci perly rosy.
Za trochu lásky šel bych světa kraj,
jak ten, kdo zpívá u dveří a prosí.

:jazyk: :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.07.26 v 01:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7843
18.7.26 01:01
@marin píše: Více

Bohuzel mam, nic prijemneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40485
18.7.26 01:05
@MyMelody píše: Více

Proč? Když ví, jaký je to indiskrétní debbil, a přece se s ním paktuje? Kdo chce kam, pomozme mu tam!

Dočítat 30 stránek sra. ček = nulová tolerance vůči kreténům! Oni nelitují mě, já nelituji je! :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17979
18.7.26 01:08
@jege píše: Více

Hm, to je hezke…ale sveta kraj by jsi nesel, rikal jsi do 20 kilometru…? :think: :jazyk: To je maly sveta kraj :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:15
Anonymní píše: Více

Chceš říct, že jsi mi nepsala, ať ti to udělám do zadečku? Tu smsku pořád mam, ale to byl jen malej příklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40485
@Richard Wagner píše: Více

Jo, ty „puťky“ by tě poslaly do (_!_) rovnou a ani by sis neštrejch, kdežto ty vadné ohromíš i Ferdou Mravencem! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
@Adull píše: Více

Ano, evidentně čte jen co se jí hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40485
18.7.26 01:17
@Luxusnixicht píše: Více

Ne, tam ten svět končí a začíná jeho (_!_), jinými slovy, tak už je (_!_) světa! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:17
@Anonymní píše: Více

Jo, s ní je to vždycky tak: šílená láska, pak je hrozně ublížená, já za zlého. A takhle furt dokola, ozývá se sama první, odepisuje stejně sexuálně jako já, ale „nikdy by se nesešla“, předtím se jela loučit na 1.rande a měla sebou kondomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:18

Pokud je indiskrétní ona, já můžu bejt taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40485
18.7.26 01:20

Správně, namoč do toho všechny, „gentlemane“. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17979
18.7.26 01:22

Tak to je zase hezke, mit sex na rozloucenou :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:22
@Rosebery píše: Více

Nevim co je tohle zač, ale nejspíš ublížená ženská, další.

Jak jsem mohl asi jako údajný „narcis“ a „psychopat“ na dálku po půl roce mlčení ovlivnit to, že mi napíše Malina? To jako „narcis“ umí parapsychologii? Věříš na telepatii nebo co? Ani tady jsem nebyl, nechodil sem. A přesto píše. A k sexu to sklouzlo samo.

Jinak já můžu mít léky kde chci, není to jako pistole, že musí bejt v sejfu. Nemáš zákonnou povinnost mít léky uzavřené v sejfu. Stačí tak vysoko, aby se tam nedostaly děti. A u mě děti ani nežijou. Takže když si dospělý člověk veme léky, který ani nevim, že ví, kde leží, tak by vina byla na ní. Akorát by jí pumpovali žaludek, pozdějc než já jí nechal vyblejt. Kdo ví, co by se jí stalo. V Bohnicích by jí jístě bylo krásně. Možná přikurtovaná.

Ale takhle toho byla ušetřená. Opět: nemam zákonnou povinnost mít léky v sejfu, ani léky na spaní. A jelikož žiju sám, můžu je mít třeba na lustru, když budu chtít. Nebo se mi můžou válet na podlaze, nanynko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40485
18.7.26 01:25
@M_Vladim píše: Více

Jo, tak tohle nedokážu přeložit ani já, asi si budu muset udělat nějaký doplňující překladatelský kurz, akorát nevím, jestli staročeštiny anebo moderního slengu. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová